“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 28 446
  • 668
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тройката на Фънки не е заради Лили Иванова, в сезона на Владо Михайлов не му е поставил 3-ка.
Всичко това е, защото не му е любимец Виниамин, както и Цитиридис, това се отнася и за цялото жури, имат си други фаворити за бутане.
За това и за съжаление, и двамката трудно ще стигнат финал, въпреки че са толкова харесвани от зрителите.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 08:53 от Иля

# 601
  • Пловдив
Снощи не успях да догледам класирането и сега ви чета. В шок съм! Как 3-ка за Вениамин от Фънки?! Няма как да няма нещо лично тука. Роксана и Звезди бяха даже за под 3.

# 602
  • у нас
Тройката на Фънки не е заради Лили Иванова, миналия сезон на Владо МИхайлов не е поставил 3-ка.
Всичко това е, защото не му е любимец Виниамин, както и Цитиридис, това се отнася и за цялото жури, имат си други фаворити за бутане.
За това и за съжаление, и двамката трудно ще стигнат финал, въпреки че са толкова харесвани от зрителите.
Журито трябва да е безпристрастно и обективно. А не да си имат любимци и да ги тикат напред, защото някои от тях нямат капацитета за шоуто.

# 603
  • София
Не им пука на журито.

# 604
  • у нас
Да, за съжаление. Много очевадно го прави Фънки. Във всеки сезон си намира изкупителна жертва.

# 605
Фънки в този сезон ще подкрепя Иван със сигурност... Все пак му е бил работодател,  Иван и Андрей бяха продуценти и водещи на Мюзик Айдъл, в който Фънки беше в журито всеки сезон.. така че не се знае, отново може да се завърти колелото..
Голям смях имаше, който помни..Joy
https://www.youtube.com/watch?v=eOGuW8BVEbk&list=RDeOGuW8BVEbk&start_radio=1

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 09:08 от SHE_IS

# 606
Там Иван от Айтос ли беше, дето се зовеше най-великия, голямо перде, така му лазеше по нервите на Фънки, че... до полуплач го докара веднъж.

# 607
  • софия
Вениамин се справи страхотно, не мога да повярвам как го порязаха от журито. Т.е. прави сте, бутат се любимците. Беше забавна вечер. Много се смях с Веско Маринов и Рачков. Съвсем малко в повече идва на моменти.

# 608
  • София
Има и друг момент, като се поставят ниски оценки на фаворитите на публиката, зрителите най- вероятно ядосани на оценките гласуват повече.

# 609
SHE_IS
голям смях е това. "това не е песен, това е епопея."
Joy
JoyJoy

# 610
  • София
Има и друг момент, като се поставят ниски оценки на фаворитите на публиката, зрителите най- вероятно ядосани на оценките гласуват повече.
Гласуването е безплатно за зрителите и бъкано с реклами, все пак нещо някак да монетизират.

Вениамин ми е фаворит, дано да спечели той, много приятен.

# 611
Там Иван от Айтос ли беше, дето се зовеше най-великия, голямо перде, така му лазеше по нервите на Фънки, че... до полуплач го докара веднъж.

Иван Ангелов от Айтос беше звездата на Мюзик Айдъл, много своенравен, безотговорен, но талантлив..
който го помни..
https://www.youtube.com/watch?v=I5QW0ByfhNE&list=RDI5QW0ByfhNE&start_radio=1

# 612
Фънки и Иван Ангелов

https://www.dailymotion.com/video/x4k0eng

ПС: Много го харесвах, ама...не се вписваше. Какво ли стана с него.

# 613
Аз най-много харесах Цитиридис, Вениамин и Дивна. Някак още не вярвам, че някой от тях не е на 1-во място...

Недоумявам как точно Лашкова спечели. Идея нямам, наистина.

Имитацията на Звезди очаквано беше зле, но ми хареса, че този път нямаше драми, а той беше подходил с лекота и хумор и общо взето "кот доди" Grinning

# 614
  • София
И аз съм възмутена от победата на Лашкова!
Иначе най-много се забавлявах с Иван, а след него много ми хареса Цитиридис!

Общи условия

Активация на акаунт