Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 781
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Sanaka, да минава безпроблемно утре операцията. Ще стискам палци!

Аз кандидатствах с математика 2003, защото реших, че ще си дам една година почивка Joy Изкарах семестър и малко и се отказах - не беше моето Joy
След още 4 години живот, кандидатствах пак през 2007 и учех вече това, което исках (и най-вече - бях на ясно със себе си). 2012 записах магистратура за 2 години и сега от септември съм пак в редиците на учащите.
Както каза ММ - "вашите са те учили 11 години, сега са наред моите 11, в които да те изуча!" Е, "види му се края" - има няма още 3 години.
И поради тази причина, тъкмо си отварям биричка, та ще ви кажа едно "Наздраве!" (досега учех и писах Joy)

# 181
Sanaka, всичко да е наред с кучето!
Bibi, да е жива и здрава рожденичката!
Maniche, след като с второто си уцелила твоето, какво учиш за трето, ако не е тайна?
Аз кандидатствах с математика, защото изобщо не ми се зубреха теми наизуст.

# 182
Честито на всички рожденици и рожденичка, които съм пропуснала! Много, много още рождени дни.
И аз кандидатствах с математика. За 12 години в училище, никога не съм си и помисляла, че искам нещо друго. Grinning
sanaka, стискам и аз палци всичко да мине добре.

# 183
  • София
Горкото куче, вярвам че ще се оправи, стискам палци. Flowers Four Leaf Clover Не мога да кажа същото за мъжа ми. Вчера отишъл и купил оня апартамент на север от Балчик. От ЧСИ , Cold Sweat много изгодно било... дрън дрън, вътре е празно , ни под,  ни баня, ни кухни и т.н. освен това партер. Как се прави тотален ремонт от 550км? Далече е , ,,супер далече. Плажа малък , камъни. Scream Уж комплекс с басейни и т.н Но генерално идеята е в графа "супер необмислено", и ще потънат много пари ,,за да се ходи там за 1-2 седмици.  и само ядове предстоят. За пенсия му било. То в нищото, далече от града. В полето. Каква пенсия, то след 20 години.....чак.... Кажете на 46 год го е хванала критическата или криза на средната възраст? Thinking или и двете... Sweat Smile

# 184
Охх, а на мен това ми е мечтата, като на твоя мъж- като се  пенсионирам да живея край морето Joy
Пък и всяка инвестиция в имот си заслужава, щом е и изгодно. Та не мога да си изкривя душата Joy на страната на твоя мъж съм

# 185
  • София
Plami, аз по принцип съм съгласна говорили сме го много пъти. Ама нещо поЮжно Черноморие, или Гърция с по дълъг сезон. Нещо в град или близо го градче. Да има наблизо живот, ресторант, аптека, банка...аз обичам да има живот , децата и те ...и хубав плаж,,това най важно. А сега плаж с камъни и много далеч.. аз карам една много малка малолитражна кола с която не мога да стигна до там ...Той ходи на оглед със самолета до Варна ...Cold Sweat Абе купил и тва е... ще трябва да свикна, поне се оплаках
 ...Confused

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 08:10 от Cabo San Lucas 40

# 186
Cabo, не се ядосвай, може пък в един момент да живне района и да успеете да го продадете на по-висока цена.
Санака, успех на кучо, да мине безпроблемно операцията и възстановяването!

# 187
Кабо, не се коси. Щом е и в комплекс, ще може и под наем да се дава и там да го управляват на място този процес. А аз най-много обичам партер -  масичка, градинка, направо с полянка отпред. Даже по-добре да е тихо и спокойно. Лудницата на нашето южно море си е лудница. Със здраве да го ползвате и бързо да завърши ремонта, та да го сефтосате още това лято 🙂

# 188
  • София
Санака, всичко ще е наред!

Кабо, станало е, не се ядосвай! Потърси хубавите неща, защото като се ядосваш, само става по-зле. На север е много красиво и спокойно. Комплексът предполага, че няма да сте съвсем сами. А партерът е нещо страхотно. Ние живеем на партер от година и е супер. Няма нищо по-успокояващо от това вечер да стъпиш боса в тревата, наслаждавайки се на чаша вино. Така че, честито за новата придобивка!

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 09:03 от etomira

# 189
  • София
Добре че сте вие ! Confused

# 190
И аз да се включа. Сега е мъртвило по комплексите и леко неприветливо, но лятото ще ти се види друго!
Разбира се че комплекса предлага опция за управление на имота, когато не го ползвате(не са топ изгодни условията за това стандартно, но е възможност).
За обзавеждането - намира се начин, дори при отдалеченост.
Като те лъхне морски въздух, ще ти бъде по приятно!

# 191
Момичета, тоя моят тийн, как ми лази по нервите. Иска тениски, нямал чорапи (естестврно бели найк), това нямал онова нямал, ама да стане да идем да пазарим в мола, неее. Купи ми, да дам пари да си купи ма нямало от къде, той на мола нямало да ходи скоро. Посна ми да поръчвам неща и да връщам все нещо. Сега му казвам да иде да си купи, ще му преведа пари, щял да играе футбол днес, а утре ще учи цял ден и ще ми мрънка пак за това яке, оная тениска и т.н. Ееее, хем иска, хем да не иде до магазин, а и с претенции до небето.

# 192
  • София
Аз нямам нерви да ходя по магазините с Наборката , сама ходи. То едно избиране. То едно чудо

# 193
  • Пловдив
Cabo, изобщо не се ядосвай! Съоткачалките вече са ти казали, но няма нищо по-хубаво от това, да стъпиш бос на тревичката Heart
Много взе да ме тормози и мен живота в града и преди 3 години, навих ММ, да си купим къща на село. Далеч сме още от нанасяне там, все още правим ремонти, но спокойствието и тишината са незаменими!
Обмисляме и вариант, за имот на морето и нищо, че Бургас ни е на 2 часа път, ако се стигне до там, определено ще търсим нещо на север, заради лудницата на юга.

faviana, карам второ висше в момента, което е пряко свързано с работата ми и бъдещ кариерен скок.
И в тази връзка - разликата да учиш на 20+ и 40+ е огромна! Да, доста по-трудно е чисто физически, защото освен ученето имаш още 1001 задачи, за които да мислиш, но си далеч по-осъзнат и организиран Simple Smile

Grossipss, отдавна съм оставила набора, да се оправя сам с осигуряването на дрехи. Най-много за маратонки да отида с него до Декатлон, че ми е срещу блока Joy
Сестра му и тя вече с приятелки ходи до мола и ако си хареса нещо, снима и праща за одобрение.
Въпросът с белите чорапи го парирах още преди 3-4 години Smiling Imp Казах му, че ако иска бели чорапи, няма проблем, да му поръчам, но да има предвид, че трябва лично да си ги пере в банята всяка вечер. Размисли Sweat Smile

# 194
  • Варна
Кабо, не се ядосвай! Северното ни Черноморие е прекрасно, точно защото не е презастроено и шумно. Е вярно, че аз съм пристрастна, но никога не бих си купила имот на място, където няма въздух.
Госипс, а ти защо не парираш последващото мрънкане с това, че сам е отказал предложените от теб варианти?

Общи условия

Активация на акаунт