WIZZAIR - 50

• 39 291
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
Помощ, момичета. Летя до България с Wizz в събота, платих auto check in, остават 36 часа до полета, а билет още няма! Системата иска още пари, за да ме чекира. Какво да правя? В случай, че не получа билета, дали ще мога безплатно да се чекирам утре?
Не съм момиче, ама мога да ти отговоря. Утре (като ти останат 24 часа преди полета) няма да ти иска пари, разбира се. Понякога при auto check in самото чекиране става и 12 часа преди полета, което е тъпо и се обезмисля цялата тази хамалогия. Имаше и други оплаквания назад в темата. Утре (петък) вечерта се чекирай ръчно, ако не е станало автоматично преди това.

# 736
  • sofia
Здравейте, някой сблъсквал ли се е със следното: Опитвам се от вчера да си купябилети през приложението и при плащане ми изписва грешна карта, а не е така( няколко пъти я нанасям правилно..не ми е за 1път купуването на билети)
Днес пробвам и от браузер, тогава пък въобще не мога да започна резервацията?!

# 737
Да, на мен ми се случи точно това преди 2 дни,  пробвах с 3 различни карти, не ми приема кредитна Mastercard, дебитна Mastercard, прие ми само дебитна Visa.  Аз си платих полета с кредити частично, но трябваше да доплатя десетина лв и не ми приемаше с кредитната на Уизеър. Говоря за карти на ДСК. За пластики други банки не знам как е.

Междувременно НОВИ МАРШРУТИ НА УИЗЕЪР ОТ СКОПИЕ:

# 738
  • sofia
Да, на мен ми се случи точно това преди 2 дни,  пробвах с 3 различни карти, не ми приема кредитна Mastercard, дебитна Mastercard, прие ми само дебитна Visa.  Аз си платих полета с кредити частично, но трябваше да доплатя десетина лв и не ми приемаше с кредитната на Уизеър. Говоря за карти на ДСК. За пластики други банки не знам как е.

Междувременно НОВИ МАРШРУТИ НА УИЗЕЪР ОТ СКОПИЕ:

Точно с карта на ДСК банк! Благодаря ви

# 739
Да, и то говоря за плащане от мобилното приложение.  А през браузър изобщо не ми дава да започна. Въртят се едни кръгчета, чака, чака, чака.. и нищо не става. Не ми зарежда полети/цени за конкретните дати, на  които в приложението си има цени.  В крайна сметка успях да купя Лион за 32+32 лв и  Щутгарт за 42+42 лв (имаше 15% намаления завчера)

# 740
  • Beyond the stars
Мен не ми зареждаше полети тази сутрин през Fare finder-a. Някакъв общ бъг явно.

# 741
Нали сега ДСК минават от Master card към Visa. Да не би това да е проблема, защото преиздават карти. По принцип би трябвало да ви уведомят.

# 742
Имаш предвид Wizzair кредитните карти преминават от Мастеркард към Виза, а не всичко на ДСК.  Аз и с най-обикновена дебитна на Мастеркард пак не успях да платя, дава грешка. Това беше във вторник вечерта.

# 743
  • София
На мен от доста време не ми дава да платя с кредитна карта Мастъркард и с apple pay и плащам с Виза. Билети купувам само през приложението, което имам на телефон и таблет. Ако не се лъжа април купувах билети до Сардиния и тогава за първи път не успях, май купувах пак не успях да платя с Мастъркард,  онзи ден купувах отново не ми позволи и платих с Виза. На мен apple pay ми е удобен, защото не ровя за пластика, не въвеждам ръчно данни и т.н.

# 744
Аз не съм забелязал този проблем, защото купувам билети само с точки/уиз кредити. И сега понеже изхарчих всички, трябваше да доплатя малко и с пари, та се сблъсках с този проблем.

Вече сме на 50 стр. Ако има нова тема, предлагам някои козметични промени, покрай дестинациите.
Скрит текст:
От "Дестинации от София" може да се махнат Абу Даби и Милано (така или иначе има Бергамо в списъка), да се добави Варшава Модлин. А Франкфурт да се поправи на Хан (има 120 км разлика). И Брюксел поне да стане Брюксел Шарлероа, за да не се бърка с Брюксел Завентем.  Париж Бове, Лондон Лутън и т.н.

Дестинации от Пловдив: Лондон Лутън

Дестинации от Бургас: Виена, Будапеща, Гданск, Катовице, Люблин, Варшава Шопен, Лондон Лутън

Дестинации от Варна: Брюксел Шарлероа, Берлин Бранденбург, Дортмунд, Хан, Хамбург, Лайпциг, Меминген, Нюрнберг, Тел Ави, Бергамо, Айндховен, Лондон Гетуик, Лондон Лутън

# 745
Ох, сега като се замисля явно затова само съм си мислела, че съм сменила датата на един полет и после разбрах, че не съм. Трябваше да се доплати малка сума и си мислех, че плащането е минало и всичко е наред. Седмица след това влизам в приложението и бях в шок, то добре, че полетът не беше минал. Тогава много се чудих какво е станало и как така не съм разбрала, но беше късно вечерта и го отдадох на разсеяност. Ама ми струваше и съответната сума, защото билетите бяха на съвсем друга цена.

# 746
  • Beyond the stars
Имаш предвид Wizzair кредитните карти преминават от Мастеркард към Виза, а не всичко на ДСК.  Аз и с най-обикновена дебитна на Мастеркард пак не успях да платя, дава грешка. Това беше във вторник вечерта.

Пропуснала съм инфото, може ли линк ?
Не са ми пращали за преиздаване нищо.

# 747
аз плащам с мастъркард ( не издадена от дск) и проблеми не съм имала, но последно преди около месец май купувах билети.

иначе от време на време се бъгват и приложението и сайта, но обикновено като пробвам малко по-късно всичко е наред

# 748
Всичко на ДСК! Спират да работят с Мастеркард. Скоро бях в офиса им заради "неработеща" Уиз карта и ме осведомиха. Онзи ден получих смс, че са ми издали нова карта, да отида да си я получа от офис.

# 749
Пропуснала съм инфото, може ли линк ?
Не са ми пращали за преиздаване нищо.
Няма да преиздават нищо на тези, които са в заварено положение. Като ти изтече срока на пластиката, следващата вече ще е виза.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1078071204348674&set=a.656906003131865
В официалната ФБ страница на ДСК самата Уизеър кредитна карта е с лого Виза
Всичко на ДСК! Спират да работят с Мастеркард.
Вчера платих в Лидл с пластиката на Wizzair, която е на Мастеркард, нямаше проблем. И предния ден пак плащах с телефона (пак с Уизеър/Мастеркард), всичко беше ОК. Засега проблем видях само при онлайн плащането.

Общи условия

Активация на акаунт