Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Харесвам пилинга за скраб

# 556
  • Пловдив
Харесвам пилинга за скраб
Какво трябва да е това? Thinking

Оползотворих си талона за dm bio. Kупих сок от агаве, крем пистачио - много е вкусен!

# 557
  • Перник
Ох, с това колело...днес пак трябва да вляза в ДМ,  защото ми се падна боя за яйца Grinning Няма как да пропусна, въпреки че според приложението в моя магазин няма кой знае колко голям избор.

Кои витамини ползвате и сте доволни? Взимала съм на други марки, но ми става лошо след прием.

Харесвам витамин Ц, Таблетки цинк + хистидин + цистеин Depot, магнезий, Мено актив. Но аз нямам проблем и с други марки.

# 558
  • Бургас
Да се оплача малко от DM.
Вече няколко пъти купувам онлайн и всичко е чудесно, някои от нещата с цел да не се отворят при транспорта са облепени около капачката с тиксо. НО! Това тиксо е толкова отвратително. Едно че едвам едвам се разлепя и се къса, друго че на мястото му остава лепкаво и след време по това лепкавото полепват всякакви власинки и косми и всякакви неща и става много гнусно, особено ако е козметика и седи в чантата ми. Пробвах да го чистя със спирт, не става.

# 559
Не се чисти със спирт, а с масло от портокал

# 560
Заради такива лепкави остатъци се принудих да купя следното. Маха остатъци и от най-гадното лепило, обезопасявания след децата, етикетчета и стикери. Blush
Скрит текст:

# 561
То и с бебешко олио се махат, и с обикновено.
Този препарат откъде е?
Аз да се оплача пък, че освен, че единият продукт липсва, но не е приспаднат от сметката, получих друг С тиксо, което е скъсано и е отворен. Явно е бил изложен, но в доста окаян вид.
Все пак след рекламация от мен, писаха, че ще ми възстановят парите и получих талон за отстъпка. Нямаше и 4 лв, не ми е за това, обаче беше супер неприятно да отворя и да видя това:

Скрит текст:

# 562
Приличат ми на тия, които стоят на аутлет щанда. Омазани, облепени с тиксо, цени писани на ръка, с изтичащ срок…

# 563
Да, и на мен. Но не беше уточнено да е такова, иначе изобщо не бих го взела.

# 564
То и с бебешко олио се махат, и с обикновено.
Този препарат откъде е?
Хоуммакс, Емаг, Алати, като цяло в повечето железарии.

# 565
Да се оплача малко от DM.
Вече няколко пъти купувам онлайн и всичко е чудесно, някои от нещата с цел да не се отворят при транспорта са облепени около капачката с тиксо. НО! Това тиксо е толкова отвратително. Едно че едвам едвам се разлепя и се къса, друго че на мястото му остава лепкаво и след време по това лепкавото полепват всякакви власинки и косми и всякакви неща и става много гнусно, особено ако е козметика и седи в чантата ми. Пробвах да го чистя със спирт, не става.
Когато е възможно, хич не го и махам даже Grinning Прорязвам с върха на макетно ножче там където се отваря опаковката и приключвам въпроса, нямам нерви да чистя и лепилото от тиксото. Иначе правилно са ти казали че с някакво масло се чисти лесно. И после трябва маслото да почистиш и става повече занимавка отколкото съм склонна, затова си действам с ножчето и не мога да се разправям.

# 566
  • София
Често почиствам тиксо с мицеларна вода,ако не успея,с леко намазнено памучно тампонче ,пада незабавно.

# 567
Сънденс днес. Simple Smile

# 568
Най-чакания талон от мен 🤣🤣🤣 Хайде да потрошим малко пари 🤣🤣

# 569
Био ли? Hug

Общи условия

Активация на акаунт