КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 017
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
А как го третирате преди първа употреба?
Взех един тиган и на примависта ми харесва.
Имаше Хас авокадо на левче, но на касата не ми го отрази.
Сутринта в Кф имаше грозни сцени предхождани от бързи,смели, сръчни.
Голямата тъпла насъбрала се преди да отворят щеше да отнесе служителите вътре дето се чудеха какво се случва.
Всички се бяха засилили към електроуредите Парксайд и имаше скандали.
Повечето мъже и жени бяха с повишен индекс на телесно тегло и това сигурно е било единственото им бягане в живота, но се справиха първите и взеха каквото бяха набелязали.
В този ред на мисли ако Кауфландски служители четат тук да вземат мерки и да въведат някакви ограничения по един брой на клиент или да има онлайн магазин.

# 31
чугунения тиган първо трябва да се Сезонира...и от там нататък, може само с хартия да се избърше след ползване и е готов!
в тубата има клипчета Wink

# 32
  • София
https://www.facebook.com/100005147677340/videos/g.674884916369315/638132839079808
по 1 са давали
Скрит текст:
Сутринта в Кф имаше грозни сцени предхождани от бързи,смели, сръчни.
Голямата тъпла насъбрала се преди да отворят щеше да отнесе служителите вътре дето се чудеха какво се случва.
Всички се бяха засилили към електроуредите Парксайд и имаше скандали.
Повечето мъже и жени бяха с повишен индекс на телесно тегло и това сигурно е било единственото им бягане в живота, но се справиха първите и взеха каквото бяха набелязали.
В този ред на мисли ако Кауфландски служители четат тук да вземат мерки и да въведат някакви ограничения по един брой на клиент или да има онлайн магазин.
от 5 часа сутринта са чакали за гайковерти

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 09:51 от lite16

# 33
В Гърция в Л. е същото с Парксайд. Чакат от нощта да отвори магазина. Така че не е само тук тази борба.
 Иначе хората не са виновни, че се случва това.
Мен ми бяха поръчали да купя на Парксайд дреха, не уред и викам добре, то за дреха едва ли ще има такава борба като за уредите. Ами оказа се, че в нито един магазин няма. С момичето на информация като се заговорихме каза, че получават по 1-2 бройки на магазин.
Ами да планират по-голяма заявка.
В Германия едва ли всеки магазин получава по една бройка от артикул..

# 34
  • Mostly in my mind
Какво е било намалението на тази машина, че такъв фурор е предизвикала?

# 35
В сайта на немския лидл гайковерта е 99 евро, а тук 240лв. Ако търсех нещо толкова дефицитно  бих си го поръчала от там с превозвач до БГ.

# 36
Какво е било намалението на тази машина, че такъв фурор е предизвикала?

Няма намаление. На редовна цена си е.

# 37
Имаше Хас авокадо на левче, но на касата не ми го отрази.

Другото авокадо-дребното беше намалено.

# 38
Коста доро е перманентно на прИмоция Blush

Намаляват го, но обикновено цената е била около 20-22 лв за литър. Толкова ниска не е била може би от година.

# 39
Дааа, 16лв за литър екстра върджин зехтин не бях виждала от година-две.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 14:22 от brillante

# 40
Последно съм купила преди месец, 18.99

# 41
Бяха дигнали цените, на база предна година /слаба реколта23г. Сега обаче 24г. се оказа плодородна и затова цените се коригираха-няма да им залежава я!

# 42
Е, първо ще си продадат скъпия зехтин "на промоция"...😉

# 43
  • София
Аз съм им бясна на Кауфланд, как е възможно да не можеш да върнеш с дигитална касова бележка, за какво ми е тогава?!?

Знам, че трябва да ги пазя, но незнайно къде забутах точно тази, която ми трябваше Embarassed

# 44
Писано е, че може и с разпечатана от приложението.

Общи условия

Активация на акаунт