Отговори
# 210
Ехааа , много яки гифчета зад кадър. Това е от сцената , когато Гюрдал смля ония от бой пред Ешреф и Нисан. Добре че Нисан спря колата преди да си тръгнат иначе можеше наистина да пострада. Ама как му отива на Неджип... Аз съм го гледала и другаде и знам че може да се превъплъщава в образи ,но екшън жанра най му подхожда и приляга. Назад в темата в пост писах че ми направи впечатление, че не се посяга на бедни хора жени и деца и ги защитават и помагат.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 15:46 от femmi2

# 211

Eşref Rüya

Епизод 2

Резюме

Беше извършена коварна атака срещу Ешреф, който обърна племето срещу него и въпреки че успя да защити Нисан, Ешреф стана мишена на куршуми. Докато Нисан прави всичко възможно, за да запази Ешреф жив, стрелбата по Ешреф става гореща тема в дневния ред на Сираците. Осъзнавайки, че отново е в голяма опасност с този инцидент, Нисан търси начини да избяга от игрите на Чигдем.

Всеки път, когато Ешреф се изправи лице в лице с Нисан, той не може да не бъде завладян от непознати чувства. Докато Нисан се приближава до Ешреф, алармените звънци бият и за двамата.

От друга страна, голяма изненада очаква Иззет, който е пиян от победата. Eşref, който се готви да накара враговете си да преживеят ада, също ще се изправи срещу новия си съперник на фронта на сигурността.

# 212
Благодаря за резюмето и новите снимки. Flowers Hibiscus

Красота се лее мога да гледам непрекъснато ЕшСан😍☺️👌💞💞 които паднаха в капанът на любовта дори и засега да не го признават още пред себе си особено Ешреф ,който ще го счита, като предателство пред мечтата си и детската любов. Има вълнение и трепети. Очите не лъжат!  Комисарката няма да я огрее дори и да протече ток между тях в сцената. Добре я изиграха. Биг бос ще усети, че му въртят номера ,но няма да се издаде. Ще се вбеси и ще го заболи много , като разбере истината за вдъхновяващата певица ,но като разбере мотивът й че не е доброволно може да й прости.  Той не търпи предателство и наказва сурово. Не искам и да си помисля, че може да посегне на своята мечта и любов, която граничи, като фикс идея. Дори и художествена измислица да е такава любов да не погледнеш друга и да живееш само заради това е нереално и преувеличено. Дори не знае истинското й име жива ли е мъртва ли е както му каза Гюрдал, когато му се разкрещя в автомобила.  "Тя може дори да е омъжена да има деца и свои живот дори да не си спомня за теб". " Сърцето Обича само веднъж."  Такъв мъж е най влиятелният и страшен мафиот в Турция. Истински се влюбва веднъж в живота дори и в едно и също лице и жена без дори да подозира колко съдбовна ще е тази среща очи в очи и лице в лице. Ешреф ходи в заведението да слуша една и съща песен непрекъснато. Като се появи изпитват страхопочитание и всички млъкват и замръзват. Големият ШЕФ сяда на масата и дава знак да се продължи. Класа , стил , елегантност. Мафиотски стил, маркови дрехи и часовник.

Ще цитирам мнение от Туитър не чуждестранно , а турско.  

" Току що приключих "Ешреф Рюя" . Добро начало. Любимите ми актьори Чаатай и Демет са там и действието тече. Любов , екшън ,мафия , шпионин какво повече да желая. Харесвам такива сериали.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 18:00 от femmi2

# 213
Цитат
Eşref Rüya

Нисан спасява живота на Ешреф!

#EşrefRüya с новия си епизод утре вечер от 20.00 ч. на #KanalD.

Цитат
Уау! 👇🌏✌ 9,6 МИЛИОНА гледания! 

# 214
Вайййй , ето това е сериозна цифра и 10 млн. ще достигнем. Рекорд!  Има определено интерес към продукцията и историята.  

Тази вечер отново ще има повторение в праймтайма по канал D. Но политическата обстановка не стихва и бунта към Ердоган и подкрепата към Имамоглу и незаконният арест. Хората искат спокоен и свободен живот без да им се налага цензура и страх да имат и работа.   Има спадове на всички дизита с рейтингите и на  хората не им е много до това сега. Празнуват си и Рамазана.  

Ешреф какво й подарява шал ли е друго  ли е ? Той може да си позволи много повече засега не иска ,а й не я познава толкова добре.  Но е благодарен че му е спасила живота.  Мисля си че малката сестричка с удоволствие ще се възползва от красивият и богат шеф. Вятър я вее и е непокорна. Нисан издържа семейството.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 16:09 от femmi2

# 215
Още снимки от епизод 2 на "EŞREF RÜYA":

# 216
Чийдем няма намерение да пусне Нисан!

# 217
Цитат
Eşref Rüya

Всяка тайна се пази срещу определена цена.

#EşrefRüya Остава 1 ден до новия епизод!

Ще се видим утре вечер в 20:00 #KanalD.

Цитат
DiziWorld
#UzakŞehir Най-коментираният dizi в световен мащаб с 185K 🥇 през предходната седмица, 17 - 23 март 2025 г.  

# 218

Не било шал , а рокля.  "Той ли е този, който купува и подарява рокля на Нисан по време на вечерята им"?

Най вероятно наистина и подарява рокля и я кани на вечеря за благодарност. Ако се окаже рокля има вкус цветът е нежен и изчистен и е нацелил размера. Предполагам  е наредил на някой от екипа си да избере подаръка. Gift Heart И се почва с  флиртуването и ще си търси поводи да я вижда дори да знае че няма да му е лесно с тези непознати чувства и вълнение, които изпитва. " Ти си вдъхновяваща жена". Вече минават на ти. Само Ешреф е достатъчно без господине.

Лице в лице с любовта! 💞 Аааах , тези погледи и очииии😻😻 🤎🤎🤎🔥Миналото се завръща да превземе бъдещето. Нека играта и интригите  да започнат сегаааа...

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 19:19 от femmi2

# 219
Първи кадри от Eşref Rüya Епизод 2

Феми, аз не можах да разбера какво точно подарява Ешреф на Нисан и затова се въздържам от коментар.
Но е видно, че вълнението на Ешреф се засилва при всяка нова среща с Нисан. Интересува се от нея, обаче продължава да се съпротивлява на чувствата си. Не може да си представи, че друга жена освен Руя може да го заинтригува така и да преобърне живота му.

# 220
И аз не съм сигурна какво й подарява ,но цитирах предположение от Туитър.
След като започнахме с подаръците и да си търсим поводи за срещи е ясна работата.  Не може да повярва и приеме, че друга жена го е развълнувала и мисли за нея освен Рюя ,но ще дойде момент в който ще се предаде. Нисан също. Тази игра на шпионин и влюбване е чок опасна повече от всичко.
Тя знае добре какво се случва с предателите и е още по притеснена. Но ще опознае сърцето на самотният и най влиятелен и богат турски мафиот. То е добро и състрадателно още повече, че е сираче. ❤️‍🩹 Липсвало му е грижа , ласки и любов. Тримата приятели от затвора са семейството му и така се поддържа жив заедно с Организацията от Якуп баба.
Там има създадени правила на масата, които трябва да се спазват.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 22:19 от femmi2

# 221
Слаба реклама от продукцията 😒

# 222
Слаба реклама от продукцията 😒

Защо джанъм така мислиш? Непрекъснато ни подсказват с нещо и рекламират особено в официалните страници на сериала. Преди началото  им изгубих бройките на статиите и още продължават да пишат.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 23:02 от femmi2

# 223
Диди, аз също не мисля, че рекламата е слаба.
Дори за епизод 1 се престараха и много неща ни разкриха предварително.
А статии непрекъснато се пишат.
Попаднах на това:

Историята на Сирака Йомер разплака цяла Турция! „Никой никога не ме е прегръщал така“

25 март 2025 г. 11:16
Много коментираният сериал на Kanal D, Eşref Rüya, разплака публиката с първия си епизод. Ешреф, член на могъща престъпна организация, известна като „Сираците“ в Истанбул, се закле, че ще помага на сираците с цялата си сила през целия си живот. В първия епизод на сериала Ешреф показа незабравима близост с Йомер, който няма родители. Сцените, в които Ешреф купува терена с изкуствена трева на  Йомер, който не може да играе футбол, защото няма пари, разплакаха цяла Турция.

„НИКОЙ НИКОГА НЕ МЕ Е ПРЕГРЪЩАЛ ТАКА“
Eşref, който има дълбок емоционален свят, скрит под здравата му външност, дълбоко впечатли публиката със своята астротурф сцена.

Ешреф отиде да намери Йомер по инструкции на Якуп Баба и се превърна в надежда за живота на Йомер, докато той тъжно гледаше връстниците си на футболното игрище.

Ешреф говори със собственика на футболното игрище и го купи за малкото момче. Ешреф каза: „Отсега нататък майка, баща, брат, сестра, всичко сме за теб“

Публиката избухна в сълзи по време на сцените, в които Йомер, който не можеше да повярва на това, което чу, прегърна Ешреф и каза: „Това е първият път, когато прегръщам някого в живота си. Никой не ме е прегръщал така досега.“

# 224
Сериала на Сюмейе ще е с премиера на 4 - ти април в Петък по Атв. Много успех и късмет желая на екипа и на Сю. Развива се ,работи ,готина и талантлива е и жизнерадостна и социална. "Гаддар" и Чаатай и дадоха шанс и трамплин. Без да навлизам в някой подробности и детайли, като екранна двойка си ги харесах двамата имаше лудост енергия , химия. Имаше и писания и слухове за тях двамата в реала.
Щях да се радвам повече, ако се беше запалила искрата между тях. Имат и общ мениджър и агенция.

Хубава и емоционална статия.
Как да не се разплаче човек още повече, че и двамата го пресъздават толкова истински и естествено.  Cold Sweat големи таланти и школовка  имат комшиите. Много добре са подбрани младежите в сериала.

Достигнахме 10 млн. гледания в ютуб на ЕП. 1 Голямо постижение и рекорд. Остава да дръпнем и с рейтинга и всичко ще е точнУ.  

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 01:16 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт