“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 987
  • 668
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Звезди, Вениамин и Цитиридис (защото ми е слабост).

# 241
гласувах дабъл през телефона и таблета - Вениамин и Иван

# 242
Аз харесах Звезди и Цитиридис. Кото Звезди заслужава най-много да спечели.

# 243
Слабо е днес, да. Очаквах повече от дуета, жалко.
Лашкова, Дивна, Михаела и Роксана са бая зле.

# 244
Звезди не беше зле, но след миналата седмица ми дава усещане за подарена победа,щото му се "полага". Имитацията на Емил Димитров за мен трябваше да спечели.
Бях чела преди няколко седмици изказване на Звезди,че ако спечели лайф,парите ще дари на център за борба със зависимости в Плевен/Плевен плевенско. Спази си думата,за което евала.

# 245
  • София
Харесах Цитиридис, Вениамин и Звезди.

# 246
Това шоу стана всеки да си рекламира бизнесите Joy

# 247
  • София
Вениамин имал сладкарници за гофрети...като стана въпрос за бизнес Grinning

# 248
  • София
Почти съм сигурна, че Бьорк е правена... ще И пасне на Дивна, според мен! И на Роксана ще И пасне Анастейжа, ако си научи текста....

Поправям се бързо... Звезди втори път с късата клечка.....

# 249
Аз понеже сега доглеждам не мога да повярвам на оценките на Михаела и Александра. Егати абсурда

# 250
  • у нас
Звезди изтегли пак късата клечка.

# 251
ЗВЕЗДИ – ДИВНА
МИХАЕЛА ФИЛЕВА – ИВАНА
ВЕНИАМИН – ЛИЛИ ИВАНОВА
ИВАН – ЧИНГИС ХАН
ЛАШКОВА – МАДОНА
ЦИТИРИДИС –  ТОМ ДЖОНС
ДИВНА –  БЬОРК
РОКСАНА - АНАСТЕЙША
ДИМИТЪР И ХРИСТО –  ДУА ЛИПА

# 252
  • София
Крайното класиране до момента е под всякаква критика, Цитиридис на дъното, Дивна пред него.

# 253
  • Stockholm
Звезди като Дивна,  а Иван като група травестити, което е безобразие.  Дуета като Дуа Липа, Цитиридис като Том Джоунс, Михаела като Ивана, Вени като Лили Иванова, Рокси като Анастейша и Лашкова като Мадона. Дивна като...забравих Joy ама беше нещо подходящо за нея.

# 254
Не мога да разбера Иван защо е толкова лансиран, освен с приятелски обвързаности и продуцентска бивша и бъдеща зависимост  - нищо общо с Франк Синатра , предната имитация на  Сабрина Карпентър беше в сферата на пародията и комичното. Гласовете на публиката също нямат обяснение. Иначе ми е по-симпатичен от Андрей Simple Smile
 Имитацията на Елтън Джон и Дж. Майкъл беше страхотна и се радвам , че Любо я оцени.
 На Звезди му беше в амплоато.
 Цитиридис си е за дъното , но пък е важно да се ласкаят с Иван и да си разменят по приятелски точки.
Роксана си е подценена ( особено на фона на Иван и Нико ) и дискриминирана , но тя си е свикнала Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 00:09 от gerido

Общи условия

Активация на акаунт