КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 022
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Долче, пращам ти

# 721
Някой има ли свободен купон за био растителни напитки (бадем, соя и т.н.)? За приятелка е.

Имам,ако искате купона пишете ми.

# 722
Сега ако искате много ми се смейте, обаче второ денонощие се опитвам да светна една соларна верига с лед лампички, която е от таз седмичната брошура.
Според инструкцията като се зареди ще светне като мръкне навън, нарочно съм загасила всичко друго за да не се обърква сензора, отворих дори да видя батерията да не би да има някакво „листче„ което пречи да сработи и не!
Някакви идеи?

# 723
  • Сливен
Повечето имат копче on/off

# 724
Повечето имат копче on/off
Лошото на копчето е, че е само с натискане надолу и не мога да разбера включено ли е или изключено, потъва бутончето надолу не е като плъзгач он и оф. Но и така опитвах, другият вариант е самата батерия да е изтощена но пише че акумулаторна и не знам обикновените батерии дали ще станат поне да пробвам с друга батерия.

# 725
Rosheen, ако може да се изважда батерията и имаш уред за зареждане, пробвай да я заредиш.
Аз така си купих от Кауфланд дигитален таймер с такава вградена батерия дето не работеше и мислех да го връщам, но го оставих половин ден да се зарежда и взе, че се събуди.Grinning

# 726
Пробвай с копчето, когато се стъмни, ако не си все още или закрий с ръка батерияата и пак пробвай с копчето, от него е. И аз така щях да изхвърля, чисто нова лед верига, но с копчето ми се получи.

# 727
Благодаря ви много за отзивчивостта! ❤️
Ще пробвам отново довечера, знам че е нещо банално, но ми се искаше малко да освежи двора.

# 728
Благодаря на всички за купоните за био растителни напитки, получих достатъчно и не ми трябват повече!🤗
При нас са се появили пак салатите Денито, но има по-малко видове. Явно е имало проблем с доставките.

# 729
Цените на сладоледите са потресаващи.
Сладолед на клечка 6 лева Joy

Нуй като ги пуснаха преди 2 години бяха по 1.99, сега 6 лева Joy

# 730
  • Сливен
Нали ги рекламират в Ергена,явно очакват народа да се избие за тях.

# 731
Точно пък Нуи никога няма да си купя.

# 732
Даже не съм ги забелязала. Как ли пък не, 6 лв.?!

# 733
  • София
Накрая ще ги раздават по 1 ст. тези Нуи
Миналата година се подлъгах да взема 1
въобще не ми хареса.

# 734
Предполагам, че има кой да им ги купува тези сладоледи и по 6 лева... Щом да сложили тази цена. Или пък разчитат на това хората да си ги купят и да разберат цената по-късно...
Аз, като видя цените на някои чипсове, направо ми става лошо. А гледам, че хората си ги купуват...🙂

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 23:41 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт