🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 454
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 2 025
Добре де, при такава дейност би трябвало да е зарината от работа. А и все някой нърд ще ѝ върже. Пак питам Ана-Мария чий го дири в Шри Ланка?
Предварително се извинявам за предубедеността си, на който ще се засяга, но с тези изцепки,  които си е поставила за гърди, не мога да я възприема насериозно за дейностите, които твърди, че упражнява. Нещо си измисля. Та си е точно за Шри Ланка в момента.
За протокола, ненавиждам булита в женски образ особено.

# 2 026
Не я знам въпросната жена как се изявява в инстаграм, но по отношение на мнението на LadyCharming предполагам, че не ѝ се е нравило да е в обща компания с любовницата на бившия си, но е предпочела да е там, да има поглед над ситуацията, вместо да оставя подрастващите си дъщери под наблюдението на непознат човек (деликатно казано). Доколкото разбрах, тя е била със сериозната си половинка. Може да са делили само общ хотел с Мартин и Йоана, това не значи, че са излизали по двойки.
Нямате представа колко широко скроени могат да бъдат хората и са над нещата кой с кого е бил, и задължително трябва да няма отношения с него, още по-малко пък с настоящата му половинка. Много бивши партньори запазват отлични отношения, помагат си и за деца и за какво ли не, както и общуват с новите си половинки, стига те да могат да приемат това.

# 2 027
  • България
Хубава е жената, но не е нещо уау, или неземна красавица. Над средностатистическата българка е, но в Ергенът има по-красиви от нея. Интересно ми е колко е умна.

Дава ми вайб на фейк духовна.
l

Затуй Мартин избяга от йога учителката от кастингите. LaughingLaughingLaughingLaughing
Едит: Гергана е и художник, той Мартин затуй избяга и от галеристката.

# 2 028
Каквото и да си говорим, Мартин можеше да бъде едно хубаво краве масло, ей така да си го намажеш на филийката и хапнеш с удоволствие и да искаш още и още, но си е просто Мартин - Маргарин.

# 2 029
Точно, защото родителите ми след развода имаха приятелски отношения, мога да различа силната и независима жена от поведението на бившата на Елвиса. Да  е жива и здрава.

# 2 030
  • България
Най-малкото Мартин да имаше някакво отношение към изкуството, което е образованието на бившата му жена. Той има отношение само към неизкуството - чалгата.

# 2 031
Бих я признала бившата, ако е искала да пробута гаджето си пред дъщерите и затова да се е съгласила Йоана да почива с тях.SobSobSob

# 2 032

Нямате представа колко широко скроени могат да бъдат хората и са над нещата кой с кого е бил, и задължително трябва да няма отношения с него, още по-малко пък с настоящата му половинка. Много бивши партньори запазват отлични отношения, помагат си и за деца и за какво ли не, както и общуват с новите си половинки, стига те да могат да приемат това.
Е, те са си запазили добрите отношения с Мартин. Видно е, че там нещата са приключени и преживени отдавна. Но не можем да знаем как тя е гледала на завоеванията на Мартин (в случая е била Йоана) и колко на сериозно я е взимала най-малкото и заради възрастовата им разлика.
Йоана не е говорила по темата дали се познават с майката на децата му.

# 2 033
Слава богу поне там не се е из***ла. Тук във форума излезе информация от потребителка, близка до семейството, че Йоана е била на почивка с дъщерите и бившата.

Допълвам – ако любовницата беше на годините на Мартин и бившата, и имаше някакво разбирателство ОК, но младо неопитно моме, което като си отвори устата излизат жаби и гущери, амииии не е уважително към дъщерите и майка им.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 11:55 от LadyCharming

# 2 034
На Анна-МАрия гърдите не са ли естествени? Поне на такива ми приличат.

# 2 035
# 2 036
Не се знае дали бившата на Мартин и тя не е някакъв кошмар.

Ако постоянно му мели за разни зодии, асценденти, назална карта и го мъкне по семейни констипации...

# 2 037
Гергана, бивша жена на Мартин, на живо изглежда точно така, както и на снимките. Изключителен инструктор по йога, невероятен човек. Естествена и красива, отвътре и отвън.

# 2 038
На Анна-МАрия гърдите не са ли естествени? Поне на такива ми приличат.
Най-естествен и чист силикон

# 2 039
Всъщност много от нас биха били в мир със себе си – красиви отвън и отвътре, ако има кой да плати таксите за образование на децата.

Общи условия

Активация на акаунт