КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 22 927
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Касс, честит рожден ден на внучката ти!

Мериан, късмет е да попаднеш на добри лекари. Дано ти успееш.
Нами, дано се подобри майка ти.

И аз съм пропуснала веселата част, но явно е било доста неприятно. И за това се присъединявам към Яжка,Тетка и Борянка относно списъците с лични данни.

# 136
Съгласна съм с вас - като писах кой кой е имах предвид на "лични". Няма значение - аз вече почти си " научих" урока.
Фло, съгласна съм за прощъпулника - ще стане весело Simple Smile

Спокойна нощ момичета и сънувайте вълшебни сънища!

# 137
  • Варна
КАСС, честита да е рожденичката ви! Здраве, късмет, успехи в училище и сбъднати мечти!  Flowers Four Leaf Clover
Весел празник! Наздраве!    Wine Glass  

И аз нищо не разбрах, нали влизам вечер в темата, доста неща пропускам, най-вече снимки за които ме е яд.
Битка имало, кой плел, кой разплитал, кой изтрил.....
Моля, списъка за ритуала с питката да започне с моето име, нали съм доайен в групата!  Nerd
Редовно си падам и то все на "специални места", я на стълбичките пред Катедралата във Варна, я на стълбите в подлеза, я пред театъра, я пред Читалището в квартала ни..... Резил, резил, резил!!!
И големия резил, като се спуснат поне двама мъже да ме вдигат!  То един за никъде не е!   Stuck Out Tongue Closed Eyes
Задавянето- отделно! Дори от собствената си слюнка се задавям понякога. Докторка ми е казвала, че е от уголемената щитовидна жлеза.
Дано заедно да "търкулнем" питката в Златоград , може да го направим и по техен ритуал, ако здравето ми позволи да съм с вас, разбира се!  Nerd

Лека нощ!   Kissing Heart

# 138
Кой кой  е се научава постепенно. Наистина в началото има чудене, но с времето се свиква. Пък ако някой  е много интересен, може да помогнем.

# 139
Ехааа, събрахте се за прощъпулник!

# 140
  • Вила Великула
Значи така...предлагам първата вечер в Златоград да е тематична - Прощъпулник на готините баби. Ще стане голям купон, как мислите?
Макавели, не се притеснявай, нали лично ще се запознаем без списъци. Единствените списъци ще са на спънатите готини баби.
С ММ изгледахме едно леко комично, но интересно руско сериалче. Обичам понякога да гледам филми, които не ме натоварват. Избрала съм още няколко за по-нататък. Предпочитам да не пускам телевизора.
Хайде сега ви пожелавам приятни сънища и само хубави моменти от тук-нататък, без провокации и провокатори.

Добро утро! Понеже последното мнение е мое, дописвам тук за да ви пожелая красив и изпълнен с положителни емоции ден!

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 06:43 от pipilota6

# 141
Добро утро, дружки - теменужки!
Ето ме - пиша от моята си къщичка, от моето си креватче, с моето си кафенце до мен на шкафчето.
Кеф голям е да си си в къщи,  даже и Кучо май е заприличал на мен, и той се радваше като си влязохме снощи и се щуркаше насам- натам да си види любимите неща.

Та, от последното ми писане до днес сте изписали седем (7 !!!) страници, изчетох ги на верев,  но ми е пълна боза в бабешката кратуна.
Какво запомних -
много теми сте коментирали, но
да е честита внучката на Кассс и да се радва на щастливо и безгрижно детство !

Имаме си нова дружка -
Добре дошла, Лунно цвете!
Ще се радвам да се срещнем и видим.

Последната страница има малко неясноти, явно някакъв въргал пак се е случил, но ,, кратка схватка и отново ескадроните летят"", нали така ....

За мен -
Бабинството ми свърши.
За пръв път, като, че ли съм баба - майка и установих, че хич не леко. Предпочитам си да съм баба - баба - в моята къща да съм с внучета не ми тежи, да обгрижвам, да забавлявам, да глезя, да разхождам, да се вдетинявам наравно с тях, но да съм в чужд дом и да  правя всичко, което правят родителите, неее, мерси.

Голямо благодаря на една дружка, че от нея научих за едни вълшебни прахчета - афламил и болката ми е на половина вече. Пак боли, но мога да се наведа да се  обуя, да се наведа да си измия лицето и зъбите и да върша туй- онуй.
Пазаря се с болката да е милостива, пък след три дни ще го водя болния ми кръст на слънчице и топло солено ( най-соленото ) моренце.

Пипи, пътувам в събота 22 март в 6.00 .
В 9.00 - 10.00 вече ще съм по гръб на плажа, кеф ще е, ама до тогава има още 100 неща да се свършат.
Тоя студ по никое време, след босите крака и късите ръкави онези дни,  хич не ми харесва, ама мартенско време, това е положението.

Свърших кафето, спирам да си бърборикам с вас и отивам в банята да се правя красива. Може и да съм изкривена като скоба, ама нема да сЪ излагаме пред чужденците, нал' тъй.
А и нема да си излагам красивото другарче, макар, че до сега никой не е казал ,,каква хубава баба"", казват само ,,какво хубаво куче"", ама т'ва са подробности .
Дано усещате усмивката ми!
Хубав ден, момичета мили!

# 142
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен!
Днес съм ранобудна. Спах добре до 6 ч и се наспах. После дремах още половин час и станах.
Момичета, майтап не майтап, но питката помага. Помня, че на Здравка правиха май в Костенец, когато се събираха. След година се похвали, че изобщо не е падала. Аз много внимавам, когато вървя. След като майка беше паднала и след операцията я гледах не мога да причиня същото на Галена. За това гледам винаги с едното око надолу.

# 143
  • София
Добро утро, красавици!
Пишете ме и мен в отбора на ранобудните. Преполових кафето, преглеждам си лекцията за днес и съм в очакване на срещата със студентската група. Grinning
От вчера храна има, ще сменя спалното бельо и ще създам работа на пералната. Друго за днес не планирам.
Какви са вашите "творчески" планове?
Радвам се, че ви хареса идеята за питка прощъпулник. Важното е веселба да има, а ние сме се доказали, че можем да се веселим.
Очаквам МАКАВЕЛИ, а и всички останали момичета.
Хубав ден и положителни емоции!

# 144
  • София
Добро утро! Аз съм на работното си място вече!
Клечке, дано те оправи лекарството!
За мен творческите планове днес включват посещение на друг ортопед от Софиямед с цел да получа второ мнение.
После каквито дойде-да хапна и да легна.

# 145
  • в сърцата на любимите ми хора
Хайде и аз да "мъцна" рано-рано.
ЯНЕ, хич не е майтап питката - внушение или не, има файда.
КЛЕЧИ, завид-завид за дестинацията. Топни дупе и заради мен, моля 🤗.
ФЛО, заради докторски посещения пак няма да мога да дойда. Но трябва най-накрая да разбера какво ми е и да се започне лечение.
За капак до края на седмицата ще съм баба на пълен работен ден. Не се оплаквам, съвместявам дейности.
Гледам, че през прозореца наднича
слънце и се надявам днес времето да е по-меко. Слънце пожелавам и на вас. Аз чакам да ми доведат Емили и хуквам по задачи.
МЕРИАН ме изпревари. Дано и при теб се стигне до сигурна диагноза и да попаднеш на добър лекар.

# 146

"Животът е твърде кратък, за да поемаш върху плещите си товара на чуждите грешки. Всеки човек живее свой собствен живот и плаща своя цена за него."
~ Оскар Уайлд ~
Сложете най-чаровната си усмивка, повикайте най-прекрасните си мисли, заредете се с чудесно настроение и имайте незабравим, вълнуващ ден!

Добро утро момичета-кокичета!

И аз се излюпих рано-рано тази сутрин, но кафето - чак сега CoffeeCoffeeCoffee
Досега си избирах картинки - искам да поръчам за кардиоложката ни едни медени бонбони за рожденния й ден - става на 65 г. Тя ни лекува всички от 25 години вече, разкошен човек е, дължим й страшно много - да е жива и здрава. Поръчвах такива бонбони за прощъпулника на най-малкото внуче - ефектни са и много вкусни. Можеш да си избереш картинки, надпис, снимка - тя ги печата на ядлива захарна хартия.
Скрит текст:

Явно ще ядем питка и ще тичаме колективно след нея - само да има място за редичка в ресторанта Simple Smile
Мамси, Мериан, дано ви се изяснят диагнозите и от там нататък да се решат проблемите. Аз отлагам все ходенето на ортопед, но ... е наложително. От себе си няма да се опрвят нещата ...
Клечи, радвам се за моренцето - носи му поздрави от мен Simple Smile Нашето е чак през септември.
Днес май ще ходим до Джъмбо - на ММ му трябва кабел за зарядно на телефон, а аз вчера изпратих на свеки пръстта за цветя, която бях купила и сега ще си взема от там. Решила съм да опитам да посея репички във формички за разсад, по 1-2 семки в гнездо - ей така, за проба. Освен това си взех и семенца за босилек - ще си го сложа на балкона. От години си отглеждам целина така.

Е, хайде - пускам кафето, че някои вече сте напред с материала Simple Smile

Усмихнат и спорен ден на всички!

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 08:20 от makaweli

# 147
  • Вила Великула
Ето ме пак. Дописах рано в последния ми пост от вчера. Вече съм в София. Тичам по задачи.

# 148
  • София
Добро утро,КГБ!
    Аз вече съм закъсняла и тръгвам по задачи.
    На всички -хубав и спокоен ден! Да свършите всичко запланувано и да имате време за приятна почивка!

# 149
  • София
Добро утро от студена, но слънчева София!
Аз пък нямам задачи и ми е скучно.
Сега ще си измисля задачки за днес.
ПП - NinaNN, слизай отново при нас, моля.
Няма лошо да си на балкона, но е хладно и духовито  там.

Общи условия

Активация на акаунт