За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 24 211
  • 694
  •   1
Отговори
# 600
Страхотна новина, дано скоро не изкязат тези изроди гадни..

# 601
  • София
Аз, когато излезе този случай, буквално се поболях, защото няма по- гнусно, жалко и отвратитилно безобразие от това да измъчваш същества, които не могат да говорят и да се защитят. Гнусни психопатични изчадия.
Аз също, някак си не ми се искаше да вярвам, че съществуват подобни изчадия, които да вършат такива гнусотии, че да има и други, които се наслаждават. Нелепо ми е даже, че няма да ги съдят за всяко животинче отделно, нелепо ми е, че търсят доказателства от къде са взели животните, предвид наличните видео такива. Нелепо ми е и малката присъда, която ще получат за това, което са извършили. Аз не мисля, че подобни низши твари имат място в обществото ни обратно.

# 602
  • София /Абсурдистан
Аз мисля, че им търсят цаката за други престъпления, за да могат да ги осъдят на повече време да са на топло. Че то иначе за това не се полага по закон кой знае какъв срок, за съжаление. А може би и за да намерят и заключат и други извратеняци, дано да не бъркам.

# 603
  • София
Аз мисля, че им търсят цаката за други престъпления, за да могат да ги осъдят на повече време да са на топло. Че то иначе за това не се полага по закон кой знае какъв срок, за съжаление. А може би и за да намерят и заключат и други извратеняци, дано да не бъркам.
И аз съм с такова впечатление.

# 604
Аз разчитам на пристрастен съдия (звучи безумно, но в конкретния случай е съвсем на място), който да обича животните и също като повечето нормални хора дни наред да се е чувствал потресен изцяло.

# 605
Да и задължително да гледа клиповете преди това.

# 606
Без клиповете няма да мине, те са основното доказателство.
Чакам и обещанията на правосъдния министър за увеличаване на присъдите, свързани с животни. Искрено се надявам да ги съдят по редица обвинения и ако е възможно да се съберат максимално много години в затвор.

Сега се сетих нещо интересно - онзи ден гледах епизод от американска  документална поредица за масови убийци, осъдени на смъртна присъда и чакайки изпълнението им. Двама от тях имаха котки в килиите си, разкошни, добре гледани, пухкави писани. Дадоха кадри как ръцете отнемали живот галят и милват с огромна любов животно.
Какво да кажа…

# 607
  • София
Това е предложено като промяна https://bnr.bg/horizont/post/102130470/promeni-v-nk-do-8-godini- … chvane-na-jivotno
Но не знам след това какви са процедурите и колко време отнемат.

# 608
Абе мани ги тия закони.
Ей така ще приемат нещо. Но ще си дават малко годинки. На следващите де.
На тия повече, че много отзвук много нещо.
В другата тема се обсъждаше одеве как за убийство на човек и то дете -  6 годинки само.

# 609
  • София /Абсурдистан
Казаха, че едно от обвиненията ще бъде за пране на пари. Не знам колко дават за това.

# 610
То ако за всяко обвинение се даваха годинки...

# 611
  • София
Казаха, че едно от обвиненията ще бъде за пране на пари. Не знам колко дават за това.
Мисля, че зависи от сумата.
Но като гледам, наистина се опитват да ги хванат за всичко. След като и с клиентите им се занимават. Браво.

# 612
Бях гледала изявление на Министъра на правосъдието по този повод. Каза че максималната присъда за пране на пари е 8 години.

# 613
Бях гледала изявление на Министъра на правосъдието по този повод. Каза че максималната присъда за пране на пари е 8 години.

И още 8 за насилие и убийство по особено жесток начин на гръбначни, ще ги сумират ли? Българското законодателство позволява ли обединяване на присъдите? 16 години звучи по-добре от 8 максимална присъда.

# 614
https://dnes.dir.bg/temida/vks-potvardi-8-g-zatvor-za-anka-mihay … shterya-v-plovdiv

8 години за убийство на дете. По непредпазливост било. Иначе го е помляла, преди да го убие по непредпазливост.
За дете става дума, 2 годишно.
Та не знам каква справедливост може да се очаква тук, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт