КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 22 912
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Момичета сърдечно благодаря за милите и прекрасни пожелания към нашето момиче! ❤️ След малко се качваме да празнуваме и ще й прочета всичко което сте писали!

И аз не разбрах какво стана. Преди да тръгна от работа видях едно ново попълнение, тъкмо щях да пиша добре дошла и видях вторият й пост. То не бе майки, дъщери, внучки. И какво всъщност искат? Ами поне са в София да заповядат да се видите, ти телефони, ни нищо, но иначе много обидени 🤔 Абе, що някои хора си мислят, че ядем доматите с колците! 😬

# 121
  • Вила Великула
Ениса, аз имам доста пуловерчета, които могат да влезат в употреба. По този повод, да ви разсмея малко. Разказвала съм ви за моята приятелка треньор по художествена гимнастика в една страна в Африка. Тя има две големи дъщери, на годините на моята, но сега реши, че ще си осинови едно малко момиченце от там. Страхотна малка красавица, голяма лудетина. Та миналата година беше взела майка си, т.е. бабата на малката от България, там при нея да и помага с детето. И през деня ги води с нея в залата по гимнастика. Бабата като няма какво да прави, плете. А малкото само гледа да я издебне да си остави плетката и хваща оплетеното и започва да тича из залата с него и то за се разплита докрай. Ама такова тичане, че не могат да я хванат. Ще я вземем за учител по разплитане, предлагам аз. А сега в Златоград като ни направите прощъпулник с Макавели, ние ще сме в ролята на тичащи.

# 122
Забравих да кажа на Аиша да се отнася по-нежно с думата  свиня. Аз нали съм културна  Stuck Out Tongue Winking Eye, употребих думата прасе и ...

# 123
  • София
Касс,честит рожден ден на вашата принцеска! Да расте обичана,весела и щастлива! И пълен бележник с шестици!
Добре дошла,Лунно цвете! Радвам се,че ставаме повече.

Момичета,изпратих си госта.Не можех да пиша,но няколко пъти надничах тук от телефона.Последния път видях новия сезон на стария сериал.А имаше и 27- членно жури на балкона.Според мен сценаристите не са се справили.Браво на вас!
Скрит текст:
Мериан,ортопедите за раменна става са малко.Един от тях е д-р Николай Димитров от Г.Баня.Сега не знам дали е там.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 19:44 от Яжка

# 124
  • София
Забравих да кажа на Аиша да се отнася по-нежно с думата  свиня. Аз нали съм културна  Stuck Out Tongue Winking Eye, употребих думата прасе и ...

Ъъъъ, пак не разбрах къде и какво сгафих сега със свинята и детето и - прасе? Flushed 
Но имам уважителна причина - борбата с НАП беше безмилостна и недовършена.
Ениса, имам цяла ракла с хубави прежди  от соца. И молците не са ги изяли още.
Осигурявам материал, а куки или обръчи ще ти обясня от къде да купиш. То и куки имам, но са на по-недостъпно място.

# 125
КАСИ, честит празник!
Здрава и щастлива да расте!
Какъв подарък и поднесе?
...
За питката бройте и мен,
ще направим  групов ритуал.
Нещо се е плело, разплело нищо
не съм чела, а и няма как спейки.
Студено, поспаливо.
Клечи, къде си?

# 126
И аз като Белла съм в пълно неведение. Подозирам нещо, ама не съм сигурна. Ако иска някой, да напише на лични.

# 127
Аз изпуснах края ,че излязох. Не ви трябва да знаете. И аз не искам да знам,  и мен са изтрили в навалицата ,така се почиства , да няма следи.

# 128
Боряна, не решавай вместо
нас, какво да знаем и да не знаем.
Ние сме една общност и девизът
на мускетарите "Един за всички,
всички за един" ни приляга.
Ениса, благодаря ти! Харесваш ми!

# 129
Моля ти се,  нямам нужда от наставник. Дреме ми ти какво мислиш.

# 130
  • София
Ей ме на и мен!
Предлагам се като специалист по провеждане на ритуала прощъпулник. В поликлиниката моята сестра много често идваше с обелени колене и скъсан чорапогащник. Омесих питка, заключихме поликлиниката и в една почивка ( по регламент 15 мин., но ние почивахме 30 мин. се състоя ритуала. Отчупих парче от питката и го търкулнах пред нея, а тя се затича и стъпи върху него. Целия персонал се изреди да си отчупи от погачката и всички тичахме в тръс по коридора на поликлиниката. Много се смяхме. И странно, след това тя спря да пада. Светла й памет, че я споменавам. Готина беше моята Констанца Василева. Flowers Rose Flowers Rose
Предлагам да направим ритуала с хумор:
Вместо традиционната питка, може да сложим мека възглавница за „по-сигурна стъпка“ и участничките да стъпят върху възглавницата. И без това стъпването върху хляба не ми харесва.
Вместо детски предмети  ( за избор на професия), да поставим очила (за по-добра ориентация), бастун (символично), бутилка вино (за вдъхновение), и здрави обувки ( да ги водят по далечни земи).
Тази от нас, която е най-пъргава ще ги заведе до предметите. Ако успеят да минат без да залитат, значи ритуалът е успешен! 🎉
Публиката си отчупва по залче и тичаме в тръс. Питката не се реже с нож. а се чупи за късмет.  Наричаме да са живи и здрави, да имат късмет и повече да не падат, а да стъпват наперено и с гордо вирнато носле. Stuck Out Tongue Winking Eye
Най-важното е – да се посмеем и да пожелаем крепко здраве и стабилност на нашите дружки! Може пък и да сработи ритуалът. Grinning

# 131
Аз пък подкрепям Боряна в желанието ѝ за неразпространяване на списъци с имената и телефоните ни. Днешния случай е показателен.
Дописвам се - Фло, свършили са ми палчетата и си казвам, че с радост ще търча колкото кажете на ритуала Wink

# 132
  • Вила Великула
Аз пък предлагам да забравим за днешния случай - каквото било, било, от където дошло, там и отишло.
Моля да запазим добрия тон, защото публиката не спи.

# 133
Подкрепям.

# 134
  • София
Аз съм разказвала на някои от вас как издирих моите съученици от техникума за среща на випуска.Макар,че бяха минали 45г от завършването ни и бяхме от различни краища на България,Само с името и родното място успях да издиря всички.Само с помощта на интернет.Така,че в никакъв случай не трябва да допускаме тук такава информация! Много моля, да внимаваме тук,да не се обръщаме една към друга с личните си имена.

Общи условия

Активация на акаунт