КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 22 935
  • 735
  •   1
Отговори
# 150

Едно слънце от мен.
 Радостна съм, имам снимки на камили от дубайците. Хваля се. Голяма разходка си направиха.
 Дали е вярно , че дъщерите са привързани към бащите, до сега  е така,  момата е с тати, момъкът явно няма избор, но пак е щастлив с мама. По  едно време като малки ги  разменяха, че той се нерви,  иска и той тати. Израстнаха го, то тя пак е лепната за баща си като са по двойки. Мъничко беше и само по една дума казва,  той  командировка ,тя на прозореца и гледа къде оставя колата , сълза  и тата ,тата. Не иска да заспи без него.

# 151
  • София
Привет!
Айша, благодаря за поканата. Наистина скучно ми е без вас и много ми липсват коментарите за внучетата на всички ви,  за твоите мрънчовци и за любимия ми приятел / чаровния и умен  внук на Ениса/ . Поздравявам внучката на Касси за рождения и ден и пожелавам да е благословена, здрава, успешна и много обичана.
Надзъртам в темата ви за да науча нещо за тях, но не слизам долу за да не наруша обещанието на Фло към Мамси и Яжка да ме изолира от темата и го постигна. Причината е защото аз реагирах "отрицателно"  и казах само собственото си мнение за "педерасткото присъствие" при откриване на Олимпиадата в Париж. Никой не съм обидила от темата, относно за вярата и религията.
Айша, липсвате ми всички, но мисля, че не е забранено, когато мога да ви чета, а и нищо лошо не извършвам. Облекла съм се достатъчно изолиращо от студа, а идва и Пролетта.  Имам и скафандър за да се предпазя от отрицателните коментари на тези, които дразня.
Хубав ден и всичко добро.

# 152
Въобще не дразниш, а  от забележки не се засягай. Пиши си.

# 153
Добро утро утро и от мен хубав и спорен ден Simple Smile

# 154
Добър ден!  
Влизам в темата и виждам Нина НН! Нинка, радвам се да те чуя! Радвам се, че си добре!  Абе, я си се върни при нас! Ние се палим, ама бързо ни минава. Давай тук да минават по-леко дните.

Днес съм "късностанала" и нямам планове. Все пак в тенджУрата ври една зеленчукова супа и в нея 3-4 останали пилешки мръвченца. Преди това си направих домашна аеробика ( действа ми много ободряващо), минах през банята и сега при вас.
След вчерашната сръдня на Баба Марта, днес тук грее ярко слънце, чуруликат птички и е супер хубав пролетен ден. Можеше да изляза с кучката, ама  вече е късно.  И утре е ден.
На  Мамси и Мериан, успех в търсененто на точна диагноза и най-вече да им мине бързо и без доктори и прескъпи рецепти!
На Дубайците на Бо- ряна, да си изкарат чудесно и да ѝ донесат хубав сувенир!
На Пипи успешна работа,
На Айша да си се отдаде на заслужен отдих, докато не са потропали Мрънчоците на вратата.
Айша, ти си със синя блуза на бели цветчета и с дънки, отдясно на Пипи на гостито у Фло. Така ли е или не?
Не знам кои са дружката с очила и с кок, която пее до Фло,  дружката със лилавата блуза от другата страна на акордеонистката Фло, дружката с руса коса и очила и дружката до нея пак с руса коса и очила на главата.Това видях на снимките, които ми изпрати Мая.
Мая, благодаря!
Клечи,  и заради мен едно топване  в топлото море!
Янче, твоите хора си заминаха, ама през април пак ще идват за кратко. На теб хубав ден!
Цветеарт, същото пожелание и за теб!
Макавели, Яжка, Фло, също и на вас!
Всъщност на всички в темата!

За сега толкова. Трябва да направя едно резюме на урок  за днешна ученичка. После си идва внучката и се започва работната част от деня!

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 12:33 от К.А.Г.

# 155
  • в сърцата на любимите ми хора
КАГ, със синята блуза на точки и цветя съм аз. Аиша седеше отдясно на мен, но е била в движение по време на снимките

# 156
  • Вила Великула
КАГ, веднага ти отговарям: с очила и кок е Мериан, а с лилавата блуза е Белла.
Днес наистина навън е супер. Слънчицето ми сгрява кокаляците.
Клечи, докато те няма Чарли при децата ли ще е?
Хайде като се върнеш ще си мерим разликите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 157
  • Кубрат/ Пишурка
Абе, само аз ли нямам снимки? Я, веднага някой да ми прати на месинжъра! Казах! Joy
КАГ, знам че си заминаха, но не знаех, че пак ще идват.
Аз току що си сварих кус - кус със сирене и си хапнах сладко. Отдавна ми се ядеше.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 13:14 от Янче-то

# 158
Хан Аспарух от  един град..

# 159
С очила и нещо като кок (шнола), права, пееща до Фло съм аз! Казват, че не пея фалшиво Wink
Нина, добре дошла отново, но защо Пак влизаш с намерение да правиш интриги? Не ти отива, сори.

# 160
  • Вила Великула
Тетка, аз разбрах за руса жена с очила и кок и затова казах, че е Мериан.
Отново си допълвам поста.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1755394&_gl=1*1qas7gd*_ga*MTQwNz … zOTM1LjUzLjAuMA..

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 13:34 от pipilota6

# 161
Ехооо, ето ме отново с един обеден привет BlushFlowers Rose

Ами след последният ми пост се оказа, че поздравленията към нашето момиче продължават, та да благодаря и на останалите момичета - Тану, Танитка, Красива Бела, Яжка, Клечицата, Нина,. Отново искрено благодаря на всички ви момичета! Heart Eyes
Снощи съм прочела всички поздрави и пожелания до които бях стигнала. Имаше доста учудени физиономии на масата, че как така едни съвсем непознати дами са изпратили толкова сърдечни поздравления. Каката след прочитането на всеки поздрав казваше благодаря, а като й показах тортата на Боярнка направо ахна Simple Smile  Днес ще покажа и останалите поздрави.

Макавели, сподели, ако е удобно повече информация за тези медени бонбони, къде ги поръчваш и т.н.
Мериан и Мамси, стискам палци и пожелавам да попаднете на добри и свестни лекари, да ви назначат адекватно лечение и бързо да отминават болежките! Kissing Heart
На Клечица и Пипи пожелавам приятен релакс!  Пипи, получи ли паричките?
Днес тук е слънчево, но слънчо хапе. Казват, че и утре евентуално да е така и после пак ще се затопли. Дано!
Момичета, ще изчезвам, че някой има зор за мен тук Grin
Хубав следобяд и д о  скоро HugHeart Eyes

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 14:30 от kasss

# 162
Хванах последния влак - успях да поръчам бонбоните. Ще пристигнат в същия ден, надявам се да успеем да се "намерим" с докторката. Направих разкошна комбинация /за мен така изглежда/ - като ги получа ще ви изпратя снимка.
Кассс, бонбоните и още други вкусни сладки неща и питки изработва една дама от Пловдив - има сайт, там получава поръчки, пече в къщи и изпраща с Еконт. Може да си избереш ти дизайна според повода, надписи, може и  снимка по твой избор - печата върху захарна хартия и монтира върху бонбони, сърце или плочка. Изработва сладките с тесто за меденки, работи с качествени продукти. Ефектен подарък се получава или за конкретен празничен повод.

А сега малко размисли със следобедното кафе - на мен ми допаднаха Heart

"Човек трябва от време на време да грабне метлата и здраво да се развърти: да прочисти ума си от неприятни спомени за неприятни хора, да изчегърта до блясък отровните гнезда на клюки, ласкателства, нападки, обиди, егоизъм и суета - да смете тънките, но толкова здрави паяжини на страхове, тревоги и безпокойства, да отвори прозорците на сърцето си, за да влезе чистия въздух на освобождаването от всичките тези окови... И накрая, пречистен, смирен и радостен да възкликне: Сега се диша! Сега вече се диша!"
Рая Видинска

# 163
  • София
Привет, красавици!
МАКАВЕЛИ, както винаги си право в десятката. И на мен ми допадна! Дава много материал за размисъл. Сега минавам като за огън, но после ще погледна сайтовете на това момиче. Чувала бях за тези медени бонбони.
Днес много си мисля за НАМИ. Какво ли стана с нейната майчица?
Довечера ще се чуем и с бат'Павли. Ще ви пиша веднага.
Сега ще сядам зад волана и се понасям по задачи. До после! Hug

# 164
  • Вила Великула
Макавели, отново публикуваш много истини.
Трябва с голямата метла понякога да прочистим всичко лошо и негативно около нас, иначе сами се тровим. Понякога го разбираме твърде късно или по трудния начин. А как хубаво се диша като го направим. Така ставаме по-добри и към себе си и към околните.

Общи условия

Активация на акаунт