КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 593
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, тези еклери само когато е в брошурата тогава ли ги продават ?

??

# 166
Предлагат ги онлайн, което може би значи, че са постоянно в магазина.

# 167
  • оттам, откъдето започва България
Да не пропусна да препоръчам точно този от картинката течен препарат за цветно пране Бинго   https://mysupermarket.bg/za-doma-i-ofisa/perilni-preparat … sp;    

Обикновено го купувам на промоция от други магазини за 7.99 лв., но и тази цена в момента в Кауфланд е добра. Посочената от 19.99 лв. е завишена с много % и нереална спрямо други магазини, които го предлагат.
Принципно го ползвам за деликатни и плетени дрехи, също и за якета. Аз пера по-замърсено цветно пране с прах за цветно, но и с този гел съм пробвала и се изпира добре. Остатъчният аромат след изсъхване на прането е деликатен и приятен.

# 168
Този прах в квартален храните голям магазин е 7.79  на Кауфланд е в пъти по-скъп от доста други магазини
Днес си го купих от супер маркет Пацони в русе

# 169
От понеделник еклерите ще ги има на промоция за 3,99 лв

# 170
  • оттам, откъдето започва България
Така е, но по- важното е, че пере добре. До 10 лв. може да се понесе като цена, имайки предвид, че е за 50 пранета.
Не всеки има в града си магазини Пацони, Едеа и др. с внос на турски препарати, за да намери по-ниска цена.

# 171
В Кауфланд цените на козметиката и перилните препарати са ужасни завишени. Гледах скоро Ариел беше почти 60 лева. Викам как за прах за пране някой ще даде толкова пари…
 Иначе въпросното Бинго аз купувам от аптека.
 Бърза справка в интернет показва, че цената в Кауфланд е фалшива и изкуствена. Кауфланд го продават на редовна цена 19.99 лв, за сравнение аптека Ремедиум - 8.15, аптека Феникс - 7.02.

# 172
интересно..в нашия кауфланд не продават от тези еклери??

# 173
Съжалявам, никога не съм ги опитвала или купувала, просто като ги видях се сетих, че имаше питане за тях.

# 174
  • Русе
интересно..в нашия кауфланд не продават от тези еклери??

При нас стоят при толумбички, макарони, баклави. Тортите са в отделни хладилници.

# 175
  • София
В Ремедиум 8.15 е 3 литра. В Кауфланд не е ли по-голям?

# 176
И аз мисля, че еклерите или са при баклавите, или са някъде извън хладилна витрина (виждала съм в други магазини да съхраняват еклерите извън хладилник, както и баклавите). Никога не съм виждала еклерите да стоят при тортите.

# 177
Никога не съм виждала къде са еклерите. Освен торта, веднъж годишно, никакви сладкиши не купувам.
Бинго прах не ми харесва. Течен не съм ползвала, на Есекс ми харесва течния, сега имам купен Шантиклер, беше 1+1, още не съм го пробвала.
Ариел отдавна не купувам, безбожно скъп стана.

# 178
  • до най-прекрасния мъж
Последно купувах Ариел от Метро - 60 пранета под 30 лв беше. За мен е ОК като цена, предвид поскъпването на всичко.

# 179
Последно купувах прах Ариел от Кауфланд - 60 пранета за 27 лева, малко под седем лева за килограм.
Преди това бях взела Персил от ДМ - с отстъпката ми излезе някъде към 24-25 лева за 60 пранета.
Не че е евтино, но при текущите цени ми се стори добра сделка.

Общи условия

Активация на акаунт