Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 778
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз вдигам наздравици от обед, че утре ще ми оперират едното куче и ми е напрегнато.

# 166
Вие нямате ли какво друго да си мерите? Например чашите с вино? 🤣
Аз съм на бира тази вечер, тамън им метнах на домашните едни ребра и картофки във фурната Simple Smile

sanaka ми е кака с 10 години Simple Smile Кандидатствах 2001 с математика. Нямаше глезотии като сега по няколко предварителни и официален изпит. Изпитите бяха  4 задачи с по две подусловия, на СУ ги дадоха толкова трудни, че най-добрите математици от класа едва изкараха 5-ци.

sanaka, стискам палци всичко да мине безпроблемно и куч да се възстанови бързо :four_leaf

# 167
sanaka бързо  да минава операцията.

Наздраве!
Пържолите са готови, салатата е овкусена, ами след половин час ще съм заспала.

# 168
Късмет на кучето! Аз съм много страхлива, чуя ли операция и треперя.
Приключих с чашите и мезетата, днес рано огладняхме, та вече храносмилам на дивана.

# 169
  • София
sanaka, успешна операция на песчо, стискам палци!

# 170
Sanaka, безпроблемно да минава всичко и да се оправи бързо кученцето Heart

# 171
  • Варна
Ей, значи едвам ме навийте! Наздраве и от мен! 🥂
Санака, да мине утре безпроблемно!

# 172
Sanaka, дано всичко да минава и да се оправя бързо душичката. Стискам палци всичко да е наред.

# 173
И аз кандидатствах 2001г и имах 5 на мат в СУ, но не помня малко под или налко над 😁
Санака, бързо и безпроблемно да мине всичко с кучо!

# 174
  • София
sanaka, безпроблемна и успешна да е операцията на кучо и утре да вдигаш наздравица от щастие Flowers Four Leaf Clover

# 175
  • София
Кандидатствах 1993 г. с история и БЕЛ. Право. Влязох философия в СУ. След три години пак пробвах с правото в НБУ, на сърце ми беше. Така че сега съм с две дипломи и мисля, като се пенсионирам, може да пробвам като учител по заместване по философия, ако още ми се работи Simple Smile Санака, стискам палци на кучето. Предишната ни хубавица я оперирахме два пъти - първият път изкара още три години, но вторият явно закъсняхме, почина юли миналата година. Сега имаме една нова фурия, на 8 месеца.

# 176
Красотичка, прекрасна е тая фурия 💜

# 177
  • София
Биби, голяма красота си имате Simple Smile И на Sanaka красотата да е добре утре.

Аз не пия редовно - проблеми с кръвно, това-онова.
Но другата седмица ще се отчета. идват хора от моя екип (немец и сърби), та измислих да ги водим на винена дегустация. Идеята се прие радушно, чак не очаквах такава реакция.

Освен наборът, и сестра му твори сега по история. Той - конспект, тя - отговаря и разсъждава по някакъв въпрос. Хич не се спогаждат с предмета. Историята се състезава с географията за най-гаден, според тях де, предмет.

# 178
  • София
sanaka, стискам палци за кучето! Да мине успешно всичко! Flowers Four Leaf Clover

# 179
  • София
Мерси момичета! Има дискова протрузия на шести шиен прешлен.  Стана изведнъж - започна да върви вдървено, да куца, за не вдига главата, да квичи от време на време при движение и особено при слизане по стълби. Гадна работа. Много здраво куче е, но дъртозата на никого не прощава. Утре ще я отворят през врата и ще й сложат имплант да държи прешлените разтворени. Не е лека операция, така че стиснете по едно палче към 12 часа.

Общи условия

Активация на акаунт