Любители на котки - Тема 205

• 31 092
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Мегчето също се опитваше така да се присламчва на заспал Кас и той като се усетеше ставаше и се местеше, но това беше още първите дни. Сега вече знае, че не идва да го бие и си спят заедно.
Да, котките са като фантоми в сравнение с куче. Аз моите ги чувам само ако скочат от някъде и то не за друго, ами паркета скърца.

# 271
Каква хубава Миса! Heart Eyes Да е жив и здрав д-р Златинов!

У нас се задават не мотористи, ами цял един ремонт на тръби! Ще сменяме 50-годишините тръби за питейна вода на целия вход и сме панирани от сега как ще протече този филм... Ще има местене на котки утре... Със синчето вчера майсторихме транспортни чанти от кошове, че няма как да ги преместим всички, нямам достатъчно транспортни чанти и не мога да си позволя да купя. И си мислех да префасонираме пластмасови кутии за съхранение, но като отидохме в Теди, гледам пуснали едни прекрасни пластмасови кошове за по 5 лева. Светна ми музата на майсторите и с един винтоверт вчера правихме отвори по капака на кошовете и ще им лепим стиропорени крачета. Идеята е да ги преместим за няколко часа, да стоят в кошовете, докато свърши данданията. После ще ви снимам изобретенията ни. Yum Стиснете по едни лапи ремонта ни да мине бързо и безболезнено! (че само ремонт ни липсваше, а ни го сервираха без да ни питат...Rolling Eyes)

# 272
  • София
Харко се качва на гардероба, за да може да ги вижда по-добре.
Някои котки се "крият" като се качват на високо. Рижко и майка му са такива. До входа ни има едно ел. табло. Когато се уплаши от някое минаващо куче, се качва върху него. Така е възпитала и Рижко. Неговото "скришно" място е секцията, която е близо до прозореца. При всяка паника се качва отгоре и гледа опасността, докато отмине.

# 273
Стиснати палци! Много неприятно нещо, но щом е за целия вход, ще дойде бригада и ще стане бързо. Пак ще е шумно и ще се мотаят из къщата непознати - стрес за домочадието, но поне ще е кратко.

# 274
Оле колко сте мили, момичета! ❤️ Благодаря ви за всички хубави думи от сърце! ❤️ Тази ваша позитивна енергия ще стигне до кака - вярвам  и делата ѝ ще тръгнат напред и нагоре! 🍀
Стискам палци ремонта при Amy_nka да мине бързо и да няма стресови ситуации!
А това котенце Миса така ме развълнува, браво на доктора!
А снимки на гушнати котенца и кученца са направо разкош за сетивата и душата!
Една сутришна Линка и аз така за момент се обърках с новото време и се зачудих как не ме е събудила.

# 275
  • Варна
Момичета, има ли и други котета които освен да месят, и сучат съвсем ритуално всяка вечер като лягат да спят?
На 8 - 9 месеца е, не е бебе. Гришо на сестра ми.
https://www.youtube.com/shorts/aIvlhOoKmTw

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 22:23 от Flash*

# 276
Аз пък тази нощ сънувах, че Ришко е не мой, а на моя позната. И е умрял. Обаче както уж беше умрял още вечерта възкръсна и се върна. Само че не при моята позната, а при мен. И се върна вече с две очета. Аз стоях и  се чудех как така при мен идва, а не при стопанката си.
Събудих се в криво настроение. Сякаш съм била в онзи роман на Стивън Кинг "Гробище за домашни любимци". Много гадно. Исках да се оплача пък.
Днес му сипвах повече храна от обичайното като чели да прогоня лошия вкус от съня.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 22:35 от Защо ме търсиш?

# 277
  • София
AnyHr, VetoMune е много добър за имунитета. Купувам го от Гергьовче (на спирка Орион зад бензиностанцията на Еко), но сега видях, че в Петмол е намален добре и с код за рожден ден на любимец цената ще стане същата - 33 и нещо за 60 капсули.

Благодаря, Таня! Поръчах..., но от зоовет.

# 278
Момичета, има ли и други котета които освен да месят, и сучат съвсем ритуално всяка вечер като лягат да спят?
Дейзи само до 3-4 месец цоцаше ръката ми. До който стигне него цоцаше Simple Smile След като ѝ купих бебешка бутилка за мляко спря.
Сега само от време на време като се е гушнала в мен души ръката ми, мястото където цоцаше.
Най-много меси Аш, освно одеялата или понякога краката, които са под одеялата. След него е Дейзи. Оникс много рядко.

# 279
При мен само Грейси меси, Мег - не. Нито една от двете не е сукала.

# 280
Да споделя какво установих тия дни. Основно съм на кисело мляко или йогурт с плодове. И Сина  полудява. После ходи да търси в боклука кофичката. Ей, момичета. Застава като сурикат, гледа ме в устата и се облизва. Joy Има ли и други такива любители на кисело мляко и йотурт?

# 281
  • София
AnyHr, VetoMune е много добър за имунитета. Купувам го от Гергьовче (на спирка Орион зад бензиностанцията на Еко), но сега видях, че в Петмол е намален добре и с код за рожден ден на любимец цената ще стане същата - 33 и нещо за 60 капсули.

Благодаря, Таня! Поръчах..., но от зоовет.
По-евтино ли беше? Онлайн поръчка или това са съседите на Гергьовче? Така и не запомних кои са те. Joy

# 282
Да споделя какво установих тия дни. Основно съм на кисело мляко или йогурт с плодове. И Сина  полудява. После ходи да търси в боклука кофичката. Ей, момичета. Застава като сурикат, гледа ме в устата и се облизва. Joy Има ли и други такива любители на кисело мляко и йотурт?

Има - Кара. Само да чуе кофичката и е първа писта Grinning И за айрян умира, но купешки... и се сърди, че не и давам заради солта вътре.

# 283
И двете обичат кисело мляко. Когато ядем йогурт, се строяват да просят. Към друга човешка храна нямат никакъв интерес.

Днес извадиха конците на Чубака. Добре е раната, затворена вече, но ще поноси бодито още малко. Днес го свалих, за да я среша хубаво. Само след няколко минути близане и беше разкървавила едно ъгълче.

# 284
Ей, момичета. Застава като сурикат, гледа ме в устата и се облизва. Joy Има ли и други такива любители на кисело мляко и йотурт?
Хари Heart
Ядеше сметана и йогурт от лъжицата ми.

Младото поколение може да пуснат 1-2 езика и до там.

Общи условия

Активация на акаунт