Чувствате ли се женствена жена?

• 20 396
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
На мъжете им щръква... егото от подобни подкрепи на мъжествеността. Много обичкат.
А жена, получаваща комплименти от мъж е малко по подразбиране. Всеки мъж го прави, ако иска внимание.
Мъж на мъж си отива в гей гамата, а жена на жена е признание.

# 481
Е, мъж на мъж защо да не обърне внимание?Ако е подобрил формата .Не ми е гейско.Аз от жени получавам комплименти, оценявам го.

# 482
Мъжете не го правят по начина, по който ние си говорим. Там има – братле, еди кво си. Не съм видяла хетеро мъж да казва на друг – о, Гоги, какво правиш с кожата си, изглежда страхотно, а косата ти какъв блясък има.... пък бицепсът ти е направо секси.

# 483
Така де, по друг начин, но пак си е вид комплимент.

# 484
  • Out of the Mix
А през 2025-та още ли сте с 50 години назад? Че аз вдруги ден имам рожден ден и гледам за алтернативи пред това да си инжектирам филър.
Primi, Овенче ли си, брe душа, що не казваш... Animal Sheep
Взимам та! JoySmile
Празнуваме Ден Ден в петък с 2-ма, да са ми живи и здрави и все така кОпащи!
После имам още един на 3-ти.

Тук си имаме крем, който подмладява с 5 години на мига. Няма да го казвам, щот ше ме изтрият. Сефте Trollface
С глас се измях. Joy
Не само това, а с годините става по-гъст и подхранващ 48h. Mr. Greenhahaha

# 485
  • Обран бостан ;)
На мъжете им щръква... егото от подобни подкрепи на мъжествеността. Много обичкат.
А жена, получаваща комплименти от мъж е малко по подразбиране. Всеки мъж го прави, ако иска внимание.
Мъж на мъж си отива в гей гамата, а жена на жена е признание.

Признаниееее, аха. Честно казано (даже и тук) не съм чул и видял някоя да каже за друга, че е грозна. Имала била чар, вътрешна красота, излъчване ... абе какво разбирам аз. Wink

# 486
Аз не съм се сблъсквала толкова с лицемерки, колкото с жени, които си пестят комплиментите. Не съм разсъждавала защо.

Ще чакам Примадона да сподели приятната алтернатива на филъра и извор на младост. Веднага се сещам за най-естествената, но за нея трябват (поне) двама Simple Smile

# 487
Не искам да подценявам комплиментите, които съм получавала от мъже, но към тях винаги съм била малко или много скептична. При тях отчитам повече жестовете, отношението и подаръците Joy

Един от най-хубавите комплименти, получавани от жена, беше от една млада колежка, небългарка, която се оказа, че не знае коя е Моника Белучи. Бяхме се заговорили за последния филм с Джеймс Бонд, в който тя участва. Показах ѝ нейни снимки тогава и нейната непринудена реакция, преведена на български, беше - "Тя толкова прилича на теб".

Понеже аз лично изключително много я харесвам, без някога да съм си мислила, че изобщо приличам на нея, и понеже казаното от колежката беше толкова непоискано и спонтанно, казаното ме поласка и трогна повече от далеч по-високопарни думи, които съм чувала от мъже.

# 488
  • Обран бостан ;)
Което доста често води до обратен ефект.

Надявам се за теб да важи на 100%.

Ал изповядва схващането с жена по принцип винаги да се накланя, насочва разговорът към секса. Smirk
Е, това си е флиртаджийство в действие, без непременно да се очаква последващо действие.

Все някой трябва да го каже 1:1 нали ? Wink

# 489
До там ли стигнахме с женствеността или липсата на такава? Joy

Това за комплиментите си е така, от мъж към жена рядко е ей така заради самия комплимент и възхищение или поне жена рядко би повярвала че е. Изглежда че и мъжете не го вярват много-много, според мен заради това го считат за "гейско" мъж да направи комплимент на друг мъж... Като се знаят те как правят комплименти, на тях ако някой направи - сигурно и той има мераци? Grinning И от там вече - сакън да не ги помисли някой че гледат към другия бряг, я по-добре да не правят комплименти.
Тъжна история. Жените поне може рядко да си правим комплименти една на друга, но почти никога не си мислим че са защото едната искала да налази другата.

# 490
  • По света и у нас
Жените раздават комплименти, но американките са невероятни в това отношение. Те могат и зависливи комплименти и невероятни и шеговити и саркастични.
Аз се научих да правя комплименти след като се научих да не завиждам и да не се състезавам, а да се сприятелявам с всякакви хора.
А сега като съм Г-жа, като видя красавица не мога да не и кажа, че е хубава, то си е ходещо чудо. За съжаление хубостта е временно явление, и трябва да и се радваме колкото можем докато я имаме.

# 491
Тъжна история. Жените поне може рядко да си правим комплименти една на друга, но почти никога не си мислим че са защото едната искала да налази другата.
Така си мислиш, може би защото като жена приемаш за комплимент нещо от рода на "много ти е хубава косата" или "тази рокля ти отива много". Мъжете помежду си като цяло не си правят такива комплименти и не това се има предвид под "комплимент". Говорим за нещо от рода на "братле, надул си бицарите, какви упражнения правиш", "ризата ти е яка, откъде си я взел", "братле, станАл си като прасе, вземи се в ръце малко"...Satisfied

# 492
Точно.Мъжете си правят комплименти също, просто по техен начин.

# 493
  • Обран бостан ;)
А сега като съм Г-жа, като видя красавица не мога да не и кажа, че е хубава, то си е ходещо чудо. За съжаление хубостта е временно явление, и трябва да и се радваме колкото можем докато я имаме.

То, самия живот е временно явление. Sunglasses

# 494
  • Out of the Mix
Бънде, вчера доста интересно стана по едно време, и се учудих колко ентусиастки се появиха, уж порядъчни жени, но нямах възможност да се включа, като след това пък джедайче е замело страстната дискусия, за крема...за крема ставаше дума. Joy

Мъжете коментираме основно коли, някакви ремонти, финанси, инициативи, спорт, разбира се жени, и др. неща, нормално. Mr. Green
Комплименти не си правим.

Но аз на жена обичам да правя. Първо, като видя, че се е постарала с нещо, или нещо й отива, и второ блясъкът в очите и усмивката й са безценни. Relieved

Общи условия

Активация на акаунт