Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 890
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря, marinadp, явно това което съм видяла е коректно. Много ме озадачи липсата на почивка.
Когато са много хора се въртят  за почивка вероятно.

# 706
Някой да е пробвал тези за детето си ?

Аз опитах гащички номер 6 ,30 броя за 19,90 и не останах доволна въобще, памперсите им са супер по цяла нощ сме с един ,но гащичките ми пропуснаха . Моята е на 1 година и ака на гърне ,та мога да дам отзив без за акането в тях , а и от друга майка знам че се взима един номер напред 🙂

# 707
Аз съм доволна от гащичките на ДМ.

# 708
  • оттам, откъдето започва България
Имам днес изтичащ талон на ДМ био. (Даден)
Някой, ако го иска, да пише на лични.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 14:16 от Ранобудна

# 709
  • София
И аз имам, до днес е и моя.

# 710
И аз имам до днес.

# 711
От 1.05.2025г натрупаните суми в приложението се зануляват и започваме да трупаме наново.

# 712
Как мога да видя до кое ниво съм?

# 713
Като отвориш приложението в горната част пише каква е стойността на покупките, това са нивата:

# 714
Да, но как да разбера до кое ниво съм стигнала. Както на Лидл показва докъде е.

# 715
Виждаш си сумата и по тази скала си определяш кое ниво си. Не показва по някакъв начин, както е при Лидл.

# 716
Аз онзи ден минах 1000лв и получих 8лв талон,притеснявах се че ще е с кратък срок но пише валиден до 15.05.

# 717
Виждаш си сумата и по тази скала си определяш кое ниво си. Не показва по някакъв начин, както е при Лидл.
Сега видях. Благодаря!

# 718
  • София
Благодарско за отзивите за четката за скалпа! Взех си я, точно в комплекта (комбинирах талона 20% Парса и 15% за РД Grinning) и сега съм като малко дете с нова играчка, много ѝ се кефя. Grinning Grinning Grinning Това, защото съм с много дълга къдрава коса и я сресвам само под душа, когато съм с маската (и то основно дължините). И установих, че аз реално от години вече, не си сресвам (по-скоро масажирам) корените, та затова се навих на такава четка. Иначе съм ги гледала преди и съм си казвала, да, бе, ще си дера скалпа. Удобна е и за разпенване на шампоана, че съм често с дълги нокти. (Не съм засичала в Тему, иначе сигурно от там щях, ама и кърпата за коса влезе в употреба и такава сил. тубичка за шампоан ми трябваше, та съм доволна от комплекта.)

# 719
Ето линк от Тему.
https://share.temu.com/FkNIEfy21GA
Сигурно може да се намери и по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт