🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 925
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 240
Много хейтъри се събраха, но Даниела играе играта много добре. Може да не е най-голямата красавица, но има чар и знае точно какво да каже.

Нещо не го виждам този чар...

# 241
Даниела е била доста симпатична преди операцията. Сега има някаква харизма. Има нещо в нея, определено. Ама да не говореше и пишеше тези глупости.

# 242
  • София
Е те нищо ново не си казват вече, само дъвчат тия така наречени граници.
И като цяло епизода върви доста скучно.

# 243
Ок, след мнения тук, че има чар и "нещо в нея, определено", заключвам че 90% от нас сме слепи за това, нещо като далтонизъм.

# 244
Между Даниела и Мартин има привличане  като на еднакви полюси на два магнита.😁 Интересът им се крепи на това да си затапват чичашко-лелчинските лафчетата..аа, да и на пари.
Комуникацията между Виктор и Бранимира е като на семейство пред развод.

# 245
Мале, бе кажете ми, че не съм сама и вие виждате, че Виктор си е пиян на кирка Grinning

# 246
  • Stockholm
На многократните въпроси на Мартин тя какво би дала в замяна, Даниела никога няма отговор. Не се е сетила да пита Изкуствения интелект, който вероятно е писал кнаигата ѝ, за отговора на този толкова важен въпрос.

# 247
Мартин е преситен- и от пари и от жени! Играе си с Даниела на котка и мишка,а тя си мисли,че е прекрасната, невероятно красива интелектуалка, на която като говори от устата и падат жълтици. Всъщност нещата са малко като онази поговорка : " Ти го плюеш, то си мисли,че дъжд вали"! Няма рима,но е вярно!

# 248
  • София-Лагера
Лъже,вдига си акциите.Отказала брак🤣🤣🤣
Може,ако е взимал 1500 лв

# 249
Мартин не е знаел, че Йоана влиза , имам клауза в договора да не влиза Емануела 😂😂😂

# 250
Даниела е като някакъв примат.
Има сходство сякаш! Nerd

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 23:55 от DiaMia

# 251
Само как върти очи Мартин от досада Joy но няма как, трябва да се преструва. Trollface

# 252
Ай, какви целувки по врата за Мартин.

# 253
Имам гадна теория, че Мартин флиртува с Даниела и Мартина, защото Йоана не би ревнувала от тях.

# 254
Е, ние жените чара на Даниела не го виждаме, но очевидно работи срещу мъжете...Мартин колкото и да се прави на интересен, не може съсвем да прикрие факта, че Даниела му е влязла леко под кожата.

Общи условия

Активация на акаунт