🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 648
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 60
Извън повтарящите се диалози по темата, искам да вметна, че изобщо не се бавят с гоненето на момичетата. Все пак имаме двама ергена с по 10 кандидатки и 4 новодошли. И двамата са останали с по 7, като с прехвърлянето на Адриана от Мартин на Виктор са 6 на 8. Съвсем нормална си е бройката.
Славена не я броим, защото изобщо не се появи. Значи 23, от които 7 са отпаднали. За 12 епизода. По-мудно е от миналите сезони, в които почти във всеки епизод някоя си тръгваше.

За сравнение, сезон 3 има 26 участнички и 26 епизода - само в 3 от тях няма отпаднала (в 1 имаше 3 отпаднали, а в друг - 2 изгонени).

Сезон 2 има 27 епизода с 25 участнички. Помня, че двете Габита бяха изгонени в един епизод, значи пак са били 3 епизода без отпаднала.
Това не го отричам. Казвам, че като са 2-ма Ергена имат по-малко девойки на калпак за същия 3-месечен период на излъчване. Ако ги разгонят в началото, какво ще гледаме 2 месеца. Всеки ерген с по 2-3.

# 61
Също така сезонът ми харесва повече от предходните два. Първият ми беше най-интересен, тъй като беше нещо непознато, а и Виктор първи ми беше най-приятен с огнения си зодиакален знак. Време е за нов огнен. Досега освен него, минаха 2 водни, 1 въздушен и 1 земен. Гледа ми се емоционален и непресметлив ерген
Евгени беше такъв, анима-емоционален и съответно придирчив, отмъстителен и досаден.
Непресметлив беше Виктор, но гОркия си беше като в небрано лозе - първи Ерген, сюрия луди жени, нормално да не знае какво прави.

# 62
То и сега гледаме всеки ерген с по две - три. От самото начало станаха ясно фаворитките - никаква интрига.

Ей, много се трие в тоя форум, ей! Joy

# 63
Още колко остава до края?

# 64
Благодаря за темата, Clouded Flowers Tulip По повод анкетата мисля, че 2 епизода на седмица са си окей. Харесвам Роси и Косара, но нито една не е за Виктор - надявам се третия ерген да ги оцени Simple Smile От "мартинките" най-подходяща за Мартин е Мартина.

# 65
  • Out of the Mix
То, реално предаването си е мъчение за нормалните мъже.
Да си в компанията на красива, леко облечена жена, окичен с микрофон, огрят от 2000 вата прожектори и за капак оператори с камери, озвучители, осветители и 10-тина други кибици покрай теб. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ааааааа, не, не, не. Confused
Нали...Mr. Green
Особено от позицията на "една ръка разстояние" да ти мяучка пищната Мартина, или Ивет, скъсявяйки всякаква дистанция да се опитва да си отърква крачето и дупето, правейки нещо като "стриптийз интродукция прелюдия", а ти седейки, като пън, представяш ли си...Sweat Smile
Да съм ги изпонагънал, като стой та гледай.

Как мислиш, дали навскъде има микрофони и камери, или могат някъде да се мушнат да олабат? Smile

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 10:41 от Revoker

# 66
За мен Даниела е най-подходяща за Мартин. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.
Откъм визия той определено няма мъжествен вид. Малко ми идва женчо. За нея достатъчно изписахме. Поне не влизат в категорията карасавецът и звяра.
От друга страна с нея много леко му върви приказката, на едно флиртаджийско ниво. Както се казва от участници в този формат друго не бива да се очаква.

Предпочитам 3 х 2 ч. По-здравословно за темата е.

# 67
  • Русе
На мен нещо леко взема да ми доскучава този сезон.

# 68
Какво става сега, довечера ще има ли епизод?
Че имам специална уговорка за съвместно гледане на нещо като женска седянка.
//
Виксъна сигурно е с бандаж отдолу, какъвто ми е чувствителничък, халатчето да е станало на палатка от всяко приближаване на дама.
Ивет много добре си изигра етюда.
Данка калпазанка има усет за разговори, за друго не знам.

# 69
Това не го отричам. Казвам, че като са 2-ма Ергена имат по-малко девойки на калпак за същия 3-месечен период на излъчване. Ако ги разгонят в началото, какво ще гледаме 2 месеца. Всеки ерген с по 2-3.
На мен ми липсва старият вариант - всеки епизод да отпада по една. С 23 момичета + евентуално някоя нова спокойно могат да направят това, но явно наистина ги пазят за третия ерген и във втората част от сезона ще започнат да гонят по-интензивно.

# 70
Виктор днес има рожден ден, да му пожелаем здраве и сбъдване на всички мечти! И много любов! Simple Smile

# 71
И да бъде здрав като стола, и смел като кучето Joy

# 72
Виктор днес има рожден ден, да му пожелаем здраве и сбъдване на всички мечти! И много любов! Simple Smile

Или както едно пожелание в коментарите във фейса, много се смях - "Бъди мъжествен, авторитетен, харизматичен и умен! Всичко друго си го имаш!"

# 73
Благодаря за темата! Гласувах.
За Виктор въобще не смятам, че има подходяща в Шри Ланка, за Мартин- МарЧина.

# 74
Бачо му Марто вече го е поздравил. Хайде и от нас ЧеРеДе. Да пораства вече.

И малкото Викторче, какъв голям Виктор станало Grinning

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 13:09 от DiaMia

Общи условия

Активация на акаунт