КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 22 891
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
КАССС, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА ВИ ВНУЧКА - МНОГО ХУБАВО, ДОБРИЧКО И ТАЛАНТЛИВО ДЕТЕНЦЕ! ДА Е БЛАГОСЛОВЕНО, ПОД ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДИЧКА Е РОДЕНО. ПРЕГЪРНИ Я ОТ МЕН. HeartДА ВИ РАДВА С УСПЕХИТЕ СИ И С ТАЛАНТА СИ!!

Момичета, срещнах се с ПИПЕЛОТ - похапнахме тортичка, пихме чайче и час и половина си приказвахме. Приятна събеседничка е. Изпраща ви поздрави, наднича в къщичката ни, но все някога ще се реши и да пише. Разбирам я. Дори не направих опит да я агитирам.
ЛУННО ЦВЕТЕ, опознаваме се на националните срещи или когато се събираме я при Дядото, я в Китайския, я у нас на тематичните срещи. За момичетата от София е по-лесно. Ще ни видиш колко сме готини. Grinning Предстои ни майско градинско парти в околностите на София. Ше бъде съботно или неделно. Все пак има и работещи момичета, не са всички пенсионерки хаймани като мен например. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 18:08 от bubanka

# 106
Кассс, да ви е честито детенцето, да расте здраво, умно и щастливо!

# 107
Поздрави за bubanka! Бързо се справи с подадения от Пипи сигнал. Hands Thumbsup

# 108
  • в сърцата на любимите ми хора
Диди, затова ли постовете са изтрити?

# 109
Голям horror /ужас/ се разигра тук. Докато пиша всички постове бяха изтрити - БРАВО!

# 110
  • Вила Великула
Ето ме отново тук при вас. Всичко е добре, когато свършва добре. Благодаря ви момичета, че ви има, че се подкрепяме.
Днес не знам вие как се чувствахте на студа, но на мен не ми се отрази много добре. Явно след затоплянето предните дни, не ми се понрави никак студеното. Не знам как е Клечито и Чарли. Тя също е любител на топлинката , а и с тези ранни разходки....Бррррр. Утре ще е още по-студено и после да чакаме истинската пролет.

# 111
А защо и моя?

# 112
Касс, честит рожден ден на внучката ви! Да е жива, здрава, успешна  в училище!
По-голяма е от моята внучка с 41 дни.

Днес ми е за трети път и затова само толкова.

# 113
  • в сърцата на любимите ми хора
КАССС, да е честита младата дама. Много щастлива и обичана. Късметът да е винаги с нея.

# 114
                 Защото си разплиташ пуловера! Yum

# 115
Щото ще си плета чорапи

# 116
В суматохата тук забравих Simple Smile
Борянка, омесвай питката - да я търкулнем, че белким има полза Simple Smile
Пипи, разсмя ме с твоите премеждия - споделих с ММ и той се шегува с мен, защото и това със задавянето важи за мен с пълна сила.
Тази рязка промяна на времето и на мен не ми се отрази добре - особено на коленете.

# 117
  • Вила Великула
Ениса, обичам вълнени чорапи. Моля да ми оплетеш едни.
Значи се договорихме. В Златоград си поръчваме в хотела да ни подготвят питката и аз и ти ще тичаме след нея. Трябва да си припомним как беше ритуала.
А за задавянето-при една от операциите ми, анестезиолозите установиха, че не могат да ме интубират, защото има нещо криво. (Ама и аз как го обясних само...). Та може би затова се задавям често или поне си търся оправдание.
И аз забравих да похваля Борянка за красивата пеперудена торта. Ахнах като я видях.

# 118
  • София
Кас, да е жива и здрава хубавата внучка!
Каквото си пожелае - да се сбъдне.
За спъването и прощъпулника и аз съм кандидат. Спъвам се и оплитам крака на равно, на асфалт. На времето не са ми правили питка - гледали са ме баба с левкемия и трудноподвижен дядо. Родителите не са се вълнували много - нали им се води дете там, някъде....
А аз какво изпуснах докато се борих като прасе с тиква с НАП.
Попълвах ДД на Ани за да и върнат ДОД заради 2 деца.
Нищо не свърших, а тук въргал имало, разплитали пуловери, не можах да се включа.
Моля добра душа да ме осветли на ЛС какво е станало

# 119
Пипи, нали в събота, между две наздравици, песните и танците ви казах, че ще плета чорапи. Ама като нямам прежда? Затова си разплитам пуловера, ама ако не ми стигне преждата, само заради теб ще разплета още един. А понеже си ми приятел, може и някой по-скъпичък, марков да разплета.
Сега като се замисля,  никога не съм виждала куки за плетене. Мамсииии, помощ!
Голяма прегръдка за всички, аз отивам да се срамувам!

Общи условия

Активация на акаунт