Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 923
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • оттам, откъдето започва България
Талон за ebelin, Jean Louis David и Parsa beauty.
Но, ако смяташ, че наистина си го изтървала, насреща съм, ще ти го пратя. Simple Smile

# 676
Като имам по 2-3 талона за едни и същи продукти, това означава ли че ще ми се намали цената с 60% Rolling Eyes Nerd

# 677
Нееееее, не са чак толкова ларж.
Аз успях с лайфа и получих талоните, но какво от това, толкова и ще ги ползвам.
Взех само едни крекери, колкото да не е без хич.
Започнали са да зареждат слънцезащита, и на Сънденс, и на други марки.

# 678
  • Countryside
И аз имам ДМ био, който няма да ползвам, как да го шерна?

Като имам по 2-3 талона за едни и същи продукти, това означава ли че ще ми се намали цената с 60% Rolling Eyes Nerd
Едва ли Joy

# 679
Еднакви намаления не могат да се комбинират и да стане двойно от същото.

# 680

Да, още 2-3 талона и става 100% 🤣🤣🤣

# 681
Всичко опира до съвестта на потребителя.
Не съм съгласна. Не може да се разчита на нечия съвест за нищо - хора всякакви, това е утопия. Всичко опира до фирмена политика и контрол. Не виждам нищо лошо, ако са решили, да приемат ползвани продукти. Но е редно да се хвърлят или слагат като тестери, не да се връщат при новите. Това не знам РЗИ дали изобщо би одобрила...

# 682
  • София
И аз имам ДМ био, който няма да ползвам, как да го шерна?

Аз бих се възползвала. Активира се в приложението, прави се снимка на баркод и се изпраща. Ако е удобно за утре ще е чудесно. Благодаря.😊

# 683
Кога ще спрат да пускат скучни талони? Скукааа…

# 684
Днес има още талони

# 685
  • София
И днешните талони са едни....
Май за пръв път ще ползвам талон за Парса, навила съм се за четка за скалп - отзиви за нея? В този комплект.

Щеше да е хубаво да се комбинират еднакви талони SatisfiedSatisfied.
Мен ме засипаха с такива за боя за яйца, при положение, че не боядисвам яйца... Яд ме е, че не ми се падна dm bio, че имам и 15% за рожденик и щях хубаво да ги комбинирам.

Да споделя снощи ползвах гела за крака (ама има ефект от лайфовете и купоните след тях Grinning) - много приятен! Ето този. Хем омекотява и освежава стъпалата, хем не е мазно и хлъзгаво след това. Определено има и етерични масла за антисептичен ефект, защото след това какво си разтърках очите и леко ми щипеше (а знам този ефект от етер. масла в/у очите ми, защото си бъркам редовно домашна козметика с тях).
Скрит текст:
За сравнение, Ина есеншълс пуснаха техен подобен, не съм го пробвала, ама цената му е буквално 10 пъти по-висока! Та, определено, след този на Балея, няма и да го пробвам.

# 686
Този балсам е с доста алкохол в състава, вероятно затова ти щипе.
Ако искаш талон за ДМ био, имам свободен, мога да ти изпратя. Скромно намаление, но пък от сърце.
За талоните не знам да мрънкам ли. Хем са такива, че няма да си купя нищо, хем слава богу, че нищо не ми трябва.

# 687
  • София
Ако искаш талон за ДМ био, имам свободен, мога да ти изпратя. Скромно намаление, но пък от сърце.
Благодаря ти! Heart То идеята беше да комбинирам двете отстъпки. Wink Иначе купих с намалението за РД, пак е 15%.

# 688
Винаги ли талоните са били за намаление от 15%? Че то когато са на определени продукти ти излиза да спестиш стотинки. А като го видиш същия продукт намален дори повече без талони в Лили и тотално се отказваш да си правиш труда да ходиш. Нямам особена нужда от нещо с талон, но и само 15% няма как да ме мотивират да отида в магазина, за да купувам и друго. Виж за едни 30% ще си кажа, че е оферта и ще купувам дори и да не ми трябва. Да се стягат ДМ, ако ни искат парите

# 689
Няма 30. Най-много 20%.

Общи условия

Активация на акаунт