🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 823
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 695
Гледам Мартин на хедърната снимка от темата и така да ми прилича на м...к, ама чакам някоя друга мила съфорумка да го отбележи и аз да се съглася, че днес май натрупах много черни точки Innocent

# 1 696
Така е, но някак имам наблюдения, че по успешните връзки , са при двойките при които жената е една идея по-малко увлечената от двамата .

# 1 697
  • София
Не мисля, че е имало оператор, по-скоро статична камера.

# 1 698
Още един въпрос, как и защо Даниела е кръстница на Бачорски деца?
Да не би жена му да е от Чепеларе или района?

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 22:49 от dany_nik

# 1 699
Мъчи ме един въпрос, колко е голям
един тук-тук,  къде висеше оператора за да заснеме тази, така импровизирана целувка ?
Почти съм сигурна, че беше снимано с Go Pro и без оператор.

# 1 700
За разлика от повечето потребители, аз мисля, че там, между участниците, наистина се зараждат емоции, има и флуиди. Представете си 2 месеца да стоите затворени в едни вили, без да правите абсолютно нищо, освен ядене, плуване, снимане на синхрони и предполагаемо - да трябва да се влюбите. Ами и да не трябва, пак ще искам да ми се случи в подобна обстановка и скука! Убедена съм, че между Даниела и Мартин има някаква химия, както и между Виктор и Любомира. Искрено ми е жал за останалите момичета, беше очеизвадно как се оживиха вчера след влизането на Васил. То е ясно, че може да няма сватби, но там си се пораждат емоции, и то вероятно по-интензивни поради вакуума, в който се намират.

# 1 701
Сега се сетих как Любомира изчопли с нокът семка от динята и после тикна парчето в устата на Виктор. А после целувката с пълна уста...

# 1 702
Още един въпрос, как и защо Даниела е кръстница на Бачорски деца?
Да не би жена му за е от Чепеларе или района?
Не знам откъде точно се познават, но да - Атанасия също е от Смолянския край.

# 1 703
Момичета, какво значение има какво било дупето на тази, или онази? Както и бюста и лицето. Виждате, че тук всички имаме различен вкус и ако на някоя/някой една му се струва красива, секси, или интересна, на друг му се струва непривлекателна, неинтересна и чак грозна.
Аз, например, харесвам Александра. И Ана-Мария ми харесва и Клаудия... Но ергените имат съвсем различен вкус от моя. Хайде, виждам какво може да хареса Виктор в Бранимира ( има си своя привлекателност тя). Даниела не харесвам, но Мартин я харесва много. Не, че е грозна, просто е повърхностна за моя вкус. Като плоска рисунка ми е някак.
Роси и Адриана са много готини, но едва ли точно от двамата дървари Марто Играча на играчите и Манекена Кен-Виктор ще бъдат оценени. Косара и Ана Мария вече им скроиха шапката, защото никак не са глупачки...

# 1 704
Косара, Мартина, Любомира и Бранимира купонясват в Джанъм.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 01:09 от fastlane

# 1 705
сега ли?

# 1 706
Аз, например, харесвам Александра. И Ана-Мария ми харесва и Клаудия... Но ергените имат съвсем различен вкус от моя. Хайде, виждам какво може да хареса Виктор в Бранимира ( има си своя привлекателност тя). Даниела не харесвам, но Мартин я харесва много. Не, че е грозна, просто е повърхностна за моя вкус. Като плоска рисунка ми е някак.
Отне ми 30 секунди да се сетя коя беше Александра… Но и по-добре, че като почне да говори, ми иде да спра звука на телевизора.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 23:09 от Lilly_85

# 1 707
Като си спомня какви войни се водеха на времето тук по линията Валерия-Елена, мисля, че тук в момента цари много хармония и единодушие.

Всеки си има мнение за участниците и нека го изразява, нали за това е темата все пак. А колкото по-различни мнения, толкова по-интересна става темата, иначе дори е скучно.

Александра ми е много плоска и не знам защо се облича по начин, подчертаващ това.

# 1 708
  • Вестерос
Сега гледам от вчера
..
Даниела имала хубаво лице 🫣😱🤯
Виктор целува Любомира и Мартин и Даниела да не останат по-назад.. леко нагласенко

# 1 709
Напредва Данчето... скоро ще са две
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт