Отговори
# 195
Инфо от ''Градинката на колежката''

Цитат
Излезе информация, че за международното разпространение на сериала ще се погрижи Inter Mеdya https://intermedya.tv/. Статията е от англоезичното издание за сериали Episode https://episodedergi.com/en/inter-medya-to-distribute-timsbs-eshref-ruy
Ето я и цялата статия:

Inter Medya ще разпространява новата драма на TIMS&B Productions „Eshref Ruya“ по целия свят

24 март 2025 г.
TIMS&B Productions и Inter Medya обединиха усилията си за международното разпространение на дългоочаквания сериал Eshref Ruya. Със своя мощен разказ, изключителен актьорски състав и високо качество на продукцията, Eshref Ruya е готов да се превърне в следващия голям успех в турската драма, завладявайки сърцата на публиката по целия свят.

Продуциран от TIMS&B Productions и глобално разпространен от Inter Medya, Eshref Ruya направи премиера на 19 март по Kanal D в Турция. Въпреки че стартира в една вечер, белязана от натоварен национален дневен ред и силна конкуренция, сериалът постигна успешни рейтинги, сигнализирайки за обещаващо начало и значителен зрителски интерес.
Сериалът може да се похвали със звезден актьорски състав, включително Çağatay Ulusoy, Demet Özdemir, Necip Memili, Büşra Develi, Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin и Görkem Sevindik, с участието и на Macit Koper. Режисиран от всепризнатия режисьор Улуч Байрактар, със сценарий, написан от Етем Йозишък и Локман Марал, сериалът предизвика голямо очакване сред ентусиастите на турската драма по целия свят преди официалната си премиера.

Скрит текст:
Сериалът проследява Ешреф (Чаатай Улусой), безстрашен и могъщ мъж, който на пръв поглед има всичко, с изключение на единственото нещо, което наистина има значение: любовта. Преследван от минало, от което не може да избяга, той е въвлечен във вихрушка от емоции, когато среща Нисан (Демет Йоздемир), талантлив млад музикант, който събужда нещо в него, което е смятал за отдавна изгубено. Израснал като сирак, Ешреф изгражда живота си в сенките, управлявайки опасен свят. Но въпреки силата му, най-голямата му слабост винаги е била любовта, която е държал от години. Когато Нисан неочаквано навлиза в живота му, тя започва да лекува раните, които той никога не е предполагал, че могат да бъдат излекувани. Тяхната любовна история се разгръща в интензивно, неочаквано пътешествие, което обещава да докосне сърцата и да върне романтиката, за която публиката копнее.

Надграждайки наследство от глобални хитове като Bitter Lands, Valley of Hearts, Deception, The Trusted и други, TIMS&B Productions продължава стратегическото си партньорство с Inter Medya този път, за да изведе Eshref Ruya на международната сцена.

Тимур Савджъ, президент на TIMS&B Productions, коментира: "Ние сме развълнувани да стартираме Eshref Ruya, поредица, която олицетворява нашия ангажимент да създаваме истории, които вълнуват и вдъхновяват. За нейното пътуване до глобалната публика сме щастливи да си партнираме отново с Inter Medya. Нашето дългогодишно сътрудничество е стълб на нашия международен успех, изградено върху години на доверие и споделена страст към разказването на истории. Заедно донесохме някои от най-емблематичните драми на Турция на света и с Ешреф Руя вярваме, че отново сме готови да разширим границите на това, което турската телевизия може да постигне.“

Бурак Сагиашар, съосновател и главен изпълнителен директор на TIMS&B Productions, добави: "Да видиш как Ешреф Руя оживява е тръпка, проект, който изследва суровите, неизказани пластове любов и лоялност на фона на неумолими залози. Този проект обединява изключителен екип от таланти, от нашия изключителен актьорски състав до творческия гений на нашия режисьор и нашите сценаристи. Вложихме нашата страст във всеки детайл и с подкрепата на Inter Medya сме развълнувани да споделим тази визия със зрителите по целия свят.”

"Ние сме развълнувани да си сътрудничим отново с TIMS&B Productions, за да постигнем още един глобален успех. С изключителния си разказ на истории и изключителен талант както пред, така и зад камерата, ESHREF RUYA е настроен да остави трайно въздействие върху международната публика и да засили допълнително присъствието на турската драма на световния пазар." каза Кан Окан, основател и главен изпълнителен директор на Inter Medya.

# 196
Благодаря че я сложихте, като текст. hibiscus:

За ЕП 1 да довърша някои неща и мисли по "Ешреф Рюя" ,които започнах назад в темата.

Много ми хареса интрото как започва и какви кадри от сериала са избрали. Музиката е великолепна.  Как са изписали имената на актьорите с цветовете и инициалите на сериала. Разбира се като главни първи са Чаатай и Демет и след това останалите. Ретро автомобила на Ешреф е на преден план още от детството му.

Когато разказвача и гласът  зад кадър разказва за Ешреф се чуват полицейски сирени. Оставам с впечатление, че той се е съпротивлявал и стрелял по нападателите. Дали наистина е било капан и той го е знаел или е било изненадващо и това ли е наистина финална сцена или ни пързалят??!  

Като се гледа с превод се разбира че Рюя е измислено име от Ешреф , защото той не знае истинското й име гледа я отдалеч и мечтае ,вълнува се и копнее за нея и тъкмо да и признае чувства и се случва това с насилника и Ешреф я спасява. Тогава за първи път посяга на човек и това го белязва.

Гласът зад кадър е красив и спокоен и ми харесва има интонация и омайва, като в приказките. Може да е всеки от близкото обкръжение на Ешреф, дори и сирачето Йомер. Не мисля че е Чачовият глас бихме го разпознали ,но може да е обработен да е по загадъчно и да разсъждаваме.

За комисарката и приятелите на Ешреф  вече писах и няма да се повтарям и за бенката на Нисан също.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 19:55 от femmi2

# 197
Нисан:Има нещо което трябва да ви кажа.
Ешреф:Слушам!
- Простреляли са те...
Ешреф:Кога ще се откажеш?
- От кое?
Ешреф:От това да ме преследваш? Ако си се влюбила в грешен човек то това не е по моя вина.
+ Защо си толкова потаен? Намери ли своята Рюя? Надявам се да я намериш някога.
Нисан:Приех работата както ми каза.Сега какво ще правя?
Ешреф:Ако не беше ти щях да съм мъртъв.
Нисан:Нашия живот е просто това г-н Ешреф.
Ешреф:Ешреф е достатъчно.
+ Мисията ти е това ще накараш Ешреф да се влюби в теб.
Ешреф:Думите на песента привлякоха вниманието ми
Нисан:Кое най-много ти хареса?
Ешреф:Всъщност търсих само сънят.Всъщност има нещо което искам да ти кажа.
Нисан:Слушам.
Ешреф:Ти си жена която вдъхновява.

# 198
Много ми хареса интрото как започва. Музиката е великолепна.  Как са изписали имената на актьорите с цветовете и инициалите на сериала.  Разбира се като главни първи са Чаатай и Демет. Ретро автомобила на Ешреф е на преден план още от детството му.

Скрит текст:
Когато разказвача и гласът  зад кадър разказва за Ешреф се чуват  полицейски сирени. Оставам с впечатление, че той се е съпротивлявал и стрелял по нападателите. Дали наистина е било капан и той го е знаел или е било изненадващо и това ли е наистина финална сцена или ни пързалят?

Като се гледа с превод се разбира че Рюя е измислено име от Ешреф , защото той не знае истинското и име гледа я отдалеч и мечтае за нея и тъкмо да и признае чувства и се случва това с насилника и Ешреф я спасява. Тогава за първи път посяга на човек и това го белязва.

Гласът зад кадър е красив и спокоен и ми харесва има интонация и омайва като в приказките. Може да е всеки от близкото обкръжение на Ешреф, дори и сирачето Йомер.
И мене ме впечатли интрото. В синхрон с музиката приковава погледа към екрана и предвещава нещо интересно и впечатляващо.
Като цяло епизодът беше много добре структуриран с плавен преход от минало в настояще. Представянето на героите също ми допадна. Акцентът върху определени черти от характера на всеки един от приятелите на Ешреф, ги прави разпознаваеми и  колоритни.
Различни характери, но обединени от една цел - Организацията и отношението им към сираците.
Клетва за вярност и затворническа килия насред пищното имение. Това доста ме озадачи в началото, но определено е интересен похват за поддържане на напрежението и за още по-тясно сближаване на обитателите на килията. Нищо не трябва да бъде забравено, а клетвата не може да се наруши. Защото предателите са обречени на скоропостижна смърт.
Тепърва ще се сблъскваме с правилата и живота в Организацията. Сценаристите само намекнаха за строгия ред и порядки. Интересно ще бъде...
Очертават се няколко сюжетни линии, които вярвам, че ще бъдат разгърнати в следващите епизоди.
Нямаше нищо излишно и отегчително в епизода. Много добра работа на режисьора и оператори. Силен актьорски състав и впечатляващо представяне още от епизод 1.
Всеки един от героите носи своята тайна и белезите от миналото. За момента почти всичко остава скрито за нас и това буди любопитството ни и вълнението се засилва.
За комисар Чигдем трябва да отделим специално място. Интересен образ, изтъкан от противоречия и загадки.
Но спирам дотук, че Диди ни изненада със следващия фраг.
Да обърнем внимание на него...

# 199
Дидкооо , Тенкю за превода Kissing Heart

Още по опасно и завладяващо е.
Ешреф вече е влюбен ,няма защо комисарката да кара Нисан да го прави. Само как я гледа и какви думи използва.  Обича да слуша как пее.  Прав е Биг бос тука "ако си се влюбила в грешният мъж аз нямам вина" .  Сърцето не пита дори и при комисар Чийдем.  Но е отмъстителна типично за ревностна и опасна жена.

# 200
Eşref Rüya

Епизод 2 Трейлър 2 

„Ще накараш Ешреф да се влюби в теб!“

Нисан: Има нещо, което трябва да ви кажа.
Ешреф: Слушам!
Чийдем: Простреляли са те...
Ешреф: Кога ще се откажеш?
Чийдем: От кое?
Ешреф: От това да ме преследваш? Ако си се влюбила в грешен човек то това не е по моя вина.
Чийдем: Защо си толкова потаен? Намери ли своята Рюя? Надявам се да я намериш някога.

Нисан: Приех работата както ми каза. Сега какво ще правя?
Ешреф: Ако не беше ти, щях да съм мъртъв.
Нисан: Нашият живот е просто това, г-н Ешреф.
Ешреф: Ешреф е достатъчно.
Чийдем: Мисията ти е това - ще накараш Ешреф да се влюби в теб.

Ешреф: Думите на песента привлякоха вниманието ми.
Нисан: Кое най-много ти хареса?
Ешреф: Всъщност търсих само сънят. Всъщност има нещо, което искам да ти кажа.
Нисан: Слушам.
Ешреф: Ти си жена, която вдъхновява.

Диди, благодаря за превода!
Ехаа, започва се...
Чийдем е влюбена в Ешреф. Той знае това, но не е отговорил на чувствата ѝ.
На какво е способна отхвърлената комисарка?!
Ще мъсти, ще наказва, ще напада в гръб. И за съжаление машата в нейните ръце ще бъде нищо неподозиращата Нисан.

# 201
Охоо... С гифчета и текст е друго нещо.  Благодаря страхотни са и гифките и нашите вдъхновяващи , завладяващо талантливи и химични  Чаатай и Демет - Ешреф и Нисан. Огън двойка са и така  се допълват и стоят страхотно един до друг.  ❤️‍🔥❤️‍🔥 Ейваллах на екипа зад и пред камера. Професионално си вършат работата.

Ами то си беше ясно и от начало заподозряхме че това не е само работа да го тикне в затвора и има личен мотив затова.  Ешреф знае това все пак Чийдем е била внедрена в организацията, но са я разкрили и тогава се е влюбила в грешният опасно красив лидер на мафията. Сега ще иска да мъсти, защото я е отблъснал и ще го удари по слабото място. Нито той ,нито Нисан подозират това засега. Тя не е пресметнала, че неговата жадувана мечта и блян също ще усети привличане и трепети и ще си спомни Ешреф, който я е спасил в миналото. Просто трябва време затова.  Няма да протакат много. Възела се оплита и заплита и ще е чок драматично и емоционално и опасно горещо в стил екшъъън.  💥  Враговете също не спят и нападат. Краят на началният епизод завърши с престрелка.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 23:16 от femmi2

# 202
Ешреф и Нисан не си губят времето🙃

- Гласът е красив, нали?
- Да, красив.
- Предложих й работа при нас.
- Добре си го обмислила, това беше правилното решение.

- Ако те притесняват, обади се.
- Няма нужда, мога да се справя.
- Тези хора са опасни.
- Ти им счупи носовете.
- Можем да се справим. Как се казваш
- Нисан!
- Ешреф, радвам се да се запознаем.

# 203
# 204
Цитат
Кралят снощи🖤👑#ÇağatayUlusoy

#EşrefRüya #DemetÖzdemir #Eşsan 

# 205
# 206
# 207

Добро утро!

# 208
Добро утро и честито Благовещение ! Hands Pray

Снимки от Еп. 2

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 10:47 от femmi2

# 209
Здравейте, дами!

Благ ден, блага вест, сбъдване ...
Нека всеки дом да бъде благословен с утрото на този ден!
Нека има благи вести, здраве и добри дела.
Честито Благовещение!

Цитат
🔥 Според мониторинга на социалните мрежи Mevcut Bilgi, сериалът "Мечтата на Ешреф" е най-обсъжданият миналата седмица. Чаатай Улусой и Демет Йоздемир оглавиха дискусионните рейтинги, както поотделно в категориите "актьор" и "актриса", така и като двойка в сериала.
В YouTube броят на зрителите вече надхвърли 9 милиона.  

Цитат
 🎬| @/elmirsoy чрез Instagram Story

Зад кулисите на Eşref Rüya

"Красотата не идва от лицето на човека, а от светлината, която се излъчва от сърцето му."
Халил Джубран

Цветен, усмихнат и позитивен празничен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт