КГБ = Клуб на Готините Баби - 230

• 23 102
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Фло, изпратих ти я във Вайбър - утре ще я копирам и ще я сложа тук. Може да потърсите сайта на Веселия готвач и в него да търсите Мед от глухарчета

# 646
  • Вила Великула
Момичета, резервациите и стаите са според заявилите присъствие. Това не пречи да попитам и за допълнителни  ако има желаещи.

# 647
  • София
Нами,честит 25 рожден ден на Калина!  Да има много успехи,щастие и любов в живота!
 Пипи,честита годишнина! Желая ви щастието и обичта ви да са безкрайни!
 Дидиа,честит юбилей на Ран! Да има щастлив и дръзновен младежки живот! Да ви радва във всичко,както досега!
  Цветеарт,честит внук! Да расте спокойно,кротко бебе и да стане голям и умен мъж!
  Тони,добре си дошла! Стискам палци и те чакам с кутия бонбони,да почерпиш за внуче!

Момичета,нямаше ме няколко дни и през това време сте изписали наистина много.Бързах да се класирам с днешна дата ,да пиша и ви прочетох малко на диагонал.Но,ще се върна като побликувам.Изпратих си децата и пак съм с вас.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 00:15 от Яжка

# 648
Доведоха ми внучката. След работно време. Вечерята беше класическа -пържени кИфтета, картофено пюре и таратор. Още не е заспала, защото  си била  по "старото време". То и по него трябваше отдавна да е заспала, но ваканция е все пак. Утре ще я видя по кое време ще се събуди.
Спокойни сънища на всички!

За Гъбката

# 649
Наминах да ви кажа лека нощ и честит 1 април! Ден на хумора и шегата! Да ви е весел деня!

# 650
Добро утро от първия ден на второто тримесечие на годината !
Нов ден, нов месец, нов късмет!
Здрави да сме и близките ни хора също.
Никога, никого не съм лъгала на първи април, нещо не ми се отдава.
Колкото до шегите, повече се шегувам със себе си, автоирония, нов се, че не всеки би усетил и разбрал шегите ми.

Мериан,намъчи се ти с тези доктори.
Дано е за добро.

Всички с ваканционни гости - внучета - хубаво и весело да ви е.

При нас забавата ще продължи, но за сега къщата е още тиха, даже и Кучо спи.
Красива Бела питаше какво правим в това мръчкаео време - никога не ни е било проблем. Играем на разни настолни игри - табла, барбут, бикове и крави, карти и още други.
Играем и на по динамични - криеница в къщи, криене на предмет и търсене с подсказка от ,,топло и студено"', един или двама правят представления - стихове, песни, танци, номера, а другите са публика, играем с Чарли, като хвърляне топка, а на него му създаване препятствия с разни предмети и се хилим, като той търси невероятни начини за справяне . Изобщо Кучо с голяма радост се включва във всички игри.
И любимото ни, както казва Росен - свободни занимания - ровене в интернет.

Първият ранобудник се разскимтя, ставам да излизаме на разходка.
Хубав да ви е деня и много поводи за усмивки да имате!

# 651
Момичета, резервациите и стаите са според заявилите присъствие. Това не пречи да попитам и за допълнителни  ако има желаещи.
Аз бих се радвала да пътувам с вас, ако има възможност.
Добро утро на 1 април, момичета! Последните години месецът е дъждовен и студен, но дано тази година дъждът се редува със слънце, като в живота!
Честито внуче на cveteart! Да расте здравичко и безгрижно!
Добре дошла на Тони. Вече не съм последна в групата. Hug
Тази сутрин направих наложена баница с печени кори. Стана много хубава.
Закуската ми е готова, изпих кафето, готова съм за почивния си ден!
До скоро!

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 08:24 от Лунно цвете

# 652

- Когато някой или нещо те кара да се чувстваш не дотам уютно, намери си поне шест причини да се радваш:
1. Вече си в пенсия. Ура! Най-после имаш времето, което все не ти достигаше.
2. Имаш корем. Ами супер! Доказателство, че не гладуваш.
3. Зрението отслабва. Да, но виждаш, а някои изобщо не виждат. Късметлия си!
4. Вече не тичаш и не можеш да ходиш дълго, дълго. Да, но ходиш. А за тичането, заекът тича, но не и костенурката. Но колко живее заекът? А костенурката?
5. Имаш бели коси. Това е чудесно! Много хора не са дочакали.
6. Ако си съгласен с горните пет, си отличник. ❤
Рая Видинска

Добро утро, момичета! ☕️☕️☕️
Добре дошъл на месец април! Да ни бъде здрав, успешен, щастлив и прекрасен!🌸❤️🎀

Слагам кафето и нямам време за повече - всеки момент ще спре ток и нет чак до следобед. В профилактика сме ...

Хубав ден на всички и по-малко лъжи днес Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 18:04 от makaweli

# 653
  • София
Добро утро, дружки!
Привет, ранобудна КЛЕЧИЦЕ!
ЛУННО ЦВЕТЕ, много си пъргава. Браво! Надявам се да можеш да пътуваш с нас. Радвам се, че имаш желание. Grinning
МАКАВЕЛИ, благодаря за рецептата. Точно Готвача ми иска данните и затова не мога да се възползвам от рецептите му.
Момичета, да ви напомня, че днес по обяд ще тестват сирените. Отнася се за почти всички големи градове. Предупредиха от Гражданска защита. Не, не е шега. Тестват в първия работен ден на април. Казаха да настроим телефоните си на някакво приложение, което обикновено е изключено. Това не го разбрах.
Днес съм дежурна по кафе. Отивам да сложа кафеварката.
Прегръщам ви! Hug

# 654
  • София
Добро утро,девойки!
Честит първи април!
 Чудя се,кой ще ме излъже днес.Обикновено се хващам,наивна съм.Но аз не ставам за лъжец.До сега не съм успяла да излъжа никого.
  Вече имам насадени домати в оранжерията и се чудя как ще им е по-добре-дали да са отвити,завити,с отворена или затворена врата.Никога не съм гледала домати в оранжерия и никога през април.Пия си кафето сега и после ще ходя да ги нагледам.
  Днес планирам мързелив ден.И се моля за слънце.
  Хубав ден,момичета!

# 655
Добро първоаприлско утро и от мен! Flowers Rose
Макавели е сложила кафето и едни изпитни въпроси, ами аз май съм отличник Grinning
Яжка, в оранжерия ли са т идоматите или под найлоново тунелче? Мама, лека й пръст, едно време тъй като нямаше оранжерия първо ги слагаше под найлоново тунелче и после направо навън. Когато бяха в тунелчето сутрин ги отвиваше, а вечер ги завиваше, но върху найлона в зависимост от времето слагаше и едно старо одеало. Навън ги слагаше около Гергьовден.
Фло, аз пък го отворих и не ми иска лични данни. Кой го знае, както казваше един колега, неведоми са пътищата електронни Satisfied
Лунно цвете, как я правиш наложената баница, сподели, ако не те затруднява.
Мериан, как си, в болница ли си пак?
Клечице, сигурно вече си разходила принца, май днес ще го карате на настолни игри, особено, ако и при вас времето е като тук. Важното е, че сте заедно и ви е хубаво!
На всички, кой  с внучета, кой без внучета, кой на тръстиката, пожелавам един усмихнат ден! Heart Eyes

# 656
Добро утро!
Три месеца изминаха,
времето лети неусетно.
Лунно цвете, радвам се, че имаш
желание да пътуваш с нас.
Клечи, у вас е весело.
Мерсин, дано е всичко да е ок.
Хубав месец април!

# 657
  • някъде другаде
Ние сме от 13 юни, тъкмо
ще споделиш впечатления.
Много актуален е станал ,
през май доста познати ще го посетят.
Тони, ако имаш идване в София,
казвай да направим среща, ще
видиш готино и позитивни дами.
За съжаление в София идвам на болница. Сега на 9.04 ще съм на концерт на Мими Иванова.
Може да решим и да се съберем и специално за това да дойда.

# 658
  • София
Добро първоаприлска утро!
И мен са ме лъгали брутално на тази дата
Отговарям на въпроса-не съм в болница, утре ще ми излезе резултата от кръвта, а на 14 ще ми правят скенер с радиоизотоп. Изписана съм, но в петък ще ми дадат епикризата.

# 659
  • София
Мериан,във всяка лаборатория има по-можещи и по-не можещи лаборантки.Зависи колко голям опит имат.В ендокринологията има една по-възрастна,която предпочитам да ми взима кръв,когато съм там.Останалите са гола-вода...
   Касс,доматите ми са в оранжерия,но в тунелчета,завити с агрил и найлон върву агрила.Вчера ,като за първи ден не ги отвивах,нито отварях врата.За днес смятах,че е належащо да ги оставя малко да се проветрят.Но  е много студено и мокро,все още.За десетина минути ми замръзна носа,направо се чудя какво да предприема.
  Тони,хубаво е това,което пишеш за идване до София за среща.Само да не е първоаприлска шега.Аз съм в очакване на такива и се оглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт