Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 91

• 45 070
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Предварително се извинявам, че не е по питанката, ама...бих преместила огледалото там.
Лед осветлението може да се ползва зад него- 3D ефект ще стане.

# 736
+1 за огледало.

# 737
Няма ли да издължи прекалено коридора така?

# 738
И така да е- срещу врататa е ужасен вариант(за мен!)

# 739
Това място направо си плаче за една голяма картина в избран от теб стил. Ама истинска - не постери, не отпечатани репродукции и подобни. Ще даде живот, цвят и характер на целия коридор.
Огледало на тесен дълъг коридор точно на тази стена не бих сложила, ще увеличи тунелния ефект. Бих разположила огледало на дълга стена, за да даде ширина визуално поне.

# 740
Да, ама никаква ме няма по арта.. Никаква- гледам като теле. Огледалото, където е ми харесва. Благодаря все пак с съвета, но търсим друг вариант.

# 741
Принципно съм съгласна с Кубратова, че там направо си плаче за картина. С тази уговорка обаче, че ако ще е такъв тип декор, трябва да е от сърце дето се казва. Нещо, което специално на домакинята много ѝ харесва. Някак да го свързва със себе си стилово, да ѝ радва окото даже и нищо да не изобразява. А не просто нещо, което ще ѝ набутат в магазините.
И ако тя не може да усети нещата за картини/рамкирани постери, то по-добре да вземе стенна декорация, която не изобразява... нищо. Simple Smile И няма шарки. Ще запълни, няма да изисква симетрия, а в същото време ще стане своеобразен акцент.

Например такъв тип или това..

# 742
  • Street of Dreams
Ако не мога да го оставя така, аз бих избрала някакъв фототапет в спокойни и пясъчни цветове, или просто друг тапет с някаква шарка. Хубаво ще е да има и черно, заради ключа.

# 743
Принципно съм съгласна с Кубратова, че там направо си плаче за картина. С тази уговорка обаче, че ако ще е такъв тип декор, трябва да е от сърце дето се казва. Нещо, което специално на домакинята много ѝ харесва. Някак да го свързва със себе си стилово, да ѝ радва окото даже и нищо да не изобразява. А не просто нещо, което ще ѝ набутат в магазините.
И ако тя не може да усети нещата за картини/рамкирани постери, то по-добре да вземе стенна декорация, която не изобразява... нищо. Simple Smile И няма шарки. Ще запълни, няма да изисква симетрия, а в същото време ще стане своеобразен акцент.

Например такъв тип или това..

Ето, дори не се бях сетила да гледам в kave..  Започвам да разглеждам. Не съм за картина защото за почти 45 години никога не съм имала тръпка към каквато и да било( звучи ужасно, но факт). В един от апартаментите сложих такава( малко да се посмеете)

Редактирам.. Готово:) харесах.. И то няколко варианта, ако не харесам единия като пристигне ще е втория.
Благодаря много.
https://d5studio.net/product/siluna/

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 13:53 от Илейн_112

# 744
Заповядайте в новата тема!

Общи условия

Активация на акаунт