“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 638
  • 668
  •   1
Отговори
# 465
Ееее, Лашкова беше страхотна. Гримьорите я бяха направили 1:1. Много ми хареса и цялото изпълнение - браво.

# 466
Дуета почнаха ударно първите 2 седмици и всички ахнаха, ама сега нещо взеха да губят въздух. Последните 2-3 изпълнения не бяха сред най-добрите за вечерта.

# 467
  • София
Само визията ми хареса на Лашкова и костюма много.

# 468
Лашкова сега кво вика - Мадона пее фалшиво.

# 469
Вие като ранена хиена Лашкова. Ужасон!

# 470
Лашкова все едно я изтезаваха, Обаче актьорски ми хареса,а и е много хубава жена.

# 471
Журито са на някакво субстанции.
Не пяла фалшиво лашкова.
Едва я изтъпях.

# 472
прекрасен английски демонстрира и пя добре, но не като имитация на Мадона

# 473
  • у нас
Ох, голям смях. Не бях виждала Веско да се смее така.

# 474
  • Бургас
Отприщи се, Веско тази вечер....
Ти да видиш!...

# 475
  • Другата България
Някой знае ли каква точно е идеята на тези глупости за подготовката на стадиона за концерта, с които ще ни занимават във всеки епизод?
Реклама. Явно не върви продажбата. Не знам някъде има ли инфо как вървят продажбите?
За мен най-добри дотук бяха Вениамин и Дивна. После Иван, дуетът и Роксана.

За стадиона - дано да не вали, както често се случва през м. май, че за 3 часа хората ще подгизнат.
Помня как валеше на концерта на Металика, после го преболедувах, но поне групата си заслужаваше.
Залагам Великденския си бонус, че шоуто ще  е минимум 5 часа. То предаванията са по 4, толкова шум за 3 часа надали. Blush

# 476
Веско беше на заден план предните седмици, ама днеска изпъкна пак Laughing Такава тирада не беше подхващал, направо се спуках от смях.

# 477
Чудя с кой ще им напълни стадиона с тъпотиите и си мисля колко световни изпълнители идват и има малко публика ( последните два концерта на които ходих бяха такива ) , но аз и за предния им концерт в Арената имах такива мисли.
Имитацията на Лили Иванова и Бьорк бяха супер.  Иван си го бутат по приятелски дори и със “случайния избор “ но лелите във фейса го боготворят .
Роксана има глас , но пеенето на английски съвсем я довършва .
Фънки е завършен простак , много неприятен , единствен бил видял Мадона и можел да говори Simple Smile . Такова му е амплоато във формата , но с всичките си изяви и извън предаването се доказва , като такъв . Големи претенции за музикален вкус , а нон стоп е с чалгаджиите Коцето и Преслава .

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 22:23 от gerido

# 478
  • София
Хайде, мояяяя

# 479
Днес гримьорите са идея по-добри.

Общи условия

Активация на акаунт