За МАКСИМАЛНА присъда на УРОДИТЕ, измъчвали животни за пари

• 24 220
  • 694
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Браво!

# 586
Мисля си, че това нямаше да се случи ако не бяхме писали.
Не ние де, някой от темата беше писал доста имейли.
Иначе нищо нямаше да стане.
Без тези имейли щеше да има едни репортажчета, едни протестчета, едно замазване и едно освобождаване.
Но на запад не са като нашите институции.

# 587
  • Обран бостан ;)
Най-добрата новнина, която чета от доста време.
Напоследък, като слушам новините, ми идва да хвърля нещо по телевизора.

# 588
Много добра новина. Няма да е излишна и една санкция за Paypal и Revolut, представям си ако политиките им не могат да разкрият нещо подобно, какво остава за финансиране на тероризъм и т.н. Абсурдно е да не повдигнеш въпроса откъде идват тия пари и какъв им е произхода.

# 589
Най-добрата новнина, която чета от доста време.
Напоследък, като слушам новините, ми идва да хвърля нещо по телевизора.

Аз вече се замислям да спра да ги чета тия новини.

Много добра новина. Няма да е излишна и една санкция за Paypal и Revolut, представям си ако политиките им не могат да разкрият нещо подобно, какво остава за финансиране на тероризъм и т.н. Абсурдно е да не повдигнеш въпроса откъде идват тия пари и какъв им е произхода.

Разбирам те, но предложението ти е абсурдно.
И е нож с две остриета.
Ще се обяснявам аз защо плащам еди какво си и защо превеждам.
Какво и как си харча парите - не дължа обяснение на банката.
Говориш за някакъв фашизъм вече.

# 590
Не е фашизъм, а стандартни процедури. Нали по тази причина има transaction monitoring, за да докладват всякакви подозрителни активности. Още повече, че ние сме високорискова страна, което дава предпоставки за изискване на доказателство за произход на парите.

# 591
  • София
Това не се ли прави и сега над определена сума?

# 592
По принцип да, но предполагам при тях са били по-скоро чести плащания, но не твърде големи суми, така че ще е било нужно някой да си свърши работата и да открие pattern-а, но уви.

# 593
И аз мисля, че банките и финансовите институции прилагат някакъв мониторинг на преводите.

# 594
  • София
То е редно да има наблюдения, но явно трябва да се промени сумата или може би да се гледа откъде идват парите... Не знам.

# 595
Искрено се надявам все още да са в ареста…

# 596
Не е фашизъм, а стандартни процедури. Нали по тази причина има transaction monitoring, за да докладват всякакви подозрителни активности. Още повече, че ние сме високорискова страна, което дава предпоставки за изискване на доказателство за произход на парите.

Какви са тези стандартни процедури?
Аз преди месец преведох пари за морето.
Можех да напиша много неща иначе.

Не знам, няма как да пишат тия хора като причина за плащане - мъчение на котка.
Че да изроди да, ама едва ли са толкова тъпи.

# 597
  • София
Искрено се надявам все още да са в ареста…
И аз се надявам да са там, но не знам има ли някъде достоверна информация какво се случва? По едно време искаха за обжалват?

Трябва да се продължи и с протестите, нито на тези уроди, нито на други подобни на тях НЕ трябва да им се разминава по никакъв начин.

# 598
И аз съм на мнение, че протестите трябва да продължат.
Вчера тръгнах да търся новини за тези и веднага нецензурираните фотографии се появиха отново.
Това е изключително мъчително за мен, мисля и за много хора.

# 599
  • Stockholm
Аз, когато излезе този случай, буквално се поболях, защото няма по- гнусно, жалко и отвратитилно безобразие от това да измъчваш същества, които не могат да говорят и да се защитят. Гнусни психопатични изчадия.

Общи условия

Активация на акаунт