“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 428
  • 668
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На припева биваше, куплетите й бях ниски и ги измрънка. Фънки като види голи крака му пада ченето.

# 106
Рачков и питона  Laughing  ,ми имал питон вадил си го Trollface

# 107
Как придърпа Лашкова Рачков. Нисък ама страаастен Trollface

# 108
Очаквам доста обран сценарий днес, без големи лигавщини, заради трагедията в Македония..

Гласувах с Да, харесвам ги и двамата водещи. Зуека може да изобщо да не идва, не мога да разбера какъв е тоя зор да го доведат..
Преди дни имаше статия, ако разбира се е вярно, че Зуека е отказал да идва за фанала.
Халваджиян много ме дразни. Ако не се показва ще е най-добре. Тъпотия беше целият сценарии за уж смяна на водещите. Бакалава е супер зле. Толкова скована и така се личеше, че чете. "Голямата" холивудска звездй. Това с тока е голяма простотия. Порязаха дуетът и явно някой друг ще се пробват да точкуват повече тази вечер.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 21:20 от Fatalina

# 109
Гледам със закъснение за да превъртам безумните реклами. Мария е много хубава. Играе го водеща, но не е подготвена и се притеснява
Дуетът пя страхотно

# 110
А Веселин Маринов с тази "актьорщина" ме дразни много. Актьорство, г-н Маринов. Трябва да имаш съответното ниво поне на родния си език, като ше се обясняваш по тв пред огромна аудитория. Грамотността е задължителна.

# 111
  • у нас
Геро към Рачков за питона :"Мите, само да не тръгне да се прибира" 😂😂😂

# 112
  • Stockholm

И вероятно надарен Joy

# 113

И вероятно надарен Joy
Не вярвам ...

# 114
браво на Вениамин!

# 115
Вениамин!

# 116
Браво на Вениамин.

# 117
  • софия
Гледам със закъснение.
Въпреки че дуетът ми е фаворит, няма да гласувам за тях. Не им се получи Джордж, а аз съм негов отдаден фен завинаги 🖤 Елтън Джон беше ок.
Харесва ми Мария. Не е лесно да си водещ. Ако го правят още няколко пъти ще се ошлайфат.

# 118
Много талантливо момче е Вениамин Heart
Браво!

# 119
Прекрасно изпълнение на Винеамин. БРАВО!!! Heart

Общи условия

Активация на акаунт