КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 052
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Подарявам

# 76
  • оттам, откъдето започва България
Купоните за Кауфланд в най-общи линии са еднакви за всички, изключая купоните за -....лв. за покупка най-малко за .... лв.
В темата за Лидл е различно.

Та питам аз: Има ли смисъл да се подаряват в тази тема купони или нещо съм пропуснала? Thinking

# 77
Купоните за Кауфланд в най-общи линии са еднакви за всички, изключая купоните за -....лв. за покупка най-малко за .... лв.

Та питам аз: Има ли смисъл да се подаряват в тази тема купони или нещо съм пропуснала? Thinking

Купонът за вода е еднакъв за всички.
За кърпите е “специален” - подобно на Лидл.
Аз имам такъв в моя профил, ММ има пяна за бръснене, но няма кърпите.
Тук профилирането като че ли е по-успешно.
ММ си получава мъжки артикули, аз - женски.
 Понякога получавам и за котка, защото съм отбелязала, че имаме.
Докато в Лидл е обратното - там все кучешки ми пращат.

# 78
Вярно е, сега погледнах, че специално за мен имам 3 купона, а ММ нито един. Smirk

# 79
  • Mostly in my mind

Защо да няма смисъл? Някой може да иска да ползва 2 едни и същи купона? Често и тук се подаряват. Wink
Лидл купоните в повечето случаи са ми толкова зле..20% намаление едва им се откъснали от сърцето...

# 80
Лолита, може би си права. Не ми е идвало на ума, тъй като обикновено купоните ми остават неизползвани.
В тази връзка не съм си и помисляла, че някой може да ползва втори път купон.
Нека предложенията продължават. Simple Smile

# 81
Някой може пък да няма точки, за да активира купона, ако ги е ползвал за друго.
А има и такива, които изобщо нямат Kaufland Card и така могат да се възползват от отстъпката, благодарение на предлаганите тук купони.

# 82
Подарявам.

# 83
Новата брошура🧚‍♀️

100 продукта намалени

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 10:54 от lenak

# 84
# 85
  • София
Днес ходих в Кауфланд и имам купон минус 3 лв, ако се пазарува над 60 лв-активирах го вчера на 20 март.
Днес ходихме на пазар пазарувахме за 97 лв и купона не сработи
не се намали нищо, а купона стои активиран.
Скрит текст:

# 86
Много неприятно се е получило, при мен купонът си мина безпроблемно, но както писах и по-горе, предварително си знам сумата на покупките и ако сметката ми не се беше намалила с тези 3 лева, просто нямаше да платя и щях да викам служител.

Ако наистина купонът е бил активиран предварително, най-добре им пишете да проверят и да ви компенсират.

# 87
  • София
Отиваш с разпечатан и казваш, че така са ти казали на клиентския телефон. Изрично условие е да е целия касов бон.

Благодаря! Стана с много мрънкане от страна на служител на информация, но стана Mr. Green
Вълшебната фраза беше "От клиентския телефон ми казаха".

# 88
И аз имах активиран такъв купон. Сумата ми преди отстъпките с Ккард беше 61. После падна на 58, помислих, че ми са приспаднати 3 лв. Но не, това бяха с Ккард намаленията.
А всъщност коя сума се гледа?
Преди, или след тези отстъпки?

# 89
Дева, след отстъпките би трябвало да е. Все пак другите намаления на продукти нали са с картата...Мисля, че 3-те лева се разпределят между всички артикули в сметката. Аз съм използвала -10 лв при покупка над 100 лв и така беше разпределена сумата от 10 лв.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 19:04 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт