“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 29 055
  • 668
  •   1
Отговори
# 360
  • София
На фона на изтезаваните животни каишките с ток още първия път ми се сториха прекалено неподходящи. А те продължават. Толкова ли не се усещат!

# 361
  • София
Много ме дразни Хилда с тия черни дрехи. Направо не искам да я гледам.
А пък писклив глас и лигавене. 😁
И ококореният поглед, който прави. Ей .. поне репертоара да сменят малко. Маринов ми е забавен и се държи сериозно.

Фънкито няма и да го коментирам, явен нагаждач - където са кинтите и той там.

Искрено благодаря, че драснахте, моля да бъда извинена, че не съм проследила назад темата.

На фона на изтезаваните животни каишките с ток още първия път ми се сториха прекалено неподходящи. А те продължават. Толкова ли не се усещат!

И на мен това ми е доста нелепо, животинките са били изтезавани и с ток, по всячески начини. Можеха да си позволят и апел, че не толерират подобно отношение над животните.. те като предаване с многобройна аудитория можеха да направят изказване - както рекламират концерти, представления, можеха да застанат и зад една смислена кауза, при това от изключително значение.

# 362
Вместо нелепи скечове и плосък хумор ,искам да виждам повече от репетициите и подготовката на участниците . Нали те са най - важното в този формат!?
 Стискам палци на Вени!

# 363
Добър е Вениамин.
Браво

# 364
Невероятно имитира гласа Вениамин.

# 365
  • у нас
Уникален е Вениамин.

# 366
Добре се справя Вениамин

# 367
  • Sofia
Докарва го добре откъм женски глас 🤔
Справи се 👍
Фъньо сигурно пак ще изръси някоя простотия,че не я харесва особено Л.И.

# 368
Единствено за височините не му достига глас.

# 369
Браво! Браво на Вениамин!
И дано пак не  го порежат.

# 370
Стефан Илчев е по-добър в имитация на Лили, но и Вениамин се справи много добре.

# 371
  • у нас
Заслужено му станаха на крака. Браво!

# 372
  • Stockholm
Тази седмица има изглед да се справят добре Цитиридис, Михаела, Дивна. По средата Вениамин и Роксана. Къса клечка за Иван и Дуета. А Звезди, ох, дано да оцелее като Дивна Joy

# 373
Е няма такъв! Браво на Вениамин! Голямо спокойствие, финес и глас. Милиграм пародия нямаше.

# 374
  • Wonderland
Ех, ще ме накарат да сваля приложението, за да гласувам за Вениамин! Браво! Страхотна имитация!

Общи условия

Активация на акаунт