Отговори
# 690

- Дойдох да отнема живота ти, Ешреф.
- Добре дошли. Седнете, г-не
- Не, няма да остана.
- Казах ти да седнеш. В противен случай не нося отговорност за последствията.
- Какво може да се случи?
- Телефонът ви скоро ще звънне.
- Аллах, Аллах, а кой ще се обади?
- Днес загубихте много. Ще ви кажат лоши новини.

(Те съсипаха доставките му)

Нусрет ага много бързо клекна
Пипи, Нусрет ага клекна. С него се справи Ешреф, но Нисан отново забърка кашата. Нея явно никой не може да обуздае.

# 691
Нусрет ага много бързо клекна

Мдааа... клекна нерде ще иди:joy:

Тоя епизод кога ще свърши?Rolling Eyes вече сме полунощ. Много дълъг е.

# 692
Чийдем много се надценява, сама ли ще се бори с клана? Аха сети се да поиска помощ

# 693
Нисан отново ще се пробва да убие Ешреф.
Той я накара да го прободе с ножа, а Комисарката откачи от напрежение.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 23:26 от Emiliya

# 694
# 695
Айдееее среща в парка с люлките.Ще го намушка с ножа и злата шлиферка гледа и следи Нисан какво ще направи.   
Чийдем гледа скрита само да не издъни плана. Ешреф казва аз съм готов намушкай ме давай  и посочва, къде да го намушка така че да няма много последствия така го тълкувам. Той ще оцелее и оживее е ясно. На комисарката все едно и изтръгнаха сърцето, като видя че го намушкват и ще умре.  Онази доволно се усмихва.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 00:46 от femmi2

# 696
Ама тя Нисан баш си го намушка. Каква уговорка? Head Band

# 697

- Направи каквото тя казва.
- Какво казваш?
- Забий ножа, където соча, спаси сестра си. Заради сестра ти трябва да направиш това. нека! Ето, за първи път. Nissan! Нека.

Брат Ашреф мислеше, че е забравил болката, през която е преминал.
Той погледна в очите на Нисан и можеше да се закълне, че е Рюя. Така и беше.

# 698

- Направи каквото тя казва.
- Какво казваш?
- Забий ножа, където соча, спаси сестра си. Заради сестра ти трябва да направиш това. нека! Ето, за първи път. Nissan! Нека.

Брат Ашреф мислеше, че е забравил болката, през която е преминал.
Той погледна в очите на Нисан и можеше да се закълне, че е Рюя. Така и беше.

Ей сега вече ще е сигурен че откри неговата мечта Рюя. Очите не лъжат Никога!

Изглежда като истинско, но не е. Не знам как са го измислили и направили. Ще разберем в ЕП 5 или пък наистина го намушка с ножа Flushed Не е такъв човек ,но  вренето й изтича и е отчаяна и изтощена. Сестра й е нейното семейство и ако я загуби ще се обвинява и няма да може да живее с тази болка. Ешреф и дава смелост и казва да го направи заради Афра. Посочва й мястото , където да го намушка така че да оцелее и няма сериозни последствия.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 01:12 от femmi2

# 699
Отново бяхме свидетели на страхотен епизод - много действие, обрати, желание за мъст и... сериозно влюбване.
Аз съм доволна, нямам забележки.
Епизодът през цялото време ме държа в напрежение.
Момичета, благодаря ви за приятната компания. Сега ще почакаме и фрага да пуснат, та белким открехнат завесата малко, че до следващата сряда ще гадаем как е Ешреф.

# 700
Благодаря и аз за компанията тая вечер. Епизода беше върховен. Без забележки. ПЕРФЕКТЕН! 👏👏🔥🔥🔥💥👌👌

# 701
Малко снимки докато пуснат фрага:

# 702
И аз благодаря за компанията, беше ми приятно! Hug  Инфарктен епизод! То, че Ешреф ще оцелее ясно, ама Нисан тотално ще се влюби.  Ако му признае и за Чийдем ще е супер, ама надали. Или и там ще направят постановка ? Ама няма скоро да разберем. Лека вечер!

# 703
# 704
Фрагмант за следващия епизод няма да има тая вечер. Не са готови или така са решили да засилят още повече желанието и любопитството.  Ще сме търпеливи. Етем е във вихъра си.
Ша трябва да му гледам някоя продукция извън Чаатай и Демет.

🫦🫦🔥🔥💥🤯🤯🤯😱😱😱🤯🤯

💔❤️‍🩹❤️‍🩹💘💘💘🥹🥹🥺🥺🥺😳

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 02:09 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт