Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 91

• 45 407
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Не ги знам какъв материал са последните, може да са били тия дето казваш, ДХ3...ММ се измъчи, докато му дадоха някакъв “гипсов “ силикон, та с него станаха снадките. Иначе, винаги е ползвал нормален силикон.

# 721
Моите в банята са от най-евтините. Дори не са боядисани. Ако аз не знаех, нямаше да го забележа. А вярвайте, всичко, което не е ОК ми вади очите:

# 722
  • Плевен

Здравейте момичета, влизам в темата за идея, как мога да направя тези прозорци по-малко дразнещи и естетични. Към момента не могат да се премахнат.

# 723
Витраж (ако не ти е важна функцията осветяване на помещението през тях, не се вижда има ли други прозорци за естествено осветление), декоративни рамки...

# 724
  • София
А средният се отваря? Защо? 😁
Иначе на мен не ми пречат, въпреки, че бих предпочела да са стъклени тухли или витражни, по-странна ми е гледката  зад тях, малко складово изглежда.
Може и с накакъв тъп дървена/мдф решетка да се покрият.
https://decoroombg.com/ от тоьи тип... Или като кенци декоративни нещо да се направи.

# 725
  • София
Не знам, дали съм в точната тема, но имам едно питане.

Търся мебелист, който да направи вграден гардероб в една ниша с размери 137-8/62/255см.
Скрит текст:
Претърпяхме наводнение и по принуда сменяме настилки и мебели и нямам 2 месеца за чакане, иначе харесахме разни варианти, но са със срок след Нова година.

Обмислям вариант за плъзгаща врата на релса и вътрешно разпределение с рафтове и щанга за закачалките, с профили, които да ми нарежат по мой размер в Бриколаж. Имат такава услуга. Но, пак ми трябва мебелист да го скрои. Thinking
Някакви идеи?
ММ е обявил бойкот на Икеа и не иска да стъпва там повече.

# 726
Щори. Красиви дървесни, от по-широките. Скриващи открай докрай и самата pvc рамка на прозорците. Прахосъбирачка е, но ще стои хубаво.

# 727
Не знам дали мебелист би се справил за по-кратко време, добрите от тях имат поръчки за месеци напред. Все пак ще питам последния, който прави шкафовете на банята (много съм доволна от работата му) и ще пиша на лични.  Предполагам, че става дума за София?

# 728
  • София
Не знам дали мебелист би се справил за по-кратко време, добрите от тях имат поръчки за месеци напред. Все пак ще питам последния, който прави шкафовете на банята (много съм доволна от работата му) и ще пиша на лични.  Предполагам, че става дума за София?
Благодаря! За София, Младост става въпрос.

# 729
как мога да направя тези прозорци по-малко дразнещи и естетични. Към момента не могат да се премахнат.
Махнете тези рафтчета, закачени накриво.
Сложете дълги рафтове колкото прозореца, наредете на тях книги.

# 730
  • Плевен
А средният се отваря? Защо? 😁
Иначе на мен не ми пречат, въпреки, че бих предпочела да са стъклени тухли или витражни, по-странна ми е гледката  зад тях, малко складово изглежда.
Може и с накакъв тъп дървена/мдф решетка да се покрият.
https://decoroombg.com/ от тоьи тип... Или като кенци декоративни нещо да се направи.
Нямам идея защо е направен отваряем средния прозорец, идея е на предишните собственици. Зад прозорците е складово помещение, и не е необходима естествена светлина.
Благодаря Ви за идеите 🤗

# 731
  • София
Такива прозорци съм виждала в един апартамент, едностаен с кухня, кухнатя си нямаше прозорец към фасадата, за това имаше такива, за някаква естествеена светлина да влиза. Но към складово🤷‍♀️😅

# 732
Може да не е било складово преди.Щом не ви трябват, бих ги махнала и бих затворила пространството.Няма да е много сложно.

# 733
  • Бургас
В такъв случай, след като няма да е нужна светлина, можете да ползвате витражно фолио. Най-евтино е.
Иначе и аз бих ги махнала.

# 734
Здравейте. Имам нужда от помощта ви. В дъното на този коридор бях планувала декорация, която вече не искам. Грам не ме бива с рамки, плакати или както му св казва и декорация.. Но заради плануваното имам в едната страна пуснат кабел за лед. Сега трябва да измисля нещо, което да сложа и да е от единия край до другия или да са две примерно в двата края около ключовете.  Нямам идея за какво говоря. Ако има и сайтове с такива неща. Благодаря ви.

Ако има значение первазите ще са същия цвят, като винила.

Общи условия

Активация на акаунт