🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 717
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 105
Какво ви пречи това ,че не работи?Grinning

# 106
Сторито на Даниела е с филтър.

# 107
То филтъра не е ли да прави хората по -хубави💀. Това повече е като анти-филтър май…
Сторито на Даниела е с филтър.

# 108
Ама като почнат всички да повтарят по подкасти и сторита, че някой е в мъжката си или в женската си енергия, досущ като стадо овце са всичките. Толкова нелепо звучи цялото това нещо, някаква псевдопсихология...

# 109
По принцип съм на мнение, че всеки се излага според възможностите си, НО да налагаш поведението на Даниела в национален ефир, в прайм тайм и да се чудиш после защо има момичета като Йоана не ми е ок. Това, че не работи, че са й нужни 50-60к незнайно за какво, но надали за благотворителност и "принципите" й трябваше да бъде орязано, не е това примерът. Не е!

Какво ви пречи това ,че не работи?Grinning

# 110
Никой не очаква предаването да възпитава, то и крясъците в "Хелс китчън" са далеч от нормално общуване ,но това е шоу.

# 111
Аз като една изявена манивела вече съм заела позиция и си чакам с нетърпение седмицата на целувките.😘😘😘
 Вие продължавайте да спорите и да се ядосвате за хора,които не са фактор в живота ви.😉
 Дано маг - психо Маги вече са я пратили в къщи- миналата седмица ни я спестиха.
 Ето я рекламата с трите рози

# 112
Аз не разбирам защо по принцип "шоу" се свързва с позволение за всичко, което иначе би било порицано. Като е шоу, дай да се омажем в простотия и да я прокламираме широко, така ли?! Знаш ли колко тъпунгери има, за които това е модел за подражание...

# 113
Мен лично не ме вълнува колко харчи Даниела или и дава мъжа до нея ,нейна работа си е.
Елвира казахте ,че била много работлива.ами не я прави симпатична това в моите очи.

# 114
Това не е ли Бранимира с певицата Десислава и Мирела Илиева? Ми, хубаво момиче е, симпатично. Според форума обаче всички са грозни 😀

# 115
Мен лично не ме вълнува колко харчи Даниела или и дава мъжа до нея ,нейна работа си е.
Елвира казахте ,че била много работлива.ами не я прави симпатична това в моите очи.

Много еретично мнение SmileSmileSmileSmile

Ако не показват откачалници по ТВ, къде другаде да ги видим?

# 116
Кой тук каза, че го вълнува колко харчи Даниела? Да харчи колкото успее да изкопчи от някой глупак, все ми е тая. Въпросът е защо това се тиражира и на него се акцентира?! Нямаше какво друго да монтират, та точно тарифата ѝ и безочливият ѝ коментар, че няма намерение да работи, а да краси пространството... Да де, ама и това няма как да стане, защото тя плаши, не краси... обаче пак се акцентира и на това - вижте я хубавицата, фаворитка на най-богатия ерген... По земята не стъпва от гордост!

# 117
  • САЩ
Аз не разбирам защо по принцип "шоу" се свързва с позволение за всичко, което иначе би било порицано. Като е шоу, дай да се омажем в простотия и да я прокламираме широко, така ли?! Знаш ли колко тъпунгери има, за които това е модел за подражание...

Думата "шоу" на български е придобила значението на "клоунада", но на английски просто значи "предаване на живо".
Има новини, игрални филми, документални филми, сериали, и ШОУТА. Show се превежда "показвам". Разбираемо е в едно шоу да се търси за показване на нещо интересно, необичайно, пикантно от ежедневието, а не да гледаме как хората вървят по улицата или пазаруват в супермаркета.
Шоу е всяко нещо, което става на живо, записано е в живота, може да има новинарско шоу, политическо шоу, шоу-програми за забавление, комедийно шоу, състезателно шоу, и т.н. И думата "шоу" няма нито ироничен, нито присмехулен подтекст!
Това,което ние гледаме в момента, на английски е "reality show".

# 118
От промото на епизода, Виктор най-после (с)е (е)решил да целува жените по бузите на лицата им Open Mouth

# 119
А,не! Това е за загрявка.  После ще се раздаде на макс. 😂😂😂 И той и Марто ще имат "страстни"целувки. Данчето два пъти отказвала брак - да не съм чула ,че била Квазимодо.  Или пък е с добра душа...🤔😂

Общи условия

Активация на акаунт