Любители на котки - Тема 205

• 31 046
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Между гори и планини
Как си е отхапал опашката 😳

# 346
тя беше по дълга но между тази дължина и върха имаше прехапан от гадните кучета улични участък и висеше беше ужасна картинка и един ден бяхме нанякъде и като се върнахме в стаята беше откъснал прехапаната част тичай на ветеринар от там викат да му я отрежат почти до дупето аз отказах това е котка не пудел прибрахме го вкъщи превръзки риванол това онова и сега изобщо не личи

# 347
Гризат си опашките, понякога до кръв

# 348
Ние се завърнахме. Бела си е отпечатала небялото дупе по всички мебели и навсякъде вкъщи. Не се е повлиява от гастро храната и пробиотика и хапчето за диария. Хем не е зле, защото си ходи 2 пъти на ден, хем е меко и...цапа.

# 349
  • Между гори и планини
Гризат си опашките, понякога до кръв
Ужас, това за първи път чувам!

# 350
явно е знаел че няма да я бъде или я е закачил някъде и я махна...но поне сега изобщо не личи трябва да се загледаш покри си я козинка идеална е изобщо не му пречи че е малко по-къса.

# 351
Ние се завърнахме. Бела си е отпечатала небялото дупе по всички мебели и навсякъде вкъщи. Не се е повлиява от гастро храната и пробиотика и хапчето за диария. Хем не е зле, защото си ходи 2 пъти на ден, хем е меко и...цапа.
Преди няколко дни Симба получи също диария. Дадоха му само пробиотик, той иначе попринцип хапва по малко N&D гранули за храносмилане. Също така на своя глава му давах пюре от тиква (бебешко, 100%тиква без добавки). От буквално течно изхождане за 2 дни се върна към напълно нормално и оформено изпражнение. Давах по 1ч.л. сутрин и вечер, смесена с мократа храна. За малко коте може би ще е по- удачно да се даде 1ч.л. на ден.

# 352
Котката беглец на съседката се е завърнала. Май днес са я прибрали.
Стоеше на прозореца и гледаше навън. Щастлива развръзка.

Нашите мамуни са добре.
Сутринта Аш беше с мен на балкона. Май мина камион за боклук и тропаха с някакви ламарини.
Аш с едно ниско честотно ръмжене обикаляше по прозорците. Всякакви силни звуци го стресират. Той и на вятърът ръмжи де Joy

# 353
Здравейте, знаете ли къде мога да препродам храна? Имаме едни паучове на Royan Canin Feline renal,   за които дадох доста пари, но котката не ги яде. Неотворени естествено , купени преди няма и 2 месеца, но не ги иска вече ..
Може би фб група?
Пиша на лична за ренал-а.

Ремонта свърши, само остава сега да се науча тухли да редя, защото има една огромна дупка в стената за запълване, която за момента е прикрита от шкаф.
Котките ми обаче се ошашавиха като се върнаха по местата си. Ръмжат, хъскат си едни на други, не се понасят, все едно са непознати и се виждат за първи път. Две от тях дори не ядоха цял ден от страх. Апартаментът се умириса на чужди мъжки парфюми... Joy и явно си помислиха, че съм ги пуснала в чужда къща с чужди котки...

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 03:37 от amy_nka

# 354
Тиквата не разхлабва ли? Не смея да рискувам с малко коте, страхувам се да не е нещо вирусно или бактериално, ще я водя днес в 16ч да я прегледат пак. Взех и относително актуално ако за проба. Вкъщи голямо пране ме чака.

# 355
Тиквата не разхлабва ли? Не смея да рискувам с малко коте, страхувам се да не е нещо вирусно или бактериално, ще я водя днес в 16ч да я прегледат пак. Взех и относително актуално ако за проба. Вкъщи голямо пране ме чака.
Като цяло идеята на тиквата е, че съдържа много фибри. Може да се използва и в двата случая- хем стяга, хем размеква при необходимост. Разбира се беше само идея и споделих собствен опит. 😊 Дано скоро да се оправи напълно! 🍀

# 356
Благодаря!

# 357
  • Между гори и планини
За разхлабени дупета - смекта! На кашичка и със спринцовка. Само че наистина трябва да се разбере причината, иначе ефектът ще е временен.

# 358
  • София
Аз съм правила оризова вода на Кити.
Но наистина трябва да се разбере причината.

# 359
Месо не яде ли? Сурово свинско месо (само, без никакви други храни и химии) за 3-4 дни ако не я оправи, значи може да се тества за гиардия.

Общи условия

Активация на акаунт