🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 955
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 560
За мен Ивет има най-хубавото тяло от всичко там.
Поне от това което  съм видял е перфектна.
Напълно подкрепям.

Едно непопулярно мнение в темата - Ива в лице ми харесва най-много, не знам дали си е поправяла нещо. Просто тези отворени светлозелени очи веднага ме грабват. Изключително много губи обаче с неадекватното си поведение, а в тяло има много да стяга. Разбирам, че има две деца, но все пак.

Ива няма деца, Силвия има.

# 1 561
Но изгониха Елвира, затова, че си позволи да "излъже", че се Виктор се познава с Бранимира отпреди.. и че Марто се познава с Мартина отпреди?
Не баш. Изгониха я задето каза, че Виктор+Бранка и Мартин+Мартина са двойки навън. И имала статия да го докаже (няма такава статия). Друг е въпросът дали това наистина е тръгнало от Елвира или някоя друга.

# 1 562
  • София
Силвия има две деца.

Клаудия има страхотно д*, според мен.

# 1 563
Ива е много нежна, мисля, че нослето е пипала, но не съм сигурна.
Клаудия или беше с неподходящ тоалет, или има много плътни крака.

# 1 564
Ива има очеизвадно помпани устни.

# 1 565
Объркала съм се за Ива, но критиката към фигурата ѝ остава. Иначе в лице има много нежни и меки черти.

# 1 566
Не го мислите дупето на Даниела. След някоя и друга година, като се хване с чичо си Ваньо, ще почне и тя да прави клекове.🤭

Даниела категорично няма вид на фитнес маниак. Създава повече впечатление, че ѝ допадат по-леко напрягащи активности, а за състоянието на кожата си се доверява на козметични процедури и масажи. Фееричните роклета пък хич не ми се връзват да се стреми да има т.нар. booty извивки. Тя подчертава съвсем други неща по себе си и дрехите ѝ са подбрани според целта.

Не изрязаните бански правят Ивет да олеква в очите на другите, а отчаяното ѝ поведение мъж да я забележи на всяка цена. Някой го каза по-нагоре в коментарите - има едно от най-хубавите тела там, но сякаш е незабележима. Защо?.

# 1 567
Аз съм възмутена, че ги държат гладни. Снощи/ или предната вечер/ Косара каза, че от една седмица чакат това шоколадовото. Явно затова Ферай постоянно яде, докато има. Сигурно затова са толкова вяли.
Храна имат бол - всички отпаднали казват, че е била хубава и разнообразна. За разлика от миналите сезони, в които ядаха пиле с ориз 3 пъти на ден.

# 1 568
Не го мислите дупето на Даниела. След някоя и друга година, като се хване с чичо си Ваньо, ще почне и тя да прави клекове.🤭

Даниела категорично няма вид на фитнес маниак. Създава повече впечатление, че ѝ допадат по-леко напрягащи активности, а за състоянието на кожата си се доверява на козметични процедури и масажи. Фееричните роклета пък хич не ми се връзват да се стреми да има т.нар. booty извивки. Тя подчертава съвсем други неща по себе си и дрехите ѝ са подбрани според целта.

Не изрязаните бански правят Ивет да олеква в очите на другите, а отчаяното ѝ поведение мъж да я забележи на всяка цена. Някой го каза по-нагоре в коментарите - има едно от най-хубавите тела там, но сякаш е незабележима. Защо?.
Ивет няма заряд и харизма = 0 сексапил. А тонът на гласа й е фалшив. Играе роля. То всички там се преструват, но тя просто е в друго измерение.
И аз мисля, че Даниела грам не е спортна натура не съдейки от физиката й, а цялостно от типа, който е. Хубаво е все пак човек да си намери някакъв подхождащ на темперамента му спорт. Само с диета не става.

Критиките за фигурата на Ива не ги разбирам. Някои неща са прекалена и типична женска дребнавост.

# 1 569
Туджаров каза, че просто не във всички магазини има шоколад, само в големите.

# 1 570
Голяма драма с това, че няма шоколад. Изумяват ме честно.
Нали има алкохол на корем какво се вайкат Grinning- това го пиша с ирония, да не си помислите друго Grinning

# 1 571
Като няма шоколад, да ядат сладолед Grinning Нуй бол. Голямата драма.

На Даниела не ѝ тичат тези роклета от “Малка къща в прерията”. Придават обем в бюста, бедрата и дупето, от какъвто тя няма нужда, и я правят тромава и тежка. А отвън стърчат едни тънички ръце и крачета.

Да се ориентира към по-прибрани силуети, падащи като драперии платове, такива неща. Да подчертае сочно извивките, без да се разширява. И да разкара тези принтове на цветлета като пердетата на баба ми.

# 1 572
Виждали сме, че имат много плодове, сладоледи… Не е като да са останали без сладко.

# 1 573
  • Някъде там
Някой пита за тоалети на Косара-лайкнала съм тази страница и от самото начало се хвалят, че е с техни рокли denicaboutique com
Това май е тя ?

Явно им е рекламно лице.

# 1 574
Адриана ми е с вайба на лелка, изглежда доста по-възрастна от реалните си години. Никак не ги виждам с новия и ме изненада, че той избра точно нея. Мисля, обаче че Васил ще се пренасочи, не ги виждам заедно.
Точно така я виждам и аз.
Скрит текст:
Клаудия изглежда странно в тази рокля, тук краката ѝ ми направиха впечатление и чехлите и съсипват вида допълнително. Затова пък Любомира извади краче
Скрит текст:
И да, на Любомира проблемът на деколтето и е в сутиена. В този и вид никой нямаше да намери проблем. И не говорим какво може и не може, а само за естетика.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт