КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 047
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
И сенсео са вдигнали !

# 61
Благодаря! Не пия кафе на капсули и не съм разбрала за повишената цена.

# 62
  • Mostly in my mind
Много се повиши като цяло кафето. Преди съм взимала черната Лаваца ,мляно,250 гр, за 8-9 лв. Сега е по 15,16 лв...златна! Confounded

# 63
Лолита, в някой италиански магазин вероятно ще е по-евтина.

# 64
  • Mostly in my mind
Точно.
Или е по-евтино...

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 12:17 от Лолита

# 65
В италианските магазини от около 2 месеца кафета е с много ограничен асортимент и цените също са нагоре.

# 66
И моята Лаваца беше 5лв за 250гр Simple Smile , но вече я купувам към 7лв в промоция

# 67
  • Пловдив
Долче разтворимото 3в1 също е повишено и като цяло са цените нагоре на кафето .
А относно устройствата за проверка цена немогат да се оправят от служител.
При нас и Айсберга и морковите бяха страхотни а марулите огромни

# 68
K favourites кафето дето месеци стоеше на 4,69 вече е 6,99 лв.

# 69
В Димитровград пък от началото на промоцията няма майонезата 1+1, етикета стои на рафта, но нито един буркан няма.

# 70
А относно устройствата за проверка цена немогат да се оправят от служител.
При нас и Айсберга и морковите бяха страхотни а марулите огромни
Не мога да си обясня защо в нашия филиал не е така. В петък например купих много хубав и хрупкав айсберг (над 850 грама беше), морковите също изглеждаха супер.
Хм, и какво се прави, когато блокира сканиращо устройство? Щом и служителите не могат да оправят устройствата, тогава? Сами ли се рестартират? В интерес на истината, оглеждала съм ги неведнъж дали имат някакво копче (нищо че не бих посмяла да го натисна), но не виждам.😊

# 71
Нищо, Долче. Питаш на касата колко струва, няма друг начин.
На мен ми се е случвало нито едно да не работи.

# 72
Дева, ясно, но все някак би трябвало да се рестартират тези устройства...При нас устройството до витрината с месо не съм го виждала да не работи, обаче на мен точно то ми е с най-неудобно разположение в магазина.🙂

# 73
  • Пловдив
Дева, ясно, но все някак би трябвало да се рестартират тези устройства...При нас устройството до витрината с месо не съм го виждала да не работи, обаче на мен точно то ми е с най-неудобно разположение в магазина.🙂
Оправят се от техник.

# 74
А, това е друго. Значи все пак от някакъв вид служител (аз съвсем буквално те разбрах първия път😁, че трябва да се чака сами да се рестартират).

Общи условия

Активация на акаунт