Отговори
# 225
Да продължа с инфото и за друг актьор от "Gaddar" - нашият каинчо/Алпер.
Цитат
💫 Любовта на екрана се превърна в реалност - според съобщенията е започнала връзка между Sahra Şaş и Alper Çankaya. 

И нещичко от Хазал, която отново си навлича гнева на фенове и общественост, но пък открито заявява гражданската си позиция и подкрепа на протестиращите.
Цитат
💫 Хазал Кая изтри публикацията, след като беше обвинена в правене на скрита реклама. На публикувана от нея снимка от протестите се вижда банер с името на марката, която представлява. „Просто исках да подкрепя малко района с една шега, но явно беше разбрана погрешно. „Дано спиралата ви да не се разтича и краката ви да не докосват камъните“, каза актрисата. 

# 226
# 227
Здравейте, дами!

Да изпием кафето си с наслада и си пожелаем един чудесен ден - нашият ден.
Денят на „Eşref Rüya” и епизод 2, който очакваме с нескрито вълнение.
Не разчитам на висок рейтинг, но съм щастлива, че в международен план сериалът се гледа от милиони и отзивите са много добри.
Цитат
Кинематографията, за Бога, е визуален празник. Фотографията е фантастична, а сцените и атмосферата са прекрасни и приятни в сериала „Мечтата на Ешреф 🔥 с участието на крал Чаатай Улусой 💙👑
#ÇağatayUlusoy #EşrefRüya 

🎬|Зад кадър - Eşref Rüya

"Запазете в сърцето си красивите моменти, учете се от получените уроци, ценете това, което имате, отворете ума си за всичко ново, обичайте и оценявайте искрено и се усмихвайте на всички, които са близо до вас."

# 228
Добро утро!

# 229
Гюнайдън в сряда нашият сериал ден и вечер. Няма скука и определено ще е по наситено ,вълнуващо и опасно. Най любопитно ми е довечера на епизода какво подарява Ешреф на Нисан и как ще отговори на въпроса " Коя е Рюя"? Може да отговори ,може и да замълчи.  
Когато разбере истината ще му се иска наистина да беше умрял и тя да не го беше спасила при престрелката.  Sob

Намерих канал D по нашия кабелен доставчик така че спокойно ще си го гледам от там на голям екран без проблем. Снощи гледах повторението и голям кеф и наслада  отново изпитах. Само Чачи е способен да ми въздейства така да ме кара да плача и възхищавам и да изпитам хиляди емоции накуп заедно с необятната му харизма и красота. Толкова е атлетичен и мъжествен и много отслабнал. И друг път писах че доближава Сарп и периода на екшъна "Ичерде". 🥵

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 13:32 от femmi2

# 230

Официално сериалът на Сю тръгва от 04.04

# 231

НОВО от колегата

Рекламата продължава

Сърцето му вече я бе познало, очите му
още я търсеха....

Искаше да се изявява с песните си, докато животът не ѝ поднесе нова сцена...

На тези, които го заслужават, както го заслужават!

Какво ще се случи в новия епизод на сериала Eşref Rüya? Eşref ще се изправи срещу новия си опонент!

https://www.tgrthaber.com/mavikadin/esref-ruya-dizisi-yeni-bolum … ile-karsilasicak/

Eşref Rüya, един от новите сериали на Kanal D, продължава да бъде следен с интерес. Сериалът, който получи пълна оценка от публиката още с първия си епизод, се готви да излезе на екран с втория си епизод. И така, какво ще се случи в новия епизод на сериала Eşref Rüya? Eşref ще се изправи срещу новия си съперник. Това, което ви интересува е в нашите новини...

EŞREF RÜYA КАКВО СЕ СЛУЧИ В ПЪРВИ ЕПИЗОД
Докато Ешреф Тек, едно от най-могъщите имена в подземния свят, се разправя с миналото си, една неочаквана среща напълно променя живота му. Мечтата, която преследва, откакто е възвърнал свободата си, ще го отведе до опасен кръстопът.

От друга страна, Нисан, млада музикантка, опитваща се да удържи на своите музикални идеали, трябва да плати висока цена, за да постигне мечтите си. Двамата, чиито пътища се пресичат, когато Ешреф излиза на сцената на хотела, който притежава, несъзнателно са въвлечени в необратимо събитие. Докато балансите се променят в подземния свят, където се водят битки за власт, любовта, предателството и лоялността ще бъдат изпитани в тази битка, където всеки играе своята игра.

Във втория епизод Ешреф става мишена на куршуми, докато се опитва да защити Нисан от коварна атака. Докато Нисан прави всичко, за да запази Ешреф жив, стрелбата по Ешреф се превръща в голям проблем за Сираците. Осъзнавайки, че е на толкова голямо събитие за първи път, Нисан търси начини да избяга от игрите на Чийдем.

EŞREF ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ СВОЯ НОВ ПРОТИВНИК
Когато Ешреф среща Нисан, той не може да не бъде завладян от непознати чувства. Тъй като Нисан се приближава до Ешреф, става опасно и за двамата. От друга страна, Изет, която все още е пияна от победата, очаква голяма изненада. Eşref, който играе важна роля в това да накара враговете си да преживеят ада, също ще се изправи срещу новия си съперник на фронта на сигурността. Eşref Rüya ще се срещне със своята публика в сряда от 20.00 часа на екраните на Kanal D.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 15:14 от femmi2

# 232
Цитат
Eşref Rüya

Заради сестра си, Нисан поема всякакви предизвикателства...  

#EşrefRüya Последни 3 часа до новия епизод.

Вълнението ми нараства с всеки час.
Очаквам епизод 2 с нетърпение. Очаквам и отговор на много въпроси, които се въртят в главата ми. Зная, че е  невъзможно в рамките на 2 епизода да разберем всичко и се надявам поетапно сценаристите да разкриват истините около "Сираците", дейността, която извършват и напрежението, витаещо около това кой ще оглави Организацията.
Открояват се и враговете на Ешреф, а Чийдем ми е още загадка. Комисарката таи несподелени чувства към Ешреф, но тук има и нещо по-дълбоко, което я прави хем уязвима, хем безкомпромисна.
Любопитна е историята на двете сестри Афра и Нисан. При тях също има някаква тайна, умело завоалирана за момента.
А влюбването на Ешреф в Нисан е черешката на тортата. Ще бъде силна, но и дълбоко драматична любов.
Радвам се за Чачо и Демет - химичат си, прехвърчат искри при срещите им, няма пресилени и натрапчиви действия. Всичко е много премерено, истинско и реално. Професионалисти са!
Ще ни поднесат красиви любовни сцени.
Цитат
Сърцето му вече я бе познало, очите му още я търсеха...  

Момичета, Hands Pray надявам се довечера отново да се съберем за онлайна.
Пипи, Феми, на вас разчитам.
Аз имам излизане, но ще направя всичко възможно, за да се прибера за 20:00 ч. и да заседна на компа.
До скоро!

# 233
В нета се върти кратко видео назад в темата бяхте направили гифче как снимат Чачо и той им маха от автомобила и се усмихва, но не говори, а си продължава по пътя. Напразно ли похвалих турците тогава или излиза, че са му преписали думи, които не е казал?! Но все пак е спрял някъде ,защото има снимки от близо и се вижда умората в очите му и че се нуждае от сън.

Алпер ( наш каинчо) доколкото знам има сериозна приятелка ,но всичко е възможно като работиш от сутрин до вечер с някого и да се сближите. Новата му партньорка в ДГ е мацка. Не съм им гледала общи сцени ,но на снимки и кадри са симпатични и си подхождат.

Линкове за гледане на Kanal D
Tv https://www.youtube.com/watch?v=6wHAK439FDI
Tv https://www.kanald.com.tr/canli-yayin
Tv https://www.canlitv.me/kanald-canli-izle
Tv https://canlitv.com/kanald-izle

Ще се опитам да сколасам за началото ,но може и да го изтървa. Постепенно ще получим отговор на въпросите. Но аз си разсъждавам, че Чийдем му е признала чувства ,когато е била внедрена ,но той я е отблъснал и  разказал за Рюя от детството и че я търси и иска да е само с нея. Не са имали връзка . Ето той самият каза не съм виновен, че си се влюбила в грешният човек. Може и да са се познавали от малки и тя също да е сираче.    
Тогава комисарката се е почувствала предадена и наранена, че любовта й е несподелена и че тича по една неосъществима мечта. Сега намери Рюя - Нисан и ще я използва ,като оръжие за отмъщение. И ако не беше инцидента с Афра тя нямаше как да я изнуди да шпионира.  Та ми е любопитно какъв друг начин щеше да намери ако не беше се случката с Афра.

Нисан е разглезила малката си сестра. Направо ми дожаля как Нисан  се разплака от безсилие и сама се бори с живота и всичко.

Съдбата беше съдба, предателството беше избор.

Някой, който носи и двете, вече не може лесно да се довери на никого.

Новият епизод на #EşrefRüya е по #KanalD тази вечер от 20:00!

https://x.com/KanalD/status/1904868067428950492

Ощееее ... пред и зад камера

Кога Сираците са се страхували от някого, че да се страхуват от тези?

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 18:11 от femmi2

# 234
Привет! Hug Чак сега успях да поседна. Пролет, трева и мнооого работа. Нещо все по трудно се справям. Joy Превода с озвучка ще е в тази група https://vk.com/turkiee, но точен линк по късно,след 19 часа, когато започнат. До скоро! Heart

# 235
Приятно гледане и емоции на всички. Сигурна съм че епизода ще е страхотен и динамичен и няма да усетим как е минало времето също като началния старт с ЕП 1. Ще се лее красота и талант. Започваме в 20: 00 сега ще има Озет.

Наздраве с ЕшСан. Heart Eyes
Те пият друго, ние ще си налеем от Огнената напитка на боговетеее.  Wink 🔥🍷🍷🍷🍷🍷

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 21:10 от femmi2

# 236
# 237
Пипи, благодаря за линка. Аз също се заредих пред компютъра, но епизодът е започнал... Колко и какво съм изпуснала - не зная.

# 238
Не си изпуснала много Еми. Просто ги преследваха малко, но Ешреф ги заблуди. Стана му зле от раната и Нисан го закара при доктора. Нисан не трябваше да казва на сестра си, че е станала агент. Най вероятно тя ще я предаде.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 19:33 от pipilota65

# 239

Комисарката е голяма гад.
Нисан ѝ се моли, а тази не отчита опасността, на която я подлага.
Чийдем: - "Ах, Руя, аз те намерих, смяташ ли, че ще те пусна"

Кадир е много недоволен, че Ешреф е жив и се заканва на Иззет.

Общи условия

Активация на акаунт