🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 416
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
На коя казвате Айгюл?

Ана-Мария аз я харесвам, различна е, не е глупава и лигава. Има някакъв различен чар.
Харесвах и Клаудия и Синтия, но нещо останаха на заден план и започват да се доближават до храстчета или табуретки. Ще си ходят скоро, струва ми се.

# 1 606

На Айгюл, Даниела.

# 1 607
Не срещнах коментари на коментара на Айгюл, че Марто не харесва пътуването, защото досега все с тъпи жени е пътувал. Нещо подобно. Много е злобна и много хапе, но това ми беше ту мач.

Емануела хареса това Joy

# 1 608
  • ПАЗАРДЖИК
Направо още недоумявам как Виктор реши точно тази стафида да целуне и да се увлече, толкова по-готини девойки има там.
“ …най-изсъхналите стафиди са най-сладки”
Цитат от “Ледена епоха”, не помня кой сезон
бабичката го казва.

# 1 609
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благодаря за линка за роклите на Косара. Снощи много ми хареса синята рокля и я намерих в сайта - 219 лв нещо такова. Ще си я поръчам по натам.

# 1 610
Забележете разликите в мъжките и женските възприятия обаче. Жените харесваме Косари-Мосари, но мъжете в темата единодушно казаха Ивет, Адриана и не помня още коя. Има и един много възторжен глас за Мартина Grinning

Потвърждават изследванията, според които жените харесваме жени с “мъжка” красота, нормално — по-едри и ярки черти, изразена челюст, по-изпити лица, леко хищническо излъчване дори.

А мъжете предпочитат по-малки лица, нежни и дребни черти, по-заоблени и меки кости и челюсти, кръгли лица дори.

С една дума Чарлийз Терон срещу Скарлет Йохансон.

# 1 611
Много ясно защо Мартин избира Даниела, защото търси слава и известност и какво по добро от това да бъде главния герой в книга. Утре ще се тупа в гърдите, че за него книга са писали жени. Разбира се, че е знаел, че Данка си пише книгата вътре и егото му се е поблазнило. Затова така леко й се връзва на глупостите на Данка, играе й по свирката и лази в краката й. Не щот много я харесва, та той направо се гаври с нея, като и казва, колко добре й стояло онова гротеско червило, имала най-хубавото лице.... ма моля ви се, как ще му повярвам, че много я харесва, виждайки бившата му жена, Емануела, Йоана .... Абсурд да я харесва, ама е там за пари и слава и по договор е длъжен да й откликва на "вибрациите". А иначе е ясно, харесва Косара, ама тя не му е по сценарий. Толкова за Данка и Марто, на мен са ми ясни и не могат да ме заблудят. Друга работа обаче е новия. Изглежда ми прекалено нормален и уравновесен, та въпросът е какво по дяволите прави такъв мъж в Ергенът? Защо е там и какво търси? Пари (хонорар), слава, известност? Хубав е, може да има всяка, особено ако е финансово подкрепен. Да става известен, да рекламира бизнес.....? Нищо не ми идва наум, защото и нищо не се знае за него, освен че познавал Алекс от предния сезон.
Ако някой знае нещо за него, моля да сподели!

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 06:58 от albaaa

# 1 612
Ама пък мъжете в Ергена явно са на нашето мнение. Grinning

# 1 613
  • Out of the Mix
Еее Косара голяма пантера тази вечер.

Дам, ама много тъмно червило беше сложила, нещо не й отиваше.

Ивет също страхотна на партито, има може би най-якото тяло и безапелационно най-хубавият бюст. Обаче голяма излагация с тези бански два номера по-малки, оставете нелепата под-цица, ами то половината пубисна кост ѝ се виждаше. Никоя не е толкова разгологъзена като нея, всеки епизод. И ще лапа сламки другата седмица, ужас.

Joy Сори, не се сдържах.
Айде сега, нека плакнем мъжете очи малко, то и от това има нужда. Въпросът е, че тя, с най-хубавото тяло, го прави.

Достатъчно красива е, че да няма нужда от такива евтини кринджове а ла Блага и Теа. Да гледа Косара как се държи на положение и да се учи. Имам чувството, че с мъж на живо не е общувала.

Имам чувството, че здраво й се...няма лошо.

Сладка ми е и Мартинка. Лудичка, но ми се струва добър и топъл човек. Много мило и ведро посрещна и предразположи Васил.

Да, и на мен ми направи това впечатление. Според мен си е тя, такава, не се превзема, затова е и симатична, съчетава сексапил с много други качества, като жена. Също е и много сексуална.

Силвия няма шанс за друго, освен приятелство, дори с Мартин. С другите младежи въобще не говорим, особено в присъствието на Ивет, Косара, Ива и Адриана, а един 25-26 годишен най-естествено да се хване с Брана на 20-21, или Ферайка на 23, нищо че е куха, като лейка.
Нямам нищо против Силвия, негатив няма, но да се насочи към по-възрастни мъже ~45+.
За да искаш и да можеш да имаш поддържан и готин партньор, самият ти трябва да си такъв, какво остава по-млад.

Тялото на Данка кво да го коментирам, в кюпа съм с вас...ама иска 60к издръжка, е са. Joy
Да не си беше обезобразявала фейса, носът отвратителен, зъбите страшни, плашещо бели, по-хубаво от естествен и здрав, поддържан емайл, няма. Да беше инвестирала време и не толкова много ресурси в спорт и да си поддържа кожата и стеганато тялото. Като за толкова претенции, и нераждала, ми зле си е.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 16:04 от Revoker

# 1 614
Репликата беше „имаш много хубаво...лице...“, в смисъл, с пауза преди „лице“. Имаше предвид „дупе“ по принцип (точно в този момент започнаха да ѝ масажират дупето), ама в ефир просто се пошегува. Както и после с онова за джентълменството - дали да се обърне или да си гледа свободно

# 1 615
Аз не разбрах, защо само нейното...лице масажираха, а Мартиновото - не.

# 1 616

Защото беше важно да пресъздадат еротична сцена. Цялата им среща - от масажа на "лицето" й, до целувките в басейна, си бяха, като откъс от еротичен филм.

# 1 617
Защото все пак някои хора вечерят по време наЕргена

# 1 618
Linda*kiss, специално за теб оставям два кадъра за сравнение, иначе всеки може сам да си прави изводите коя с какво тяло е и колко тренирана
Скрит текст:

Ива най-малкото трябва да тренира, за да си махне бричовете на краката, стойката също не е добра. Толкова ли е неочевидно, което пиша?
Казах вече, че то може да се види, АКО това е фокусът, но по мое мнение, не е фрапантно. Нормални тела. Прекалява се според мен. Затова и казах, че ДОРИ на едно тренирано тяло може да му се намери кусур, ако така сме тръгнали, защото примерно някоя жена ще е тренирала дупе, но раменете тесни, неоформени овали на рамото, друга ще е тренирала корем, но не й се виждат ребрата или няма страничните мускули, трета издължени мускули, издръжлива, но никакво дупе и извивки на талията и така. По Жизел Бюндхен ако ги мерим, ок. По гимнастичка някоя. Но по принцип не са дебели и супер отпуснати. За мен това е издребняване. Също, да не забравяме, че си има специални пози и ъгли конкретно при снимките, при които и хубав човек излиза смешно.
На снимките, ако ме предизвикваш, на абсолютно всяка мога да намеря кусур, но това е само за спора. Иначе мисля, че са нормални, различни една от друга жени.

# 1 619
И аз тренирам, но дупето ми не е перфектно, хайде сега. Какво остава пък да са перфектни от всеки ъгъл, в който ги снимат. Няма да стават Мис Олимпия.
Как ли пък не се махат бричовете на краката с тренировки... Някой път си е и до структора на тялото!

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 16:13 от kalina_pehlivanova

Общи условия

Активация на акаунт