🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 280
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 590
Несериозно е да сравняваме почти 40-годишна средностатистическа жена, родила и може би кърмила две деца, с 21-годишната Бранимира и другите 20+. И разни професионални тупалки като Мартина и Даниела или моделки таткови глезанки като Косара. Сравняваме ябълки с портокали.

Все пак не гледаме Мис Фитнес 2025.

# 1 591
  • България
Аз не виждам драма в това, че нямат шоколад. 1) Нали са на диета и режим постояно..
2) Все пак се водят на работа, а не на курорт. Трябва малко да получат "reality check" с това как бяха жените в предишните сезони. Сега им готвят, оставят ги 6 часа да се наспят, по цял ден не правят нищо щом не са на среща, а предишните се биеха в спортни игри.
3) Шоколадът не е основна потребност като съня, храната, водата и покривът над главата.

Бранимира е просто малка лигла и се чуди как да отреже Виктор. Прекалено са й угаждали вкъщи и го пренася и в живота навън.

Тази година жените са все слаби, една не можеш да я наречеш закръглена даже. Косара е пропорционална спрямо ръста си и даденостите си.
Адриана би минала и за 25-годишна, аз не виждам нищо лелинско с нея. Лелките са Силвия, Диана, Даниела, Мартина.
Ивет е от красивите там.

# 1 592
Не са най-стегнати, но имат нормално телосложение. Гледат кантара, но не си дават много зор, стига положението да е в рамки. Повечето жени сме така.

На мен пък ми е интересно коя е най-високата. Роси пише, че е 178 см, което си е висока жена. А ми се струва, че има и по-високи от нея - например Диана. Но не мога да намеря кадър, в който всички стоят на равна повърхност.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 16:12 от Lilly_85

# 1 593
Мисля, че Росица е най-висока или като най-дългокрака и оттам заблудата ми за нейния ръст.

# 1 594
Всички очи гледат различно. Аз като изцяло хубави виждам само Косара и Мартина. На Ивет и на Любомира не ми харесва лицето, тялото - да. От мъжете - на Виктор телото с чул на главата. Мартин - не, Васил - да.

# 1 595
Кофти време, не гонят ергенки, няма ток:

# 1 596
  • България
Аз в лицето харесвам Ивет, Адрияна, Клаудия, Роси донякъде.
Най-анти на вид са ми Мартина, Бранимира, Даниела, Любомира, Силвия.
Интересни черти имат Косара и Синтия.
Ива има нещо дразнещо в излъчването и ми седи пластмасова.

Най-хубава фигура има Росица, не случайно е и професионален модел.

Васил и Мартин не ми харесват на вид, Виктор е най-хубав и в лице, и в тяло от шестимата ергени.

# 1 597
Кофти време, не гонят ергенки, няма ток:

Скрит текст:
Този прилича на Туджаров след 15 години Joy

# 1 598
Росица е професионален модел? Къде? Не виждам снимки от фотосесии в Инстаграма ѝ.

# 1 599
  • София
Като комбинация лице-тяло май само Ивет ми допада. Другите все нещо им има. Или лицата като питки, или в телцата са тежички.
Най-неприятни са ми Любомира, Даниела, Диана, Силвия, Мартина, Ива. В този ред.

За бричовете - раждали жени, над 30, не могат да се сравняват с росните цветчета на 20-23. Всичко оказва влияние - ражданията, кърменето, безсънните нощи, има си повяхване с годините. Никой не е вечно млад и красив. При Силвия, Диана и Ива най-много личи, че не са първа младост. Като цяло и на трите не им е мястото там.

Любомира пък нито е раждала, нито е престаряла, но ето, че е повяхнала. Направо още недоумявам как Виктор реши точно тази стафида да целуне и да се увлече, толкова по-готини девойки има там. Глупави са мъжете, само чакат да им пуснат, няма значение коя. Те го вкарват в Ергена, да избира от над 10 жени, той се заби с най-невзрачната и неприятната.

# 1 600
Дали им дават да ядат Нюи, или е само за реклама и когато се натъртва, тогава Косара им раздава?

# 1 601
Горките, останали без шоколад, ама лапат сладолед Нуи по цял ден.

# 1 602
Не срещнах коментари на коментара на Айгюл, че Марто не харесва пътуването, защото досега все с тъпи жени е пътувал. Нещо подобно. Много е злобна и много хапе, но това ми беше ту мач.

# 1 603
  • София
Горките, останали без шоколад, ама лапат сладолед Нуи по цял ден.

Чак ми беше странно, че Викторчо купи на Бубка друга марка сладолед, предвид че си имат и акцентират върху него. Някои неща не ги мислят много добре.

Диана не ми харесва как си прави устата, като цяло там нещо ѝ куча и не ми е никак чаровна.

Ана Мария има нещо мръснишко в нея, ама с джуките малко прекалила.

Любомира визуално не ми е грам симпатична, Даниела също. Има къде по-готини мацки от тях.

# 1 604
При Айгюл в определени моменти камерата хваща една много очевадна повяхналост на лицето, почти като при Силвето.
Диана като се захили и ми е страшно неприятна, нещо в устата и формата на челюстта, което много ме отблъсква.
Най-неприятна визуално ми е Брана, особено като се захлупи с бейзболната капа, ужас.

Общи условия

Активация на акаунт