Чувствате ли се женствена жена?

• 20 557
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
На гейовете грам не им личи, че са такива. Това е най-лошото. Не са и транс или някакви фетишисти, за да се обличат в найлонови чорапи или с женски дрехи.

Моят зъболекар е гей. Много готин мъж, ама много! Висок, симпатичен, мил, любезен, професионалист.

Загледах го аз преди няколко години, че е без брачна халка. Почнах да ходя на зъболекар с рокличка (бях сингъл) Grinning, да се набутвам в скини дънките ми, при които мъжете от другия край на улицата въртят глава или ме заговарят от коли, да го ангажирам в разговор, да го питам за неговото професионално мнение по спорни въпроси, да флиртувам леко. Много хвърлях носната курпичка пред него, образно казано, ако има интерес да я вдигне и да ми я подаде обратно. Grinning Е, нищо, значи! Миналата година разбрах, че гей бил.

И много други такива мъже познавам, по нищо не им личи, готини мъже, направо яд да те хване, че такива са на другия бряг. Единствено, ако ги познаваш по-дълго и виждаш, че с години си нямат приятелка и жена не споменават, можеш да се усетиш, иначе не.

# 316
А, ето малко добри примери за гей-мъжете, като професионалисти, радвам се
Защото моя опит, чисто професионално, гей-мъжете дотук имат само черни точки - няма да се появят в ключов момент, внезапно ще сменят еуфоричната си нагласа с печал (отново в ключов момент), ако имат да предават важен документ, ще се изпарят вдън земя пак точно, когато не трябва; правят такива неочаквани смени на курса когато се разчита на тях и аз съм се парила не веднъж.
Докато при жените-гей (отново професионално) съм имала обратния опит: на смъртно легло да е, ще дойде със системите по ръцете, но ще изпълни, каквото е обещала. Страхотна почтеност и работна етика.

# 317
Аз съм женствена с мъжете и андрогин с жените.

И при мен така се получава. Просто има един тип женско поведение на така наречените от мен с цялата ми любов "фръцли" ( с едно прехласване по разни визии, постоянно гласене на коси, едно прехласване на овчия принцип - купих си еди какво си, що не си вземеш и ти - и следване на някакви тенденции без много-много замисляне). В такава компания малко го раздавам темерут. Не че на тема козметика не кудкудякам и аз, понеже ме интересува и ми е приятно, но не обичам да съм в масовката, което според типовете поведение си е чисто женска черта - да си част от групата и да ти е комфортно в нея. Мъжкото поведение е свързано с повече демонстриране на индивидуалност и различност. И сред голяма група жени си откривам повече мъжки черти, отколкото ако съм с 1-2 приятелки или сред мъже.

# 318
не обичам да съм в масовката, което според типовете поведение си е чисто женска черта - да си част от групата и да ти е комфортно в нея. Мъжкото поведение е свързано с повече демонстриране на индивидуалност и различност. И сред голяма група жени си откривам повече мъжки черти, отколкото ако съм с 1-2 приятелки или сред мъже.
Едно от най-приятните неща на света - женската солидарност, именно говоренето и споделянето заедно, дори на пълни елементарни глупости и щуротии. Всичките ти чакри се синхронизират Grinning
Жалко, за който си го спестява.
И НЕ пречи на самостоятелността, индивидуалноста и полезната мъжка агресия. Това е друг режим.

Странно, че го казваш ти, Мисифу, доста активна в женски форум, доста съобразителна в контекста на женска група - и също така очевидно ти е приятно да си в именно женска компания

# 319
  • София
Супер приятно ми е винаги в женска компания. Мисля, че като се съберем заедно, точно тогава се концентрира женската енергия. Дрехи, козметика, мъже, деца....

# 320
Много ми е приятно и на мен в женска компания, както и да седя сама и да правя мои неща, или да готвя, докато слушам музика или да чета. И в компанията на котки ми е супер приятно. Зареждам се така, а после мм се зарежда от мен.

# 321
Защото моя опит, чисто професионално, гей-мъжете дотук имат само черни точки - няма да се появят в ключов момент, внезапно ще сменят еуфоричната си нагласа с печал (отново в ключов момент), ако имат да предават важен документ, ще се изпарят вдън земя пак точно, когато не трябва; правят такива неочаквани смени на курса когато се разчита на тях и аз съм се парила не веднъж.
Докато при жените-гей (отново професионално) съм имала обратния опит: на смъртно легло да е, ще дойде със системите по ръцете, но ще изпълни, каквото е обещала. Страхотна почтеност и работна етика.
Нямам личен опит с хора с така наречената различна сексуална ориентация (или поне не знам сред познатите ми да има такива). Обаче мисля, че е характерно за нашите географски ширини, за съжаление. Мъжете се скатават или се правят на мъченици, жените се стараят да се проявяват като супер герои (съответно създават благоприятна почва за развитие на крехки момченца).

# 322

Нямам личен опит с хора с така наречената различна сексуална ориентация (или поне не знам сред познатите ми да има такива). Обаче мисля, че е характерно за нашите географски ширини, за съжаление. Мъжете се скатават или се правят на мъченици, жените се стараят да се проявяват като супер герои (съответно създават благоприятна почва за развитие на крехки момченца).

Абсолютно на същото мнение съм и сексуалната ориентация няма отношение към проявите на отговорност.

# 323

Невероятен професионалист е. Аз не за всеки мъж слагах рокля Grinning В оценките му в платформите стабилна 1-ца (това тук е най-високата), един лош отзив няма за него! Но и той винаги ще те изпрати до рецепцията след прегледа, ще си поговори с теб, стига да има време. Отношение!

След като разбрах, че е гей в един момент, помислих, че може да компесира един вид срещу хомофобски-настроени пациенти. Не знам. Макар че няма обективна причина, живеем в много толератно, отворено към различната сексуална ориентация общество. Лично аз на 18 бях на гей парад в моя град, от любопитство, не за друго. Такъв си е просто, желязна работна етика и отношение.  Загуба за женското съсловие, че е гей. Smile

# 324
  • Обран бостан ;)
Женският месец, отминалият вече осми март и нестабилното време в началото на пролетта ме накараха да се замисля за женствеността, вътрешната красота и привличането.

Чувствате ли се женствени?
Кое ви кара да се чувствате така? Имате ли специални ритуали за красота, време за себе си, нещо, което правите, за да се почувствате по-красива, желана, секси?

Успявате ли да ползвате женска сила в ежедневието си? Нямам предвид евтино поведение и промискуитет, а по-скоро да усещате реверанс и отношение от околните, благодарение на красотата и излъчването ви?

Не Trollface

# 325
Повечето твърдения до тук за женствеността в среда на други жени и сред хетеро/би/гей мъже не са верни при мен.
С жените съм женствена, с мъжете също.
Би и гей мъжете, които познавам са красиви, ама много красиви, и се чувстват чудесно в компанията на моята женска енергия. Споделяли са ми, че се чувстват сигурно с мен и сякаш попиват от моята женственост.
С жените ми приятелки сме си женствени, то с тях, ако не съм, с кого.
С чужди жени съм просто дистанцирана. Все ми е тая.
//
Бънде, налазваш ли?

# 326
Нека има добри примери, аз нямам абсолютно нищо против гей хората, но в случая говоря за реални хора, които ВСЕКИ път са ни сервирали неприятни изненади, без изключение. Някои от тях са добре познати в работен контекст тук, в София. Иначе мили, забавни, приятелчета - докато не опре до сериозна работа. Не пожелавам на никой да попада в моята ситуация да звъни, умолява, обещава и в крайна сметка да закърпва задължението на друг, който  е от описаната група (и говорим за пет-шест различни човека)

И знаете ли какво е след като те е довел до прединфаркт и ти е съсипал нервите, да те срещне след два месеца с “Ооо, сладур!”

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 10:48 от .Hazel.

# 327
  • France
Супер приятно ми е винаги в женска компания.
Зависи от женската компания 🤭
Не се променям спрямо пола на хората около мен. Една и съща съм си.

# 328
Познавам доста гейове и има всякакви, като всички хора - отговорни и безотговорни, мъжествени и женствени, но на всички си им личи, повече или по-малко, че са на другия бряг. Никога досега не ми се е случвало да мисля за някой мъж, че е хетеро, а той да се окаже изненадващо гей - дали ще е начина по който държи цигарата или начина по който се възмущава или радва на нещо, винаги има нещо, дори при най-мъжествените.

# 329
Дискриминирани групи - LGBTQ, чужденци, бежанци, ако щеш, имат интерес, за себе си, да се отнасят по-професионално и съобразително от другите, просто защото ни съдят с различен аршин (като чужденка го пиша).

Хейзъл, много глупаво да не ти вършат добра работа, още повече щом са познати. На себе си не правят услуга.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 15:14 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт