КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 22 877
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, и при нас е зима, даже сутринта беше побеляло.
Дидия, благодаря, търся мнения.
Относно Горна баня - на дъщеря ми свекърва й, демек сватята беше операционна медицинска сестра там от много години. Обаче когато си оперира коляното отиде в друга болница. За мен отпада като опция. Записах си час за второ мнение в Софиямед. Не е без значение и колко пари ще ми оферират. От операцията на ММ разбрах, че по-скъпо то съвсем не е по - добро.
Бъдете здрави - и вие, и близките ви!

# 91
Мериан, в Горна Баня клиниките за горен и долен крайник са различни с различни лекари. Аз говорих за клиника "Горен крайник". Не знам какво е положението сега, но преди няколко години ММ ходи на ортопед в клиника "Долен крайник" . Ползвали сме и двете клиники. Казах, че беше преди много години. В Софиямед дъщерята беше юристконсулт няколко години и не се изказва положително за всички лекари. За това казах, че ще питам конкретно за твоя случай. Сега е на работа и когато се върне ще разговарям.

# 92
  • Вила Великула
Дидия, много е вярно това, което споделяш за мозъка. Питам се дали е настъпила обратна еволюция, т.е. да станем пак маймуни, че като гледам масовото изтрещяване, чак се плаша.
Вече съм на тръстиката, в наше село беше студено, но без сняг, а по магистралата доста навяваше и духаше, но нищо страшно. Видях няколко неизчистени коли от сняг, явно наистина е имало такива места. Хайде да си отива това време и да настава топло и слънчево. Вчера видях, че щъркелите в съседното село са дошли и много им се зарадвах. Миналата година ви бях споделила за щъркела до нашия двор, тогава знаех, че дъщеря ми е бременна, но беше съвсем в началото, а ето, че вече си имаме един пухчо на почти 5 месеца.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 17:29 от pipilota6

# 93
  • София
Привет, красавици!
И при нас прехвърчат заблудени снежинки, които танцуват последен валс и падайки на земята се стопяват. Такава е баба Марта, знаем си я. Ще пофучи, ще се посърди, а после ще се усмихне и ще си замине, отстъпвайки място на април.
НАМИ, съжалявам за преживяванията ти около мама. Дано ви се разминат тревогите. Има ли век, има и лек.
ЦВЕТЕАРТ, ще очакваме да видим какво си измислила. Права си, че утрото е по-мъдро от вечерта. Успех!!!
МЕРИАН, мой съсед се оперира май в Медицинска академия. Да го попитам за мнение, ако искаш.
И нещо за усмивка: Отива един дядо при професор на преглед. Събува се, поглежда го професорът и му казва: Абе дядо, никой ли не ти каза, да си измиеш краката преди да дойдеш при мен? Дядото отговаря - и ЛЛ ми каза същото, но аз търсех второ мнение. Бях го писала преди време, но сега понеже се заговорихме за второ мнение, та затова.
ЕНИСА, такива сме си ние перничаните - луди по цялата глава, а с какъвто се събереш, такъв ставаш. Stuck Out Tongue Winking EyeТа един перничанин дошъл в София и се объркал, та навлязъл в насрещното движение. И чува по радиостанцията: Внимание, внимание, в насрещното кара един луд. А той отговаря - Много са, много са...
Окъснях с обяда. И аз като МАКАВЕЛИ ще кажа - Пустата Меца Мецана, стана за смях из балкана. Отивам да правя винен кебап.
Прегръдки за всички! Hug

# 94
  • в сърцата на любимите ми хора
НАМИ, дано майчицата ти се стабилизира. Като си до нея ще е по-спокойна. Дано тревогите ти са напразни.
При нас също прехвърчат снежинки, от сербез. Дано това да им е за последно. Надявам се времето да се стопли, че от 30 март до 5 април сме в Огняново със сестра ми, внуците и мама. Малко да дадем глътка въздух на мама и татко.

# 95
Добър ден!
Янчето, Бо_ряна и Цветеарт,  казвате, че зимата при вас се върнала и то сериозно. Тук е леко облачно, не чак толкова студено, с остър, но не силен вятър и не вали- нито дъжд, нито пък сняг. Съвсем нормално за средата на март.   Надявахме се  на дъжд, защото е много сухо. Снегът също  ни подмина. Само веднъж за кратко имаше около 10 см. Нормален напоителен  дъжд не си спомням кога е валяло. Нямаме още и щъркел. То в нашия град има само  едно гнездо. Поне аз не знам за друго.Явно сме друга България.
Чета, че някои от вас са доста "паднали жени".  На мен ми се е случвало много пъти да навяхвам крак. С токчетата стъпя накриво и после цял месец куцукане.
Нами, дай, Боже, всекиму  да стигне до тази възраст!  Пожелавам да се съвземе майка ти!
Мериан, дано намериш точния специалист!
Диди, и аз хванах малко от професора, който говореше за мозъка. Слушах го сравнително скоро по ТВ. Препоръча  и тогава четене, кръстословици, движение, да не се затлъстява и да се спи достатъчно.
Флото пак дрънка тенджери и няма да я прекъсвам, за да не изхаби винения кебап. Аз вчера бях на леща, на син 2 + печено пилешко  бутче. Днес за него спагети с кайма, а за мен остатъка от лещата и останала скумрия от неделя. Тази седмица съм на без мляко и млечни, защото много прекалявам с тях.
Хубав ден на всички!

# 96
Фло, и при мен така.  Почти навсякъде искат лични данни. Много е дразнещо. Също така  и "Коментарите в първия пост".

Тук стана много студено и заваля сняг, но  ситен, остър, студен, неприятен. Не искам такъв!

# 97
Здравейте момичета!
Нами, дано майчицата ти се стабилизира! Изпращам ти искрена прегръдка Kissing Heart  На колкото и години да са майките ни, за нас са си майки и винаги е тежко когато ги виждаме вече по безпомощни. Каквото и да се случи те винаги остават в сърцата ни.....
Цветеарт, разгледах темичката ти. При мен на компютър се отвори всичко без проблем и не ми е искало никакви лични данни.
Макавели, как ти е крачето? Дано няма сериозни поражения! Kissing Heart
При нас сутринта си беше снежно. Не много, но имаше сняг. По обяд излизах за малко и духаше силен, студен и отвратителен вятър. Сега в момента пък е просветнало. Ще видим като стане време да си тръгваме какво ще е.
И на края, но не на последно място и маловажно да почерпя виртуално, че нашата малка госпожица днес става на цели 11 години Simple Smile Да ни е жива и здрава, все така да ни радва и да постига с лекота мечтите си!

# 98
  • София
Касс, вземам си от фъстъчките, бонбоните не трябва, а за алкохол е рано!
Да ви е жива и здрава госпожицата!

# 99

Честито на малката госпожица ,да е леки  ефирен животът и, да постига мечти  и да порасне добър човек!

# 100

Честит рожден ден на малката принцеса! Нека расте здрава и щастлива, да ви носи много радост и да има много късмет!

Кассс, крачетата и двете са понатъртени и ми напомнят за себе си. Успях да се кача в колата, за да закараме бабата до село. Естествено шофира ММ, аз съм като "куфар" Simple Smile
Цвете, надникнах в твоята темичка - естествено е да има разнопосочни мнения, да не те притеснява това.
Виждам ново момиче - Бяла теменуга. Добре дошла - всеки е Добре дошъл тук, щом е с добро сърце и широка душа
Днес видяхме цяло ято щъркели - бяха кацнали всичките. Голям мързел ме чака Simple Smile
Нещо ми се "бъгна" писането тук - промени се големината на шрифта на бутоните, изчезнаха емотиконите - ще рестартирам след малко.

# 101
  • Кубрат/ Пишурка
Каси, Честита да ви е малката пораснала принцеса! Да е жива и здрава! Да й върви във всичко!

# 102
Касс, да е жива и здрава малката кукла, много да ви радва, хубав празник на цялото ви семейство!

# 103
Касс, честита и благословена да е малката госпожица! Да расте здрава, щастлива и обичана! Весел празник! Sparkling Heart

# 104
Благодаря ви, мили момичета, затова, че винаги радушно приемате гостите в темата!
Фло, благодаря за хубавите думи, изчервих се.
Ето и моят виц:
Двама юристи, влизат в едно кафене, извадили домашно приготвени сандвичи и почнали да ги ядат. Дотичала сервитьорката:
- Извинете, но тук не може да ядете собствените си сандвичи!
Юристите я погледнали и... си разменили сандвичите. Joy
Вие сте създали едно местенце, в което се усеща топлина и уют. Не знам дали всички се познавате лично, но е много хубаво, че успявате да споделяте и хубави и трудни моменти. Мисля си, че мъдростта ви не е само заради натрупания житейски опит. Успели сте да създадете общност на доброто.
Работейки с млади хора искам да ги науча да общуват по този начин - да си помагат, когато имат нужда, да намират теми, които да ги обединяват и да могат да работят в екип, без да са непременно приятели.
До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт