За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 24 183
  • 694
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз подписах петицията. Ужасяващо е това, нямам думи дори да изкажа отвращението си. Това са болни хора, тези които плащат още повече. Някъде четох, че отказвала само кучета да малтретира... Дори не знам как ще се намерят адвокати да ги защитават.

# 31
Дано не си намерят, изродите нито адвокати, нито нищо. Ама ще им назначат служебни и пак ще се измъкнат накрая.

# 32
Чела съм за психопатите, че се раждаш такъв и няма оправия. Но възможно ли е, тези да не са такива?  Аз се чудя, дали може да си е нормален човек, но да е просто алчна, мързелива, самодоволна кифла, която няма морал? Обожаваш кучето си, но садистично убиваш друг вид животни?!? Ако си обожава кучето, значи цени живота му...? Не знам, извън моите възможности за разбиране или поне осъзнаване е.
Хора като мен и теб не го проумяваме и търсим сламка, че този човек просто малко се е пообъркал, някакви други дефицити има просто.. Нито се е объркал, нито има такава степен на алчност. Това, че има куче, спира да бъде фактор при умишлено измъчвани множество животни. Няма начин да обожаваш само едно животно, а другите да ги дереш за удоволствие.

# 33
Чела съм за психопатите, че се раждаш такъв и няма оправия. Но възможно ли е, тези да не са такива?  Аз се чудя, дали може да си е нормален човек, но да е просто алчна, мързелива, самодоволна кифла, която няма морал? Обожаваш кучето си, но садистично убиваш друг вид животни?!? Ако си обожава кучето, значи цени живота му...? Не знам, извън моите възможности за разбиране или поне осъзнаване е.
Хора като мен и теб не го проумяваме и търсим сламка, че този човек просто малко се е пообъркал, някакви други дефицити има просто.. Нито се е объркал, нито има такава степен на алчност. Това, че има куче, спира да бъде фактор при умишлено измъчвани множество животни. Няма начин да обожаваш само едно животно, а другите да ги дереш за удоволствие.
Ами, гледах репортажа по БНТ. Нейни познати това казваха: обожавала си кучето. Отделно, че питаха една тяхна съселянка какво е семейството. Тя отговори, че били добро семейство, толкова години заедно... което ми прозвуча като: Щом няма разводи, значи са добро семейство, няма значение, че едната беси котки, другата ги убива садистично... Излизат някакви гадости още, така че аз не вярвам тези да получат ефективни присъди. Дано получат наказание по друг начин.

# 34
Мисля , че при този голям обществен отзвук няма да минат с условни! А дано! Това са психично болни хора, без значение експертизите им какво ще покажат, това не е нормално.
Подписах. Но само да попитам колко подписа трябват и изобщо тези подписи пред кого и как биха имали влияние?
Надявам се да не е поредния случай , който да бъде забравен до месец. Имаме съсед на близката уличка, който ги трови, всички знаят,но никой няма как да го докаже Confused трябват законодателни промени, иначе такива изроди си избиват комплексите и дефицитите... А никой ли няма влияние на съдържанието в интернет, сайтовете, в които се случва няма ли как да бъдат засечени? Пълен потрес....

# 35
  • Mediterraneo
Това с подписките е едно голямо нищо.

# 36
Не, няма как, в телеграм и dark web се продава всичко, такива видеа, наркотици, поръчкови убийства и т.н.

Иначе, аз не смятам, че някой е започнал разследването, заради видеата, по-скоро е тръгнало от финансовите и имотни измами, които споменават, а в последствие се стига до останалите разкрития. Аз очаквам да получат присъда.

# 37
Надявам се покрай огромното възмущение и недоволство на хората, извергите да получат много сурова присъда.Много се надявам и близостта им с хора от съдебната система да не им помогнат.Онези да се отдръпнат от тях.Умишлено не съм гледала и чела нищо за престъпниците.Само в тв новините чух, че майка и се репчела във фб и искала директно да я потърсят и да и кажат каквото са писали възмутените хора.Екип на нова я търсил по телефона, не отговаряла.Силно се надявам и хората в техният квартал да бойкотират магазина им за хс и да не пазаруват там.
Не знам дали ще успеят да хванат зрителите поръчители и те да получат наказания.Не знам и как се е стигнало до разкритието в този случай.
Скрит текст:
Знам, че служби по цял свят работят и дебнат в тъмната мрежа, но и онези са много обиграни.Чувала съм, че точно затова достъпът е с препоръки от по-стари клиенти и с много пари.Сигурно има замесени много чужденци клиенти.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 00:22 от Не се сърди, човече

# 38
Вярвам, че ще се приложат законите и ще получат наказание.
Направихме подписка, излизаме на протест.
Какво още може да направим?
Подавайте сигнали, викайте полиция, ако видите жестокост към животни. Трябва да спрем това бездушиe!

# 39
В дарк нет не се влиза с покани, ползват се определени търсачки примерно. Може и без, но така е по-лесно. Примерно чрез тор, но не е безопасно да се прави.

# 40
  • Mediterraneo
Заключен й е ФБ на тай мърша, щях да си рискувам профила да ме баннат, но бих й написала какво точно мисля за нея.

# 41
  • София
Мисля , че при този голям обществен отзвук няма да минат с условни! А дано! Това са психично болни хора, без значение експертизите им какво ще покажат, това не е нормално.
Подписах. Но само да попитам колко подписа трябват и изобщо тези подписи пред кого и как биха имали влияние?
Надявам се да не е поредния случай , който да бъде забравен до месец. Имаме съсед на близката уличка, който ги трови, всички знаят,но никой няма как да го докаже Confused трябват законодателни промени, иначе такива изроди си избиват комплексите и дефицитите... А никой ли няма влияние на съдържанието в интернет, сайтовете, в които се случва няма ли как да бъдат засечени? Пълен потрес....
Защо не сте подали сигнал в полицията?

# 42
Преди години имаше един и до нас, ама такъв бой яде, че още ходи без зъби и с тик на единия крак. Вече е към 60 годишен, ама ще помни татко докато е жив😉

# 43
Няколко пъти показаха по медиите провокацията на майката да я посетят, ако имат проблем и показаха къщата й, магазина. Мисля, че беше подтик към хората да действат, но в тази държава отдавна няма мъже, които да защитят животните, жените децата. Тези са способни да посегнат на всяко живо същество и утре ще са сред нас. Мразя агресията и не мисля, че трябва да се отвръща на агресията с агресия, но на тия, каквото и да им сториш ще им е малко.

# 44
Няколко пъти показаха по медиите провокацията на майката да я посетят, ако имат проблем и показаха къщата й, магазина. Мисля, че беше подтик към хората да действат, но в тази държава отдавна няма мъже, които да защитят животните, жените децата. Тези са способни да посегнат на всяко живо същество и утре ще са сред нас. Мразя агресията и не мисля, че трябва да се отвръща на агресията с агресия, но на тия, каквото и да им сториш ще им е малко.

Искате да кажете, че заради едни изроди трябва нечии мъже да станат престъпници - влизащи в чужд имот с взлом и нанасящи физически повреди на родителите, които какво пък са виновни за делата на 26 годишната си дъщеря?

Хората малко пообъркват агресията с възмездието!
Който го направи няма много да се раличава от тях!

Общи условия

Активация на акаунт