За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 24 166
  • 694
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Значи тази двукрака искам да я вържат на синджир на слънце и да я оставят без вода - https://dariknews.bg/regioni/montana/bez-voda-i-na-sindzhir-kuch … montansko-2425973

# 676
  • София
Значи тази двукрака искам да я вържат на синджир на слънце и да я оставят без вода - https://dariknews.bg/regioni/montana/bez-voda-i-na-sindzhir-kuch … montansko-2425973
Абсолютно съм съгласна. Даже с кеф бих гледала, не ми побира ума какви низши твари съществуват и че дишаме с тях един въздух.

Нищо не може да ме учуди, за съжаление такъв тип хора са навсякъде около нас във всички сфери. Докато някои искат да градят, да правят нещо адекватно и смислено винаги ги има и онези, които искат да спъват.

# 677
  • София
Големи идиоти сме хората – https://dariknews.bg/regioni/veliko-tyrnovo/razsledvat-smyrtta-n … tyrnovsko-2426104

За какво е било нужно това нещо, с какво им попречиха елените?!? Поне за храна да ги бяха убили, та да си кажеш, че имало някакъв смисъл, а то нищо... Много сме вредни.

# 678
Така е. Вредни сме.
Хората сме вирус за съжаление.

# 679
  • Обран бостан ;)
Така е. Вредни сме.
Хората сме вирус за съжаление.

Така е:

# 680
О абсолютно е така. Прав е агент Смит. Но като го кажеш на глас и има хора много се засягат от истината Grinning

# 681
  • София
Някога и аз се дразнех от такива обобщения. И все още се дразня. Сега, обаче, това може би е от малкото, с които съм съгласна.

# 682
  • София

Попаднах на това току що, дано да се вземат адекватни мерки, поредните, които решават, че ще изкарат лесни пари на гърба на невинни животни, вместо да се хванат да работят и да бъдат в правия път. Аман.

Има един израз, който леко си преправих, но е много валиден за мен - колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните.

# 683
Подаде ли сигнал някъде?

# 684
  • София /Абсурдистан
Няма по-лошо от човека. Аз спасявам кучета от време на време, нагледала съм се.

# 685
  • София
Подаде ли сигнал някъде?
Постът ми попадна, отдолу има доста коментари и други запитвания за сигнал, не знам последната информация по него. Има снимки и линкове към профилите на въпросните създания от мъжки пол.

Няма по-лошо от човека. Аз спасявам кучета от време на време, нагледала съм се.
Няма. Сега са жеги, оставили сме насам натам из квартала купи с вода с мама - държа да отбележа, че с нищо не замърсяваме околната среда, за разлика от хората. Същите купи са на неутрални места, за да не пречат на никого, те животните като са жадни.. усещат, намират си водата. (Фасове навсякъде, отпадъци и т.н. ясно ви е.. та даже им ги обираме) и един реши да се прави на мъж, ама май само по документ е такъв. Та мама отишла да провери дали имат вода и да им сипе, съответно това създание тръгнало да я заплашва, че ще я убие, замеряло я с камъни и я псувало на майка. Отидохме и подадохме сигнал в полицията, все пак граждански дълг.  Мама като ми разказа кръвта ми завря - от безсилие, от въпроси как може да съществуват подобни индивиди.

# 686
  • София /Абсурдистан
Явно още не са ги осъдили, иначе по медиите щяха да кажат.

# 687
  • София
Уродите явно нямат край, в социалните мрежи се завъртя нов скандален случай идващ от село намиращо се в Русе, дори не желая да опиша какво е правено с бездомните кучета, че ще изям бан, а и само като си го представя сърцето ми се къса, сълзите ми се стичат... не мога да повярвам какви създания бродят между нас, наистина. Вместо да намаляват и да ги прибират в затворите, те стават повече и повече. Безумие.

# 688
Изродът остава за постоянно в ареста.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21091772

# 689
  • София
И двете низши създания да не излизат оттам, като гледам след техния случай колко още подобни има, да ходят и те в затвора да им правят компания. Тези, които посягат на животните и изпитват удоволствие от това нямат място в обществото ни.

В Сф.. из кварталите други болни мозъци решили да се отърват от котки и кучета като ги тровят с антифриз в храната, покрай тях, заминали и таралежчета, които са защитен вид. Не разбирам, тези защо изобщо съществуват, освен да правят зло? Каква полза имат те за обществото?! Само хабят ресурси.

Общи условия

Активация на акаунт