🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 737
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Виктор ще избере Бранимира...явно е посещавала психолог, заради тази връзка.

# 601
А дано да напусне, че да спре досадата....

# 602
Някой схвана ли какво говори Косара и какво й се е случило, че твърди, че е имала трудно детство? И какво е станало, когато е била на 3г?Thinking Големи недомлъвки

# 603
Разбирам драмата, но имат доста беден речник и ужасна интонация и не мога да забележа друго…

# 604
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Защо изобщо има толкова момичета като реално всичко се върти точно около 5 и другите
са като невидими? Слаба работа, толкова ли не се усеща НН, че така си вкарва голям автогол?
Виктор завалията направо е мъчително да се гледа, Мартин е за извесност, да забърше поредната и дотам.
Тези мелодрами с писмата са ненужни, скучни и протяжно дълги.

п.с. дмс отпуснете им пари за маникюр и качествен психолог!!!

# 605
Мислех, че снощи е най-скучният епизод, обаче....не се трае

# 606
Косара не е изгубила родител , нали ? Искрено се надявам да не е , просто това ми дойде на акъла …
Даниела нормално да обича най-много себе си и да се поставя на първо място .

# 607
  • Варна
Като цяло много харесвам психология/ психоанализа и подкрепям такива неща, но не ми се гледа това точно в 8 вечерата и то за хора, които "познавам" от предаване.
Точно! Не се издържа направо,чия е тази откачена ,нефелна идея за разчувстване и раздвижване на сюжета?

# 608
Разбирам драмата, но имат доста беден речник и ужасна интонация и не мога да забележа друго…

Писмото на Бранимира беше плачевно лошо написано. Моите писания тук също не са перфектни, обаче ме хвана срам слушайки нескопосаните изречения и странно подредените думи. Аман.

# 609
Виктор - мисля, че ще избере Любомира...

# 610
Виктор - мисля, че ще избере Любомира...

слагам 5 лв че ще я целуне

# 611
Тва Маги на кви транквиланти е? За един приятел питам Innocent

# 612
Той пък Виктор какво не разбра , не и обръща внимание и не и се струва нормално да си развява личните драмите за човек , който не я забелязва .

# 613
Клаудия директно си му каза - виж кво брат или идвай да се запознаваме или аре. Няма правила няма нищо. Идвай да ходим на пейката че се не трае Grinning

# 614
  • Бургас
Защо не накараха всички момичета да пишат? Така можеше да опознаят и да се почувстват привлечени ,поне от думите, на някоя друга. Нали идеята е да опознаят всички уж...

Общи условия

Активация на акаунт