Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 768
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Честито на рожденичката. Да е жива и здрава, много успехи също така й пожелавам.
Лутиен, синът ми (братчето на наборката) е овен на квадрат (и по асцендент). Хубава зодия, ама доста огнен/ избухлив.

# 136
Добре, че казахте, че в сайта на 2АЕГ има резултатите та да видя и аз на моята
 Питах я какво стана с олимпиадата. Отговори ми само, че никой от класа им не се е класирал за напред..Така и не знаеше колко точки има и май не се беше трогнала, че не се е класирала.Сега виждам, че са 81.50.
Над колко точки се класират за национален кръг,че ми стана интересно ?

# 137
90 и нагоре

# 138
Моето се е поизложило на английския, но здраве да е. Откакто минаха втора смяна, у нас не ги виждам да учат. Леко почвам да се притеснявам за малкия за догодина, когато ще е 7 клас. Да видим и при наборката, като влязат разказвателните. Но да са живи и здрави, нали така беше лафът 😁

# 139
kbl, аз вече следвам принципа преди да е гръмнала пушката да не страдам Laughing
В смисъл виждам го, наясно съм как ще се развие, няма много какво да направя, спирам да се гърча, докато не дойде яйцето.

# 140
  • София
Добре, че мен баткото ме подготви какво да очаквам от 9.клас Joy Но пък може вторият брой мъжко да ме изненада, тъй де - не е гръмнала пушката още Joy /zlatenceto, много ми допадна тоз' лаф Kissing Heart /

# 141
Бебчо, този лаф е от горчив опит Laughing

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 00:13 от zlatenceto

# 142
  • София
Ааа, 9.ти клас ще го мислим, когато дойде. Засега се наслаждавам на ваканцията, наречена 8-ми клас.

# 143
  • София
Биби, да ти е жива, здрава и много щастлива рожденичката!
Плами, страхотен резултат!

# 144
  • София
Една приятелка ми изпрати това преди малко и вика "размечтах се това да стане и у нас" Joy

Ето и цялата статия, ако някой иска да чете
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/20157587

# 145
  • София
Ами закриват ги , защото само пари харчат, а създават проблеми... на дъното на класациите са...Има резон Joy

# 146
Та сега като ги закрият, хептен да излизат от класациите и да не се депресират повече, горкичките.

# 147
  • София
Който е бил в САЩ горе долу има визуална представа , че трудно ще се образова това общество в степен да обхване всички групи, много са напред в разни сфери, така е. Но има едни групи хора, страх да те хване. Те по Пандемията носеха маски на челата ...,под брадата. Сега 2025год някои още носят маските.Това само като най -елементарен пример. Та сложна работа...в Сащ-ите

# 148
САЩ са разделени на щати и всеки щат си има свое законодателство и структури, нали така? България е една държава, няма как да се закрие точно МОН и всяка област да решава сама за себе си или всяко училище. Дадоха автономия на университетите и то какво стана - строителен инженер с ДЗИ БЕЛ, честата повече от завършващите 12 клас, всяко село и паланка с университет или поне филиал...

# 149
Cabo, не съм. Но съм чела 1984 и Атлас изправи рамене.. които все повече изглеждат като наръчник, а не като антиутопична художествена литература.
Но това е друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт