Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 890
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Взех тези гащички.
Добре изглеждат, да видим.
Тези екото му стягаха.

# 691
Най-голямата отстъпка, която съм хващала в  ДМ, беше 15% в онлайн магазина плюс допълнителни 15% за първа поръчка преди година и половина. Накупих сума ти козметика и препарати, а превръзки заредих за три години напред.
Ама вече се усетиха и намалиха талона за добре дошъл на 5%.

# 692
И аз по-голяма отстъпка от 15% на всичко не съм виждала. Вече за отделни марки, кампании, промоции, може да е 20/25%

# 693
  • София
В немското приложение повечето купони са -20,25,30 %

# 694
И днешните талони са едни....
Май за пръв път ще ползвам талон за Парса, навила съм се за четка за скалп - отзиви за нея? В този комплект.

Скрит текст:
Щеше да е хубаво да се комбинират еднакви талони SatisfiedSatisfied.
Мен ме засипаха с такива за боя за яйца, при положение, че не боядисвам яйца... Яд ме е, че не ми се падна dm bio, че имам и 15% за рожденик и щях хубаво да ги комбинирам.

Да споделя снощи ползвах гела за крака (ама има ефект от лайфовете и купоните след тях Grinning) - много приятен! Ето този. Хем омекотява и освежава стъпалата, хем не е мазно и хлъзгаво след това. Определено има и етерични масла за антисептичен ефект, защото след това какво си разтърках очите и леко ми щипеше (а знам този ефект от етер. масла в/у очите ми, защото си бъркам редовно домашна козметика с тях).
Скрит текст:
За сравнение, Ина есеншълс пуснаха техен подобен, не съм го пробвала, ама цената му е буквално 10 пъти по-висока! Та, определено, след този на Балея, няма и да го пробвам.
Имам такава четка купена от другаде. Ползвам я чат-пат при миене на косата... ако се сетя Grinning Приятна е, те бодличките са от някакъв силикон като гумени и въпреки че са остри, не са груби върху скалпа.
Не те знам какво очакваш, не е нещо кой знае какво , ако основно заради нея вземаш комплекта според мен не си струва. Моята е за лев и нещо от китайците Grinning

# 695
  • София
Имам четка за скалп купувана от Златна рибка. Няколко пъти я използвах и въобще не ме грабна😄най- безмислената ми покупка беше това.

# 696
И аз имам такава четка за скалп,ползвам я когато си слагам масла в корена и ако не ме мързи се масажирам с нея. Не съм я пробвала с шампоан но не мисля,  че ще се измие добре косата ако разчитам на нея. Взимала съм я от Джъмбо преди 3г за около 4лв. Като цяло не е кой знае какво,мога и без нея.🙂

# 697
И аз имам такава четка от Тему за 2-3 лв. Използвам я за масажиране на скалпа докато съм под душа. Уж подпомагала растежа. Според мен и скъпа, и евтина, ще върши едно и също. Качеството на китайската (то другите едва ли са с различен произход 😃) е доста добро.

# 698
Те не са различни, просто е една основа и дръжка от пластмаса и "бодлички" които са меки, от някакъв силикон. Няма какво да им е различно.
Някои ги харесват при миене на косата да масажират с тях скалпа вместо с върховете на пръстите или пък който е с дълги нокти и не му е удобно с тях. Някои за втриване на разни масла или други маски в корените.
При дълга и/или много коса пък също може да е досадно при мокра коса, защото започва малко или много да подръпва косата докато масажираш... не знам аз ли нещо не правя както трябва но поне моите наблюдения са това.

# 699
Ами моята коса е малко под раменете. Обикновено е гъста, след раждането малко ми поокапа. Надявам се да се възстанови. Не ме дразни и не ме скубе тази четка. Както казах, стимулирала кръвообращението и от там растежа.

# 700
  • Бургас
Някой дали може да даде мнение за този тример
https://dm-drogeriemarkt.bg/gillette-venus-trimer-za-intimna-zon … 700216178198.html

# 701
Здравейте, опитвам се да намеря работното време на ДМ по празниците. Оказа се трудна задача. От това, което намерих изглежда, че няма да имат промяна в работните дни и часове, - от понеделник, до неделя плътно.
Това дали е така?

# 702
Всеки магазин има собствено работно време.
 Проверка се прави в приложението. За всеки магазин отделно цъкате.
 Моя магазин няма промяна в работното време - всичките дни ще работи до 22 часа.

# 703
Благодаря, marinadp, явно това което съм видяла е коректно. Много ме озадачи липсата на почивка.

# 704
Аз имам четка за скалп и много я ползвам и я ползвам редовно. При всяко миене с шампоан разтърквам с нея и масажирам. Много ми харесва. Не разчитам само на нея, разтърквам и с пръсти.

Намаленията в Лили са огромни, но многи често с тях докарват цените до редовните в дм, така че отдавна не ги следя.

Общи условия

Активация на акаунт