“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 424
  • 668
  •   1
Отговори
# 420
Фънки беше рязък. И без това не дават много точки на Роксана, победител няма да е, поне да не я унижават.

# 421
  • София
Роксана заради големия професионализъм ще има по- високи оценки от Ванката.

# 422
  • София
Фънки този път е прав. Беше фалшиво, започна по-рано, отколкото трябва и целия първи куплет го изпя без синхрон с музиката. Мен ме заболяха ушите.
Това й се случва за пореден път.. На първия лайф много изоставаше, пееше след музиката, а сега пък избързваше. Етиен не работи ли с нея или просто тя не може да схване..

# 423
Със сигурност е много трудно да се пее на език, който не владееш, а за Роксана и английският е непознат. В такъв случай какво да следиш - музиката ли, текста ли, имитацията ли... Но пък трябва да се премисли преди да се съгласят да участват дали езиковата бариера няма да им попречи Simple Smile

# 424
  • Другата България
Всеки път досега Фънки сипе похвали за Роксана, независимо как се справя тя.
Време беше за малко критика, Лашкова я съсипват всеки път, не е седнала да плаче.
А и сега си беше за критика.
За мен вечно положителните сладникави коментари на Хилда са много по-нерелевантни от тези на Фънкича.

# 425
Фънки този път е прав. Беше фалшиво, започна по-рано, отколкото трябва и целия първи куплет го изпя без синхрон с музиката. Мен ме заболяха ушите.
Това й се случва за пореден път.. На първия лайф много изоставаше, пееше след музиката, а сега пък избързваше. Етиен не работи ли с нея или просто тя не може да схване..

Което е много странно, защото е певица.

Ужасна беше наистина, не е е като да няма глас. Сполед мен е претупала подготовката

# 426
Имам болно куче, което обгрижвах и пропуснах коментарите на имитацията на Роксана. Но явно Фънки пак е показал "добро възпитание".

# 427
Повръща ми се от Фънки, първо коментарите за Вениамин, сега за Роксана. Тя не се справи, но беше излишно всичко това.

Вениамин беше страхотен, гласувах си за него, защото журито има навик да го реже без причини.
Ванката също ми хареса, отдава му се.

# 428
  • Бургас
На мен също ми харесва Вениамин, как се старае с имитациите си!
Пак за него ще гласувам!

# 429
  • Буркина Фасо
ще ми е интересно мнението на Фънки за Дивна  Smiley

# 430
Като вържат Рачков,пускат Фънки.Laughing

# 431
  • София
Изненадах се от думите на Хилда, че не била чувала до днес песента Чингиз Хан. Хайде, не е толкова млада Simple Smile Беше хит на времето
и често я въртяха по радиото.

# 432
  • у нас
На Дивна й пасна тази песен, да се лигави, да пищи. На моменти много ми идваха крясъците.

# 433
Най-хубавото от изпълнението на Дивна е, че свърши. Шантава песен

# 434
  • тук, на мястото си
Вениамин направи много хубава имитация на Лили Иванова, много ми хареса!
Иван беше супер! Браво! И аз бях учудена, че не знаят тази група.
За Роксана - без думи.
Дивна направи Бьорк. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт