КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 551
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Халапеньо на вашата марка защо няма, samantinia? Мислех, че няма толкова фенове на лютото.

# 121
  • София
N пъти съм ги хващал в лъжи точно К.
Но внимателно погледнато тук са изрядни, си мисля. Не твърдят, че има намаление. Не твърдят, че цената е промоционална, а само че този продукт е част от реклама.

# 122
Дева, и аз забелязах, че халапеньото в буркан ги няма. Тъкмо щях да ги пробвам, след като ги бяхте обсъждали в някоя от темите. Затова взех от лидълските (ти май тях предпочиташе, ако не бъркам)?🙂
Rebel, поне да бяха написали нещо като "трайно ниска цена" или "продукт на фокус", знам ли. Иначе човек решава, че продукт от брошурата задължително е намален (макар никой да не е казал, че е така).😊
Много ми харесаха тези четки, взех варианта с меки влакна и наистина са такива:

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 00:04 от dolce miele

# 123
Да, лидълското повече ми харесва.

# 124
След като още от първия ден от промоцията 1+1 миналата седмица липсваше зареждане на определен артикул, а стоеше само етикет писах на Кауфланд и получих това.
Скрит текст:
Здравейте,

Съжаляваме, че не сте успели да закупите търсената от Вас стока.

Като компания, поставяща клиента на първо място, всяко мнение е важно за нас. Поради тази причина предадохме Вашето оплакване на Ръководството ни, за да бъде взето под внимание.

В заключение, Вашата удовлетвореност е от значение за нас и за подадената обратна връзка, която ни помага да работим към подобрение, Ви изпращаме ваучер на стойност 10,00 лв. в знак на благодарност.

С подаръчния ваучер Kaufland имате възможност да пазарувате всички видове стоки, независимо от сектора с хранителни или нехранителни продукти и е с валидност 5 години.

Надяваме се все пак, че това ще остане последното Ви неприятно впечатление и ще продължите да пазарувате при нас.

С уважение,
Михов
Клиентски мениджмънт/ Ревизия
Kaufland България
може да е от полза на някого

# 125
  • Карлово
Сладолед марка Кауфланд  фунийка ванилия и шоколад е по 0,89 лв.
При нас беше толкова. Два пъти купувах за ММ.

Обаче исках да купя шампоан Елсев, лилав. На стилажа цена 9.99 за 400 мл. от 18.03.25 до не знам кога, но дълъг период, Отивам на четеца, цена 12.50 лв. Ами не го взех, навсякъде са по 9,30, този размер и вид.

# 126
След като още от първия ден от промоцията 1+1 миналата седмица липсваше зареждане на определен артикул, а стоеше само етикет писах на Кауфланд и получих това.
Скрит текст:
Здравейте,

Съжаляваме, че не сте успели да закупите търсената от Вас стока.

Като компания, поставяща клиента на първо място, всяко мнение е важно за нас. Поради тази причина предадохме Вашето оплакване на Ръководството ни, за да бъде взето под внимание.

В заключение, Вашата удовлетвореност е от значение за нас и за подадената обратна връзка, която ни помага да работим към подобрение, Ви изпращаме ваучер на стойност 10,00 лв. в знак на благодарност.

С подаръчния ваучер Kaufland имате възможност да пазарувате всички видове стоки, независимо от сектора с хранителни или нехранителни продукти и е с валидност 5 години.

Надяваме се все пак, че това ще остане последното Ви неприятно впечатление и ще продължите да пазарувате при нас.

С уважение,
Михов
Клиентски мениджмънт/ Ревизия
Kaufland България
може да е от полза на някого

Значи трябваше и аз да им пиша, че да ме компенсират. Три филиала в различни дни посетих миналата седмица и така и не успях да "срещна" Айсберга дето беше на промоция. Confused Репички поне имаше и взех, ама сега ще трябва да ги хрупаме без гарнитура...JoyJoyJoy

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 03:41 от alllllimei

# 127
Аз тъкмо ги похвалих за профилирането миналата седмица, а тази пък бебешки неща са ми пратили
Подаряват се
Скрит текст:

# 128
Аз колко пъти съм се оплаквала от липсващи артикули,защото при нас вечно липсват,а наистина ги искам,не се оплаквам за кеф -никога не са ме компенсирали Grinning Накрая спрях и да им пиша,защото нищо не се променя и нищо не зареждат дори след оплакването,само ми обясняват колко сме важни за тях.

# 129
Не винаги компенсират .
Батериите по левче са с червени опаковки, не са като на снимката.

# 130

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 21:20 от waynubg

# 131
Или ще ти дадат мостра цветоулавяща кърпичка по- скоро Grinning

# 132
И аз почти цяла седмица не можах да го "срещна" този айсберг. Когато това се случи вчера, изглеждаше направо потресаващо.😆 А от зеленчуков магазин каква огромна, вкусна и крехка маруля взех за 1,20 лв, чак не повярвах, че е възможно да е на толкова ниска цена...😉

# 133
Цели 3 броя даже 😃
Или ще ти дадат мостра цветоулавяща кърпичка по- скоро Grinning

# 134
Аз миналата седмица се добрах до айсберга и всъщност беше разкошен. По принцип лук и айсберг като видя на промоция ми е ясно, че айсбергът е ритан от Испания до магазина, а разваленият промо лук го надушвам от входа на магазина, но този път ме изненадаха. Беше крехък, плътен, тежък. Но го взех сутринта на понеделник и все още имаше доста бройки.

Общи условия

Активация на акаунт