КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 029
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
Толкова ли струва наистина, или с червен етикет беше?

# 706
Мисля, че това му е редовната цена. Както казах, пакетчето беше зарязано от някой клиент при ядките и го видях съвсем случайно. На екрана на сканиращото устройство си излизаше като редовна цена (на бял фон). Мисля, че идва горе-долу на същата цена на кг като пипера в Лидъл преди (той беше 14 грама за 59 ст.).🙂

# 707
При нас изчезнаха печените бадеми на собствената марка. От няколко седмици все проверявам, но ги няма.

# 708
Проверих при подправките за черния пипер на зърна. Редовната му цена е 79 ст. наистина.

# 709
Здравейте!
Някой знае  ли дали се продават оризови кори и евентуални къде да ги търся?
Благодаря!

# 710
  • Mostly in my mind
Въпрос относно купоните 2 за 1. По-конкретно имам предвид торбите за боклук на К. Вчера взех 2 опаковки, но много ми харесаха и днес ще отида да взема още с купона от тел на дъщеря ми. Въпросът ми е 1 път по 2 ли мога да взема, май да или 3 пъти по 2 примерно? Rolling Eyes не съм пазарувала с такъв тип купон и не знам.

# 711
Продават оризови кори, да, при нас са на азиатския щанд.

# 712
Лоли, еднократен е купона. За колкото бройки искаш. Но, като го ползваш веднъж, изчезва.

# 713
Продават оризови кори, да, при нас са на азиатския щанд.
И при нас са там (вероятно и навсякъде). Периодично виждам намалени бройки с оранжев стикер на щанда за намаления преди касите...
Лоли, еднократен е купона. За колкото бройки искаш. Но, като го ползваш веднъж, изчезва.
На повечето купони, които не са за 1 брой, пише "важи до 5 броя на покупка". Ако  не е уточнено, наистина няма ограничение.

# 714
От купоните 2 за 1 - само пликовете за печене имат ограничение 5 бр.
Останалите купони може да вземете колкото искате 2 за 1 - 10 комплекта, 15, 20, колкото искате.

# 715
  • Mostly in my mind
Девичке,да. Еднократен е. Затова ще ползвам друг. Просто се чудех за бройките.
Благодаря ви.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 13:39 от Лолита

# 716
При вас има ли салати Денито (зеле с моркови, хрупкав микс и т.н.) в хладилната витрина до зеленчуците? Да не би да го отлистват? Просто нас вече няма и не знам дали е временно.

# 717
  • София
При вас има ли салати Денито (зеле с моркови, хрупкав микс и т.н.) в хладилната витрина до зеленчуците? Да не би да го отлистват? Просто нас вече няма и не знам дали е временно.

При нас има. Става въпрос за София Кауфланд Люлин 6

# 718
Благодаря отново за предоставените по Великден купони за яйцата Paw Patrol и понеже обещах, показвам какво се падна, в случай че за някой би било полезно.Simple Smile
Общо взето от осем яйца според мен само едно хубаво има, айде и двете стикита примерно стават. Рожденикът обаче остана много доволен, за него всичките са хубави, явно има друга "ценностна система"... JoyJoyJoy
Скрит текст:

Като за 50ст. стават, но регулярната им цена е абсурдна за това съдържание.
Ето и колекциите, да знаете какво да очаквате за 2,39лв...

# 719
Някой има ли свободен купон за био растителни напитки (бадем, соя и т.н.)? За приятелка е.

Общи условия

Активация на акаунт